Adresează o întrebare

Adresaţi-ne o întrebare accesând formularul alăturat.
Veţi primi un răspuns în cel mai scurt timp, direct pe site-ul instituţiei.


*mesajele anonime nu vor fi afişate pe site.

Carp Andrei   |   Valea Adanca

19.05.2016

Buna ziua Domnule Primar ! Pentru Strada Principala aveti in vedere modernizarea acesteia cu trotuar si pista biciclisti ? Se poate face o propunere catre agentii economici din zona intersectiei ExpoMobila pentru a ajuta cu construirea unor refugii adapost pentru statiile de autobuz (eventual in schimbul spatiului publicitar)? Multumesc !

Răspuns primar Niţă Dan
Trotuarele sunt in programele primariei cu executie in anul 2017.

Munteanu Andrei   |   Valea Adanca

19.05.2016

Pe strada Veche nr 137 intersectie cu strada Imasului, timpanul de la capatul podului este rupt . A fost agatat de vehicolele de tonaj mare care circula in zona . Ruperea lui s-a realizat deoarece a fost proiectat si construit necorespunzator nearmat si neancorat ( s-a turnat direct pe tubul dim material pvc al podetului ) . Nu stiu cum s-a realizat receptia la terminarea lucrarilor in conditiile in care a fost rupt imediat dupa ce a fost construit ? Comisia de repectie a trecut cu vederea ?
Pe aceeasi Strada Veche 137 se realizeaza lucrari la instalatia electrica si cei care fac lucrarea executa sapaturi langa santuile betonate ale strazii . Unele santuri de beton armat sunt deja fisurate deoarece s-a sapat in apropierea lor. Va rog sa trimiteti un expert de la primarie pentru a impune firmei care realizeaza lucrarea sa refaca santurile in zonele deteriorate .

Răspuns primar Niţă Dan
Lucrarile pe acest contract nu sunt terminate, nu s-a efectuat receptia lucrarilor. In perioada urmatoare, mai-iunie se vor finaliza toate santurile, podetele si rigolele pe toate strazile din Valea Adanca.

Munteanu Andrei   |   Valea Adanca

19.05.2016

Am rugamintea sa montati limitatoare de viteza in zona Strada Veche nr 137 deoarece in ultima perioada a crescut foarte mult traficul auto si exista un real pericol de accidente . Doresc sa va intreb daca pe strada Veche si pe strada Imasului exista limitare de tonaj pentru camioane ? Circula camioane de tonaj foarte mare care vor distruge infrastructura .O cifa de beton de 9 mc are cca 35 to . Daca exista limitare poate informati politia locala sa faca cateva vizite.

Răspuns primar Niţă Dan
Pe strada veche s-au montat limitatoare.Nu se vor monta altele in plus. La inceputul fiecarei strazi exista indicator de limitare tonaj.

Surugiu Catalina   |   Iasi

18.05.2016

Buna ziua!Avem rugamintea sa ne ajutati cu promovarea posturilor vacante din cadrul companiei SC TESS INDUSTRIE SA - punct de lucru Miroslava, in ziarul local.
SC TESS INDUSTRIE SA - punct de lucru Miroslava angajează urgent pe perioada nedeterminata:
* operatori presa
* operatori banda
* ambalatori
* vopsitori industriali
* muncitori necalificati
Oferim: bonuri de masa, transport/ decont transport.
Informaţii la 0752.015.961 sau resurseumane@tessindustrie.ro. Puteţi depune CV dumneavoastră direct la sediul firmei TESS INDUSTRIE: str. Principală 68, Miroslava, Iaşi, sau la departamentul de resurse umane: Aurel Vlaicu, nr.77, Iaşi. Va aşteptăm în echipa noastră!

Răspuns primar Niţă Dan
Se va publica in ziarul local , care va aparea la sfarsitul lunii.

TANASA GHEORGHE   |   MIROSLAVA, sat MIROSLAVA

18.05.2016

Cand se va asfalta stada Padurii? Lucrarile de canalizare sunt finalizate si accesul este dificil.

Răspuns primar Niţă Dan
In perioada iunie-iulie 2016 lucrarile vor incepe in satul Miroslava inclusiv strada Padurii.

Nicolae Pirtica   |   Valea Adanca

17.05.2016

Buna seara ! Ne puteti confirma, va rugam cand va fi gata Strada Bazei (rigole, marcjse, limitatoare de viteza)din Sat Valea Adanca. Va multumim!

Răspuns primar Niţă Dan
In luna urmatoare se va organiza receptia la terminarea lucrarilor si vor fi finalizate toate santurile,rigolele si podetele nefinisate.

Dumitru   |   Valea Adanca, str. Bazei nr. 2.1.A.

16.05.2016

Buna ziua ! Locuiesc în blocurile noi construite de Dl. Vicol. La ședința la care ați participat și dumneavoastră în luna martie, ați promis ca in 2 săptămâni ne faceți iluminat pe str. Bazei... A trecut 7 săptămâni și nu s-a făcut nimic ( decât mutarea gardului de la abatorul AJC Ana Maria). Mai realizați aceasta lucrare sau rămânem numai cu promisiunea? Cu stima !

Răspuns primar Niţă Dan
Orice lucrare se face in baza unui proiect. Firma de proiectare lucreaza la intocmirea proiectului, iar realizarea lucrarii se va finaliza in luna iulie.

Dan Vizariu   |   Vorovesti

15.05.2016

Buna ziua, domnule primar ! Am o casa in constructie pe strada Bezamet, Vorovesti si sunt conditionat de terminarea acesteia de factorí ce tin de primarie: in viitor se afla in planurile primariei racordarea la reteaua de canalizare a acestei strazi, fiind un drum secundar dar apartinand de primarie se are in vedere asfaltarea acestuia sau cel putin pietruirea luí,dupa lucrarile de racordare a zonei la reteaua cu apa drumul arata jalnic.Va multumesc !

Răspuns primar Niţă Dan
Strada Buzamet este cuprinsa in proiectele de canalizare si alimentare cu apa in anul 2016.

Aroneanu florin   |   Iasi

15.05.2016

Buna ziua ! Detinem o parcela pe strada Buzamet, as dori sa stiu daca aceasta strada este prinsa in planurile de dezvoltare ale comunei si ma refer la: curent electric, gaz si asfalt. As dori sa mi raspunde-ti sincer pt ca familia mea are in plan sa vanda spartamentul din oras si sa me construim o casa pe aceasta strada. Va multumesc !

Răspuns primar Niţă Dan
Strada Buzamet este prinsa in planul de asfaltare in anul 2016, iar pentru extinderea retelei electrice, estimam perioada anului 2017.

WASZKIEWICZ FILIOREANU RODICA   |   Iasi

15.05.2016

Cum putem realiza intabularea unui teren care titlul de proprietate figureaza ca intravilan sat Miroslava iar la primarie figureaza ca 1/3 intravilan si alta 2/3 extravilan?

Răspuns primar Niţă Dan
Se va intabula conform Planului Urbanistic General, adica asa cum figureaza la primarie.Pentru detalii contactati un inginer cadastrist.

Serban Adina   |   Valea Adanca

15.05.2016

Buna ziua! Am un teren pe strada Ioan Joldea Voda. As dori sa stiu daca planurile viitoare de iluminat, asfaltat apa si gaz includ si aceasta strada. Va multumesc.

Răspuns primar Niţă Dan
Pe aceasta strada este retea de energie electrica si apa . Extinderea retelei existente s-a planificat pentru perioada 2017-2018.Pentru extinderea retelei de gaz natural trebuie sa depuneti cerere la EON Distributie.

G. Nastase   |   Valea adanca

15.05.2016

Buna ziua! Ne puteti spune care sint planurile de viitor pentru terenul de pe strada Pepenierei (cel vis-a-vis de noua biserica ce se va construi)?

Răspuns primar Niţă Dan
Terenul este proprietate privata.

Vasile Cernescu   |   Balciu

15.05.2016

Draga Conducere a comunei, ne puteti spune cind va fi asfaltata strada Statiunii (ion Voda) adica strada ce face legatura dintre soseaua Iasi-Voinesti si strapa Pepinierei. aceasta strada este paralele cu strada Viilor (iar str Viilor ati anuntat ca a fost recent asfaltata). Multumiri sincere!

Răspuns primar Niţă Dan
Strada Ioan Voda cel Viteaz se va asfalta in luna urmatoare. S-a asteptat , deoarece au fost realizate lucrarile de canalizare.
Rectificam, s-a asfaltat strada Viei si nu Viilor.

Drenurilor   |   Valea Adanca

14.05.2016

Buna ziua dl primar. Domnule primar parca este un blestem pe str. Drenurilor. Pe langa faptul ca nu avem nicio utilitate si ce mai era acceptabil s-a distrus adica drumul. Este a lll-a oara cand vecina de la deal il distruge fara a fi trasa la raspundere pe motiv ca lucreaza in politie. Poate totusi este obligata sa refaca drumul, facut de primarie, la starea initiala. Este a III-A oara cannd l-a distrus. Opriti nesimtirea!

Răspuns primar Niţă Dan
Strada Drenurilor se va asfalta in acest an.

Delia   |   Valea Uesului

14.05.2016

Buna ziua, in capatul strazii Codrilor din Valea Ursului, cineva a blocat drumul de la padure sapand un sant foarte adanc care nu mai face posibil accesul pe jos si a infipt niste tarusi metalici, lucru care face sa fie foarte periculos in special pentru copii care se joaca in zona. Mai mult decat atat drumul respectiv este domeniu public. Va rog sa luati masuri! Multumesc.

Răspuns primar Niţă Dan
Proprietarul terenului si-a delimitat proprietatea privata.

Nicolae B.   |   Miroslava

14.05.2016

Buna ziua, vreau sa va multumesc in primul rand pentru masurile luate in legatura cu reclama luminoasa instalata pe stalp, de catre cei cu farmacia. Revin cu inca o problema legata de parcarea masinilor de la service`ul auto COSSO pe strada Fermei,de fiecare data cand se face dreapta pe strada respectiva...pe colt sunt parcate 1-2 masini care blocheaza efectiv strada, nu poti vira corect fara sa te intersectezi cu alta masina care vrea sa iasa de pe strada Fermei.Am incredere in d-voastra ca veti lua masuri in aceasta privinta, va multumesc!

Răspuns primar Niţă Dan
Vom lua masuri.

VALI   |   VALEA URSULUI

12.05.2016

Domnule primar, ce latime are strada albinelor din Valea Adanca ? Suntem 7 proprietari ce am cumparat parcele cu deschidere la strada principala si nu putem construi nimic pe ele conform cert de urbanism. Faceti ceva va rugam - avem parcele de 400 500 mp.(10m din axul drumului). Parcelele au 20m lungime nu ne este permis sa facem decat o sura.Rugam sa ne ajutati cumva.

Răspuns primar Niţă Dan
Va rugam sa solicitati noi clarificari in privinta terenurilor ce le detineti, deoarece strada Albinelor este drum secundar si are latimea de 8m.

Marius   |   Valea Ursului

12.05.2016

Buna ziua! Pe Strada Alunis din Valea Ursului s-a facut o extindere de retea electrica si s-au pus cativa stalpi noi. Se poate adauga si iluminat stradal pe acesti stalpi? Multumesc!

Răspuns primar Niţă Dan
Este strada privata . Puteti sa realizati si ilumina stradal.

Adrian Savescu   |   Valea Adanca

11.05.2016

Buna dimineata domnule primar. Aveti idee ce lucrari se executa pe strada Bazei? Am observat ca se muta teava de gaz. Se va lati drumul si va fi disponibil pentru ambele sensuri? Multumesc.

Răspuns primar Niţă Dan
Se va realiza trotuar pietonal, dar va fi strada cu sens unic.

Cornel Grigoras   |   Miroslava

11.05.2016

Mai jos aveti corespondenta purtata din februarie cu secretariatul Miroslava pentru a ne rezolva si noua o problema cu drumurile mentionate, Viilor si Emanoil Dascalul si indiferenta cu care am fost tratati, pentru ca vorbesc in numele a mai multor vecini. Poate in felul acesta vom primi si noi un raspuns, bun sau rau, dar macar sa primim unul!

Răspuns primar Niţă Dan
Strada Viilor si strada Emanoil Dascalu (473 m) se va asfalta in acest an.

ANDREI SERGIU   |   IASI

11.05.2016

Buna ziua.domnule primar am o parcela de teren de 500mp in Valea Ursului.am solicitat un certificat de urbanism si am constata ca sunt obligat sa ma retrag cu aliniamentul constructiei la 10m din axul drumului. Problema este ca terenul este in colt de intersectie si am 2 drumuri si respectand legea nu pot construi nimic acolo deoarece nu mai raman decat 30mp pentru constructie,va rog din suflet exista o varianta sau ceva sa imi permita sa pot construii o casa de 7mp pe 7mp. Va rog sa ma ajutati suntem tineri si nu dorim decat sa ne construim o casuta. Va multumesc !

Răspuns primar Niţă Dan
Va rog sa reveniti pentru precizari, cu datele exacte ale terenului numar cadastral pentru a va putea comunica conditiile tehnice, deoarece in zona sunt drumuri secundare cu latimea de 8m.

Bulichi Andrei   |   Valea Adanca

10.05.2016

Domnule Primar ! Am discutat de cateva ori pana acum despre posibilitatea asfaltarii strazii Atelierului din Valea Adanca. Stiu ca trebuie trecuta in posesia Primariei Miroslava prin donatie insa acest lucru este aproape imposibil, intrucat nu toti cei ce locuiesc pe str. Atelierului sunt si proprietari pe drum, un alt proprietar nu mai este in viata nestiind daca s-a facut o succesiune catre o alta persoana sau nu. O alta posibilitate de a trece drumul in proprietatea primariei este exproprierea.
Intr-un raspuns dat doamnei Bors Luminita spuneti ca trebuie sa depunem o cerere din partea celor ce doresc exproprierea. Puteti da mai multe detalii: este suficienta completarea unei cereri doar de catre proprietarii ce locuiesc pe strada, este un formular tip ?
Mentionez ca in legea 33/27-05-1994 republicata in monitorul oficial nr 472 din 5 Iulie 2011 nu este specificata completarea unei cereri de catre proprietari pentru expropriere:
"Sunt de utilitate publicã lucrãrile privind: prospecţiunile şi explorãrile geologice; extracţia şi
prelucrarea substanţelor minerale utile; instalaţii pentru producerea energiei electrice; cãile de
comunicaţii, deschiderea, alinierea şi lãrgirea strãzilor; sistemele de alimentare cu energie
electricã, telecomunicaţii, gaze, termoficare, apã, canalizare;
Dupã declararea utilitãţii publice, expropriatorul imobilului va executa planurile
cuprinzând terenurile şi construcţiile propuse spre expropriere, cu indicarea numelui
proprietarilor, precum şi a ofertelor de despãgubire. Aceste documente vor fi depuse la consiliul
local al comunei, oraşului sau municipiului pe teritoriul cãrora sunt situate imobilele ce se supun
aprobãrii pentru expropriere, în vederea consultãrii de cãtre cei interesaţi, cu excepţia
documentelor lucrãrilor privind apãrarea ţãrii şi siguranţa naţionalã. În aceste cazuri se depune la
consiliul local numai lista cu imobilele propuse exproprierii, proprietarii acestora şi ofertele de
despãgubire. (2) Expropriator, în înţelesul prezentei legi, este statul, prin organismele desemnate de Guvern,
pentru lucrãrile de interes naţional, şi judeţele, municipiile, oraşele şi comunele, pentru lucrãrile de interes local."
Dupa cum este scris in lege proprietarii nu trebuie sa completeze nici o cerere. Va rog sa ne transmiteti raspunsul dumneavoastra referitor la acest aspect.Cu stima.

Răspuns primar Niţă Dan
Strada este privata . Pentru a declara un drum de utilitate publica, primaria trebuie sa-si asume costurile de expropiere si ulterior investitiile pe acel drum.Avand in vedere ca strada Atelierului este o strada secundara in acest moment nu este justificata declararea, ca fiind de utilitate publica.

Rosu-Savinoiu Adrian   |   Iasi

10.05.2016

Buna ziua. Intentionez sa cumpar o proprietate pe str. Lalelelor, in loc. Horpaz. Doresc sa aflu daca str. Lalelelor este drum public. Va multumesc anticipat.

Răspuns primar Niţă Dan
Strada Lalelelor este drum privat.

Nour Geanina   |   Miroslava

10.05.2016

Buna ziua ! Am facut o cerere pentru a primi pamant de construit o casa. Unde pot vedea lista cu persoanele care le-au fost aprobate cererile. Va multumesc.

Răspuns primar Niţă Dan
Deocamdata nu se concesioneaza teren pentru locuinte.Va rugam sa consultati site-ul primariei si ziarul local pentru a va informa cand se va organiza licitatia pentru terenuri.

bejenariu maria   |   iasi

09.05.2016

Felicitari ca sunteti cea mai bogată primărie de comună din România.

Răspuns primar Niţă Dan
Multumim,

Daninfeld Marian Mihai   |   Horpaz

08.05.2016

Buna ziua ! Cand credeti ca se vor incepe lucrarile la rigole pe Strada Noua in Horpaz ? Lucrarea s-a oprit chiar la mine la poarta acu vreo 3 ani dupa ce mi-au stricat si podetul de beton. Va multumesc anticipat.

Răspuns primar Niţă Dan
Se va realiza in aceasta luna.

ANDREEA PAULA   |   Vorovești

08.05.2016

Hristos a înviat! După cum știți foarte bine, ne aflăm în plină campanie electorală; etichete, sloganuri, afișe, într-un cuvânt: propagandă. Deși voi obține dreptul de vot abia după alegeri nu pot rămâne indiferentă în această priviință. O întreb pe mama pe cine va vota, îmi răspunde fără a sta pe gânduri: “ Pe Dan Niță”, iar eu o întreb bineînțeles, de ce anume această alegere; începe să îmi enumere toate motivele: reabilitarea străzilor, crearea rețelei de apă, organizarea unor evenimente atât de frumoase etc. Cel mai mult a încântat-o interesul dumneavoastră față de elevii silitori (și nu numai) ai acestei comune. Pe această cale țin să vă mulțumesc pentru taberele de vară pe care le-ați organizat, pentru sprijinul financiar pe care l-ați acordat școlii “Miron Barnovschi” Uricani în vederea organizării unor excursii minunate (la unele luând parte și dumneavoastră), pentru sumele de bani oferite elevilor cu rezultate excepționale la diferite olimpiade județene, și pentru toate lucrurile frumoase pe care le-ați făcut pentru noi, elevii; deși au trecut mai bine de trei ani de când nu mai beneficiez de aceste “facilități”, nu pot uita de ele. Odată ce tinerii aceștia “rebeli” și cu o dorință arzătoare de schimbare a sistemului vă susțin, aveți toate șansele să fiți învingător( sper să aibă majoritatea drept de vot). Din nefericire, eu nu vă pot vota, dar puteți conta pe votul și susținerea părinților mei!
Succes în campanie, sper să câștigați aceste alegeri!

Răspuns primar Niţă Dan
Multumesc.

Filip   |   Valea adanca

06.05.2016

Hristos a înviat! Am primit o notificare de plata pt prestare servicii salubrizare pentru perioada 01/09/2015- 29/02/2016, in total 360 RON. Pentru doua persoane. Eu având contract semnat in 01/07/2013 cu Predemet SA, unde taxa e de 17 RON pt doua persoane, nu 30 conform notificării. Nu am fost informat de schimbarea operatorului de salubrizare. Acum am făcut alt contract cu firma Dermat Cons SRL începând cu data de 01/05/2016. Nu vad nici un temei pentru care sa plătesc acea suma din notificare. In contractul cu operatorul Prrdemet scrie la art 7 al.3 ca trebuie sa fim informați cu privire la deciziile luate in legătura funcționarea serv. Publice de salubrizarea, implicit schimbarea operatorului. Nu sa așteptați sa treacă timpul si apoi sa plătim cat vreți Dvs. O angajam si un avocat pt a vedea validitatea acestor decizii! Asa in prag de alegeri! Multumesc. Aștept un răspuns.

Răspuns primar Niţă Dan
Actualul operator SC Dermat Cons SRL este licentiat si isi desfasoara activitatea in Comuna Miroslava din luna mai 2015. In fiecare numar al ziarului local s-a anuntat faptul ca s-a schimbat operatorul in urma licitatiei organizate si ca cetatenii sunt obligati sa incheie contract cu noul operator.Va intreb , cum de nu v-ati sesizat ca timp de un an nu ati platit serviciul de salubrizare pentru ca banuiesc ca vi s-au ridicat deseurile menajere saptamanal sau daca nu vi s-au ridicat aceste deseuri, ce ati facut cu ele ?

Chisca Ioan   |   sat miroslava

04.05.2016

Suntem proaspăt mutați pe strada pădurii 19A si nu avem iluminat stradal. Sunt 2 stâlpi în zona (unul are becul ars iar celălalt nu e prevăzut cu iluminat). Rog sprijin în rezolvarea acestei probleme. Multumesc

Răspuns primar Niţă Dan
Echipa de la firma care se ocupa de intretinerea iluminatului public , se va deplasa in teren si va rezolva problema sesizata de dvs.

Cioata Catalin   |   Vorovesti

04.05.2016

Buna ziua! Am luat un teren in Vorovesti pe strada Nicoara Potcoava si anul asta as vrea sa construiesc cu cine as putea vorbi pe un bec pentru iluminatul stradal si un pic de piatra pe drum??Am vazut in ziarul local ca drumul este luat de catre primarie.

Răspuns primar Niţă Dan
Strada Nicoara Potcoava este drum privat. Primaria nu poate investi pe domeniul privat ci doar pe domeniul public . Dumneavoastra , pentru a putea beneficia de investitii pe aceasta strada trebuie sa predati drumul, impreuna cu ceilalti proprietari , in domeniul public. Procedura de predare se face prin notariat.

Adrian Sava   |   Valea Adanca

03.05.2016

Buna ziua domnule primar si Hristos a Inviat! O intrebare: Strada Sub Cosere va fi asfaltata anul acesta? Am observat ca s-au montat conducte, dar cand ploua e dezastru. Multumesc!

Răspuns primar Niţă Dan
Se va asfalta in anul 2016.

Serban Constantin   |   Valea Adanca

03.05.2016

Domnule Primar, Cu ocazia sarbatorilor pascale va urez multa sanatate si realizari profesionale, atat dvs. cat si angajatilor Primariei Miroslava.
Hristos a inviat!

Răspuns primar Niţă Dan
Va multumesc.

daniel   |   raducaneni

30.04.2016

buna ziua as dori sa stiu daca terenu din zona metro este intravilan sau extravilan am o parcela 1km in del de la strada principala in directie cu metro

Răspuns primar Niţă Dan
Solicitati de la Primaria Miroslava un certificat de urbanism pentru informre .

Nedelcu Ionut   |   Horpaz IASI

30.04.2016

Buna ziua domnule primar.M-ar interesa sa-mi spuneti daca strada Iazului din Horpaz va fi asfaltata in continuare din curba de pe malul lacului Iezareni pana in strada Trandafirilor care face legatura cu strada principala 39 unde este si o bariera de limitare de tonaj,si daca va fi si consolidat malul exact unde se termina asfaltul ,si poate se va dezvolta si reteaua de iluminat stradal.Mentionez ca in zona s-au construit foarte multe case si ne-ar ajuta acest drum care ne-ar scurta drumul spre mijloacele de transport.Va multumesc.

Răspuns primar Niţă Dan
Am intocmit documentatia tehnica pentru consolidarea zonei de drum care a alunecat si urmarim sa asfaltam in aceeasi perioada de timp in care vom realiza consolidarea. Pentru extinderea retelei electrice si iluminat am planificat executia in toamna acestui an.

Dan   |   Valea Adanca

29.04.2016

Buna ziua! Locuiesc in vecinatatea strazii Pepinierii. De curand am observat ca au inceput sa se monteze rigole pe lateralele strazii Pepinierii..aceasta strada are o portiune cu latimea mai muca de 4 metri. Intelesesem ca este o problema de moment dar daca se monteaza si rigole e clara treaba..Intrebarea mea este: Care este logica pt care straduta pe care locuiesc, adiacenta strazii Pepinierii,are o latime de 11 metri daca pe strada principala nu au loc sa treaca doua masini una pe langa alta? Cu stima!

Răspuns primar Niţă Dan
Gardul de la Pepiniera se va retrage in aceasta luna, asa au promis cei de la Primaria Iasi. Ulterior vom largi si strada chiar daca s-au montat rigolele.

Dumitru   |   Valea Adanca, str. Bazei nr. 2.1.A.

28.04.2016

buna ziua,
Locuiesc in blocurile noi construite de Dl. Vicol. La ședința la care ați participat și dumneavoastră în luna martie, ați spus ca veți face o trecere de pietoni la strada principala în dreptul abatorului .
Ce mai știți de aceasta problema? ... când se va face?Va rugam ca urgentați aceasta problema ...

Răspuns primar Niţă Dan
Am demarat proiectul de realizare a trecerii de pietoni, am depus avizele necesare. Cand finalizam documentatia , vom executa si lucrarile.

Raiosu Ionut   |   Valea Adanca

28.04.2016

Buna ziua si felicitari pentru modul in care administrati comuna! Ce se intampla cu lacul Ezareni? Seaca pe zi ce trece si la coada lacului este o priveliste dezolanta. Am inteles ca firma care a avut in concesiune acest lac a dat drumul la apa pentru a prinde cat mai mult peste. Ce se poate face ca sa avem din nou lacul frumos de care m-am indragostit cand am decis sa imi construiesc casa in zona Ezareni?

Răspuns primar Niţă Dan
Luati legatura cu Administratia Bazinala Prut-Barlad, proprietarul lacului.

Florea Constantin   |   Valea Adanca

27.04.2016

Buna ziua .Domnule primar vreu sa va intreb de portiunea de drum din coada lacului Ezareni ce leaga Valea Adanca Noua de celelante sate, care va fi pe parcurs viitorul lui ?nu as vrea sa va supar dar momentan nu este inpracticabil si e pacat ati pus asfalt pana la pod si portiunea cealanta a ramas neterminata ,macar ridicat un pic cu niste piatra ,nu din acea concasata ca e jalnic stiti cum e o treaba neterminata asta e parerea mea nu va suparati ,probabil ca daca ar fi fost un drum practicabil Nesimtiti nu ar mai fi dus gunoiul acolo dupa ce si-a terminat vila ,ca asa inteleg unii dintre gospodari sa-si arunce gunoiul dupa casa ,gandire de tampiti ca duce vantul toata valea numai mizerii si e inestetic ,stiti cum e omul sfinteste locul ,cand o sa le vina un musafir si-o, sa vrea sa viziteze zona, asta osa aratam,cu scuzele de rigoare si sa ma iertati dar trebuie intervenit acolo .Va multumesc.

Răspuns primar Niţă Dan
Drumul va fi amenajat in partea a doua a anului 2016.Locul unde se depoziteaza gunoaie, noi l-am asanat, dar avem probleme cu educatia cetatenilor in acest sens.

Bratu Ioan   |   Iasi

27.04.2016

Buna ziua,
Am un teren de 2000m patrati in Horpaz str: Trandafirilor.
Drumul de acces porneste din str:Iazului iar eu nu am prima parcela de la calea de acces.
Problema este ca oamenii care au parcele de teren inaintea mea, nu si-au facut gardul regulamentar la 5,5 metri distanta din axul drumului iar drumul de acces pana la mine are cam 5m latime.
Daca eu imi fac gardul la distanta regulamentara am vreo problema in a obtine autorizatia de construntie?
Adica exista posibilitatea de a nu putea obtine autorizatia din cauza vecinilor mei care nu si-au facut gardul la distanta regulamentara.
Ce pot face in acest caz.
Va multumesc ,
O zi buna!

Răspuns primar Niţă Dan
Daca veti respecta Certificatul de Urbanism cu conditiile tehnice impuse conform Regulamentului Local de Urbanism , nu sunt probleme in obtinerea Autorizatiei de Construire.

Ciubotaru Florin   |   Iasi

27.04.2016

Buna ziua domnule Promar,
Multumim pentru asfaltarea strazii prof. Nicolae Hartan!
Semnalam o problema, acum cind lucrarea mai este in garantie:
- la intersectia strazii Nicolae Hartan cu str. Iazului, s-a construit un podet, constind dintr-un tub de plastic peste care s-a compresat balast. Partea din dreapta a cedat si s-a format o gaura de 40 cm., destul de periculoasa, in care poti ramane blocat cu masina!..Tubul a fost spart chiar la montaj, stie inginerul...
Multumim

Răspuns primar Niţă Dan
Vom analiza in teren. Lucrarea este in garantie. Daca va fi cazul se va schimba acel podet.

Grigoras T.   |   Valea Adanca

26.04.2016

Buna ziua,

in legatura cu solicitarile vehemente ale domnului Amariei, eu ii inteleg si dumnealui, punctul de vedere, dar nu trebuie sa o dam nici in extrema cealalta, de ce mai asflatam drumurile daca tot ca si cum ar fi sparte, mergem pe ele.

Eu traversez in fiecare zi valea adanca, de cel putin doua ori pe zi, si chiar si cu numarul actual de limitatoare, deja schimb bucsele mult mai des decat inainte.

Viteza de 30 km/h este normala si de inteles, pe anumite sectiuni dar, problema este ca udne sunt limitatoarele, trebuie oprit aproape de tot si chiar si asa afecteaza elementele masinii, ceea se traduce in bani, si chiar multisori.

Nu cred ca dorinta, chiar si a 100 de oameni, este dorina intregii populatii a localitatii, va rog sa cantariti si sa puneti in balanta numarul de limitatoare, inmultirea lor la nesfarsit nu este o solutie viabila pentru o localitate/comuna in continua crestere.

O zi buna

Răspuns primar Niţă Dan
Aveti dreptate , observatiile facute de dumneavoastra sunt pertinente , vom analiza aceasta stare de lucruri si vom dispune, conform prevederilor legale.

Radulescu   |   Horpaz

26.04.2016

In Horpaz exista strada Orhideelor. Este drum public ? Daca da, cind se va pune canalizare si se va asfalta ? Daca nu, cum putem face se rezolvam asta? Multumesc

Răspuns primar Niţă Dan
Nu este drum public. Pentru predarea in domeniul public luati legatura cu un notar , dumneavoastra cat si ceilalti locuitori de pe aceasta strada , care o sa va lamureasca cu procedura de urmat.

FUIOR CRISTIAN-DANIEL   |   CIURBEŞTI

25.04.2016

Bună ziua!
Domnule primar,vă rog respectuos să-mi spuneţi când aveţi în plan să finalizaţi asfaltarea pe strada prof. Neculai Hârţan şi dacă există perspectiva racordării la celelalte utilităţi (curent, apă, canal, gaz) a acestei străzi care face parte din comuna Miroslava.

Răspuns primar Niţă Dan
Pe strada Prof. Neculai Hartan (zona Tomiris) este planificata in acest an extinderea retelei de apa si asfaltarea drumului.

Adrian Rotaru   |   Miroslava, Str. Pepinierei

25.04.2016

Buna ziua!
Domnule primar, as dori sa aflu unde pot reclama un constructor care a lasat in urma multe resturi ramase in urma constructiilor unor case - saci de ciment, bucati de polistiren si tot asa.

Răspuns primar Niţă Dan
La Garda de Mediu.

capra daniel   |   balciu

25.04.2016

Buna ziua Domnule Primar,
Astazi consiliul local Iasi a aprobat hotararea de decontare a transportului (50%) pt elevii si studentii din Iasi. Va rog sa evaluati implementarea cel putin a unei hotariri asemenatoare si la nivel local, pentru elevii ce fac naveta inspre muncipiul Iasi.
Va mulțumesc!

Răspuns primar Niţă Dan
Nu avem transport public local al primariei . Vom analiza situatia elevilor din Miroslava.

ANTON CARMEN   |   BRATULENI

22.04.2016

Buna ziua
Va rugam sa trimiteti si la noi echipa de hingheri sa mai stranga din cainii vagabonzi din cauza carora nu ne mai putem plimba cu copiii prin sat. Si poate reusiti sa mai reparati un pic locul de joaca pentru copii (lipsa trepte tobogan, etc) Va multumim

Răspuns primar Niţă Dan
Vom tine cont de solicitarile dumneavoastra.

Vasile Bogdan   |   Miroslava

22.04.2016

Buna ziua!
As dori sa va intreb daca aveti in plan reamenajarea scolii din Miroslava.Gradinita are conditii bune, insa scoala lasa de dorit.
cu stima

Răspuns primar Niţă Dan
Scoala reprezinta una din prioritatile noastre.In momentul in care se vor deschide linii de finantare pentru reabilitarea si modernizarea scolilor, vom depune proiecte pentru a obtine finantare.

R.George   |   Bratuleni

22.04.2016

Buna ziua domnule primar.nu vreau sa va retin mult.Eu locuiesc pe strada Bahlui si am citit in doua dintre ultimele numere ale ziarului local ca strada pe care domiciliez va fi asfaltata pana la sfarsitul acestui an.
1. Va rog sa imi confirmati acest lucru si sa imi spuneti daca vor fi executate odata cu asfaltarea si rigole care sa preia apa pluviala pentru ca sa se evite, odata cu inaltarea drumului inundarea proprietatilor.
2.tot in ziar ati spus ca pana in 2018 ar trebui sa avem canalizare in toata comuna...va fi cuprinsa si strada Bahlui?
Va multumesc

Răspuns primar Niţă Dan
Strada Bahlui se va asfalta in acest an si se vor realiza si santuri pentru preluarea apelor. Referitor la canalizare, se vor avea in vedere toate strazile din sat.

Alina Buciu   |   Iasi

21.04.2016

Am vazut ca spuneati zilele acestea ca "Saptamanal echipa de hingheri de la SC Salubris SA Iasi insotita de personalul de la Politia Locala Miroslava si la sesizarea cetatenilor actioneaza in zonele indicate la prinderea cainilor fara stapan .". Cum se face ca totusi Valea Adanca este in continuare plina de caini liberi, pe care ii intalnim zilnic? Am trimis un email pe adresa primariei in urma cu aprox 2 saptamani indicand exact zonele cu probleme. Nu am primit niciun raspuns si nici nu am vazut sa se ia vreo masura. Pana cand trebuie sa mai asteptam?

Răspuns primar Niţă Dan
Pe ce strada din Valea Adanca sunt cainii de care vorbiti ?Nu a spus nimeni ca am cules toti cainii din comuna. In continuare sunt probleme mari cu caini fara stapan dar incercam din rasputeri sa limitam numarul lor.

Dinu   |   Valea Adanca

21.04.2016

Buna ziua,domnule primar ! Cel putin dimineata se sta foarte mult la intersectia de la Expomobila.Daca este posibil ar fi foarte bine instalarea unui semafor electric. Multumesc.

Răspuns primar Niţă Dan
Sunt toate aprobarile si proiectul este in lucru.

Ionut Budeanu   |   miroslava

21.04.2016

Buna ziua! Ma adresez in numele mai multor locuitori de pe strada Fermei ...! Va rugam daca se poate sa instalati doua sau chiar 3 cocoase pt limitarea vitezei pe aceasta strada , deoarece zona sa dezvoltat foarte repede in ultimul timp si autoturismele circula cu viteza foare mare.Va multumesc.

Răspuns primar Niţă Dan
Vom monta limitatoare de viteza.

Vasile Merticaru   |   Iasi

21.04.2016

Buna ziua. Intentionez sa cumpar o proprietate pe str. Buzamet, in loc. Vorovesti. Doresc sa aflu daca str. Buzamet este drum public. Va multumesc anticipat.

Răspuns primar Niţă Dan
Strada Buzamet este drum public secundar.

Serban Constantin   |   Valea Adanca

21.04.2016

Buna ziua, domnule primar ! Va retin atentia cu privire la strada Cosarilor din satul Valea Adanca, strada cu privire la care am discutat personal cu dvs. Intrucat aceasta se afla in administrarea dvs va rugam sa dispuneti amplasarea de placute cu denumirea strazii si emiterea placutelor cu numerele imobilelor catre proprietarii din zona. Nu in ultimul rand revin cu rugamintea de a fi analizata oportunitatea amplasarii unor stalpi de ilumitat pentru reteaua electrica stradala, este bezna totala noaptea. Va multumesc anticipat.

Răspuns primar Niţă Dan
Placuta cu denumirea strazii se va monta pana pe data de 27.04.2016.referitor la iluminat, vom planifica investitia de extindere a retelei de iluminat public in cursul anului urmator.

Ghet Sergiu   |   Valea Ursului

20.04.2016

Buna ziua! Am mai postat anul trecut un mesaj privitor la pietruirea drumului COMUNAL, nu privat ce leaga drumul judetean de localitatea Proselnici, str Crangului mi-ati spus ca e in plan. Planul respectiv a fost pietruirea la un capat 200m si la celalt 100m ??? Am sunat la investitii si mi s-a raspuns ca nu prezinta prioritate pt ca se circula o data pe an, are dreptate ca nu e prost nimeni sa se umple de noroi. Va repet am teren in acea zona din 2007 si mi-am platit impozitul si alte acte necesare la zi eu nu am considerat ca nu reprezinta o prioritate. Va doresc o zi buna!

Răspuns primar Niţă Dan
Am planificat modernizarea drumului in perioada 2018-2020.

GHIORGHITA ANCA MIHAELA   |   Proselnici Ferma Liliac

20.04.2016

Buna ziua. Am o locuinta in zona Fermei Liliac si as dori sa intreb daca conducta cu apa rece din zona Fermei Liliac va fi operationala anul acesta sau daca nu atunci cand?

Răspuns primar Niţă Dan
In acest an va fi asigurata alimentarea cu apa in acea zona.

Cehan Emilian   |   miroslava

20.04.2016

Domnule Primar! Va rog din suflet sa imi dati un raspuns concret. Am depus o cerere pentru extindere retea electrica la care am atasat copii dupa actele solicitate de doamna Iftimie Violeta atat ale mele cat si ale vecinilor formulata catre biroul de investitii. Astazi am fost sunat de doamna Iftimie si am inteles perfect ce doreste dumneaei pentru ca a vorbit numai dansa si mi-a inchis telefonul. Cand am fost la birou la dumneaei a solicitat sa anexez cererii copii dupa contractele de vanzare cumparate ale imobilelor si schitele cu terenurile detinute de solicitanti. Am intocmit un dosar cu semnaturi si copii dupa acele acte atasate. Eu ca persoana m-am straduit sa obtin acele copii dupa acele acte si sa gasesc pe majoritatea vecinilor. Am rugamintea de a intelege ca nu am cum sa fac rost de copii dupa certificatele de urbanism ale vecinilor. Atat am vrut sa ii raspund doamnei Iftimie care m-a rugat sa o las sa vorbeasca dupa care mi-a inchis telefonul in nas. Ma simt umilit si in acelasi timp neputincios pentru ca ma aflu atat eu cat si vecinii mei care in anul 2016 si-au construit case si nu beneficiem pe strada Drenurilor de energie electrica. Am solicitat un raspuns scurt si clar pentru ca numai dumneavoastra vi se poate da un raspuns din partea Eon :"In ce an vom avea energie electrica pe strada Drenurilor ?"
Am incredere in dumneavoastra ca primar, cred si sper ca am sa primesc un raspuns concret din partea dumneavoastra. Cu stima, Cehan Emilian

Răspuns primar Niţă Dan
Investitia de extindere a retelei electrice se face in parteneriat cu E-ON Moldova Distributie. Am depus cererea, documentatia necesara si dovada intentiei de a construi locuinte in acea zona, de aceea vi s-a solicitat sa aduceti copii xerox de pe Certificatul de urbanism sau Autorizatie de constructie daca aveti.

Popa daniel   |   Miroslava

20.04.2016

Buna ziua. Este normal ca cei care lucreaza la amenajarea drumului (rigole) sa faca galagie in intervalul legal de liniste? Asta in conditiile in care nu se lucreaza pana la ora 12-13, iar apoi incep cu drujbe si alte minuni.

Răspuns primar Niţă Dan
Constructorul trebuie sa respecte graficul de lucrari. Au un termen de finalizare a lucrarii. Ne cerem scuze pentru deranj.

gherasim iulian   |   valea adinca

19.04.2016

Domnule primar, va multumesc pentru promptitudinea cu care a-ti raspuns solicitarii de remediere a iluminatului public pe strada Marului!

Răspuns primar Niţă Dan
Cu placere, suntem a dispozitia locuitorilor.

Astefanoaie F.   |   Horpaz

19.04.2016

Buna ziua ! Suntem cu casa in constructie si ne-ar interesa informatii legate de canalizare, cand va ajunge in Horpaz? Ne intereseaza sa stim daca se merita sa facem investitia in fosa sau sa asteptam sa ajunga canalizarea. Multumim anticipat! Numai bine!

Răspuns primar Niţă Dan
Reteaua de canalizare va fi executata in perioada 2017-2018.

Cristian Chiribau   |   Miroslava

19.04.2016

Buna ziua, domnule primar! Din cate am citit in ziarul Mesagerul, in comuna Miroslava ar fi doua platformele de colectare a resturilor vegetale (în Balciu şi Uricani). Vreau sa va intreb daca exista posibilitatea ca un locuitor al comunei sa duca resturile vegetale la una dintre aceste platforme. Daca da, ati putea sa-mi spuneti unde sunt localizate si cam care ar fi programul lor? Camionul pus de primarie la dispozitie este o idee foarte buna, insa datorita programului, nu prea reusesc sa-l prind. O zi placuta!

Răspuns primar Niţă Dan
Platformele de gunoi sunt deschise in saptamanile cu sot (pare) din an intre orele 7,30-16,00.(Saptamanile 18.04-22.04 sau 02.05-06.05 sau 16.05-20.05 s.a.m.d.).Platformele sunt amplasate una la iesirea din satul Balciu spre Cornesti si una pe pasunea dintre satele Uricani si Bratuleni.

ANISIEI ALINA   |   HORPAZ

19.04.2016

Buna ziua, domnule Primar!Locuiesc in Horpaz,str Principala nr 143a.Acum 2 sapt am fost in audienta la dumneavoastra,si atunci a-ti promis, ca in max 1 sapt vor incepe lucrarile de racordare la reteaua cu apa potabila, a locuitorilor de pe str Principala, de la intersectia cu str Unirii pana la capatul strazii.Astazi 19 apr sa inceput asfaltarea acestor strazi, dar cei care se ocupa cu racordarea la retea nu au inceput lucrarile.Intrebarea mea domnule Primar este:Asteptati sa se asfalteze strada si dupa se incep sapaturile, pentru racordare la retea? Totusi ne puteti spune o data exacta cand vor incepe lucrarile? Deoarece din cauza secetei nu avem apa in fantana.Stiu ca suntem in tara lucrului bine facut dar normal ar fi fost intai sa faceti racordarea la retea si apoi sa se asfalteze.Va multumesc!

Răspuns primar Niţă Dan
Lucrarile de alimentare cu apa au inceput.Puteti sa va realizati racordul. Apoi se va asfalta strada.

gherasim iulian   |   valea adinca

18.04.2016

Domnule primar, va multumesc pentru promptitudinea cu care ati raspuns solicitarii de remediere a iluminatului public pe strada Marului!

Răspuns primar Niţă Dan
Cu placere.

Marius   |   Valea Ursului

17.04.2016

Buna ziua, domnule Primar, va adresez 2 intrebari:
1. Exista vreun plan de amenajare a drumului care merge de-a lungul padurii in Valea Ursului?
2. Ce putem face in legatura cu gratarele care au inceput sa apara pe marginea padurii? Nu exista vreun plan de ingradire si protejare a rezervatiei naturale? Va multumesc pentru raspuns!

Răspuns primar Niţă Dan
1.Printr-un proiect european, drumul la care faceti referire va fi amenajat prin pietruire , in cursul acestui an.
2. Rezervatia se afla in administrarea Ocolului Silvic Ciurea.

Stamate Carmen   |   Miroslava

16.04.2016

Buna ziua, domnule primar! As dori sa atrag si eu atentia necesitatii unui mijloc de transport in comun care sa lege Miroslava de Iasi prin Podu Ros si Bucium. Este absolut necesara aceasta ruta si chiar introducerea unor autobuze Ratp asa cum sunt spre Era sau Ciurea. Multumesc!

Răspuns primar Niţă Dan
Vom analiza propunerea dvs.

MARIA   |   VOROVESTI

16.04.2016

Buna ziua! Locuiesc pe strada Principala nr.41A(Focsoaia) casa fiind situata la intersectie. Vin cu intrebarea : Primaria Miroslava poate efectua decolamatarea celor 2 poduri (nu podete ), din strada Principala si strada Serelor? Am avut promisiuni multe de la primarie si nu s-a rezolvat nimic. La ultima ploaie am fost la un pas de inundatie.Va multumesc anticipat si poate conteaza si voturile cetetenilor din Vorovesti.

Răspuns primar Niţă Dan
Vom interveni pentru decolmatarea celor doua poduri la care faceti referire.

Alina Buciu   |   Valea Adanca, str. Bazei

15.04.2016

Intrucat la intrebarea adresata pe 01.04 mi-ati raspuns doar partial, revin cu partea a doua a intrebarii:
Ce solutie aveti pentru situatiile in care rigolele au dus la surparea malului de pamant dintre gard si acestea (tot pamantul ajungand incet incet in interiorul rigolei, dezgolind practic temelia gardului). Cel mai probabil vor trebui montate niste borduri (din banii cui?)

Răspuns primar Niţă Dan
Lucrarea este in executie. Se vor amenaja toate santurile si zona aferenta pana la receptie.

Ciprian Petrea   |   Miroslava

15.04.2016

Buna ziua ! De ceva timp incoace capatul strazii care coboara din Valea Adanca catre aleea Tudor Neculai este un indicator "Stop". Soferii ar trebui sa opreasca si sa acorde prioritate celor care urca dintr-o mica straduta aflata in dreapta dar situata mult sub campul vizual al oricarui sofer cu o masina normala ce are portiere. Imi este aproape imposibil sa ma asigur stand in masina (si eu sunt destul de inalt). De fiecare data am emotii cand treversez intersectia, mai ales ca unii urca din acea "gaura" chiar cu viteza. Va rog sa luati in considerare mutarea acelui indicator pe acea straduta. Soferii de acolo se pot asigura mult mai facil si putem preintampina eventuale accidente.Va multumesc !

Răspuns primar Niţă Dan
Vom analiaz si daca este necesar se va monta o oglinda.

costantin T   |   miroslava

14.04.2016

Buna ziu ! Am si eu o problema ce ma deranjeaza si cred ca nu numai pe mine...Locuiesc pe strada Radu Mihnea Voda si am ghinionul sa am niste vecini pe aceasta strada, mai "nesimtiti"...vecinii de la nr. 9 au doi caini de talie mica care stau numai in drum, vecina de la nr. 10 are trei ciini care tot in drum stau toata ziua si mai este si vecina de la 11 care are si ea unul si tot la fel, sta pe drum,si nici unul dintre acesti vecini nu intelege sa ii tina inchisi in curte pentru ca umbla pe drum toata ziua in haita si stirnesc toti ciini de pe aceasta strada pe care ii avem in curte, legati, vaccinati la timp si microcipati...ma intreb citi dintre acesti ciini care ii tin pe drum au vaccin la zi nu mai zic de microcip...oare chiar nu se pot lua niste masuri pentru ca acesti cetateni sa respecte linistea vecinilor ...mai facem ture de noapte si nu ne putem odihni dimineata din cauza la acesti ciini , plus ca seara si noaptea daca vii singur pe drum sar in haita la oameni...si mai este o problema tot de acest gen cu 4 ciini ce stau in spatele magazinului la2pasi , 4 ciini negri de talie mare ce au apartinut unei familii ce a vindut acolo o casa si au ramas de izbeliste stind pe drum si sarind la copii si la bicilisti...chiar nu se pot lua masuri? Chiar nu putem avea si noi liniste din cauza acestor ciini dar mai ales din cauza acestor vecini certati cu bunul simt? Sper si imi doresc sa luati masuri si sa avem si noi liniste pe aceasta strada...se "lauda" domnul primar cc primaria a infiintat un padoc la balciu...de ce nu culegeti ciinii de pe strazile miroslavei , lasati de izbeliste , si sa ii duceti in padoc??? sau sint doar "electorale"?

Răspuns primar Niţă Dan
O echipa de la Sc Salubris SA impreuna cu reprezentanti ai Politiei Locale se vor deplasa miercuri 20.04.2016 in zona.

Florin V.   |   Valea Adanca

13.04.2016

Buna ziua, domnule primar. De mai mult timp exista un semn de circulatie "STOP" la intersectie dintre Strada Valea Adanca si Strada Veche. Din pacate este inutil si chiar periculos intrucat desi oprit fiind in intersectie, vizibilitatea dintre str. Valea Adanca este aproape zero. Intre cele 2 strazi unghiul este foarte mic, iar diferenta de nivel dintre ele face aproape imposibila orice cedare de prioritate pentru masinile care vin de pe str. Veche. Va rog sa luati in considerare amplasarea unei oglinzi pentru a face vizibile masinile care urca dinspre str. Veche. Va multumesc anticipat.

Răspuns primar Niţă Dan
Vom analiza situatia in teren . Daca se va stabili ca este necesara montarea unei oglinzi, se va realiza.

Nicolae   |   Balciu

13.04.2016

Buna ziua ! Ceva vesti despre lucrari de canalizare pe strada Biserica Sf Nicolae Balciu? De asemenea, s-a asfaltat strada Viilor, ceea ce e foarte bine, dar am vazut in ziarul comunei ca solicitati locuitorilor din zona sa isi traga gaz metan, intrucat ulterior asfaltarii nu se va mai admite aceasta.S-au strans cel putin 10 semnaturi pentru gaz metan, aveti posibilitatea sa aflati de la E-On Gaz cand se va face lucrarea?

Răspuns primar Niţă Dan
Canalizarea pe stradaBiserica Sf. Neculai este pana la bariera.Depuneti solicitarea de extindere gaz catre SC GAZMIR SRL Miroslava, deoarece ei sunt operatorii de gaz din zona.

Valianu Iulian   |   Ciurbesti, str.Prof. Neculai Hârțan, nr.40

13.04.2016

Buna ziua! In ultimul numar al ziarului local am avut posibilitatea sa citesc despre o parte din realizarile primariei de pana acum. Una din ele s-ar parea ca este asfaltarea si introducerea retelei de canalizare pe strada Prof. Neculai Hartan din Ciurbesti, proiect care s-a anuntat ca este finalizat. V-as ruga respectuos sa ma anuntati daca s-a schimbat numele strazii pe care locuiesc, deoarece nu vad nici asfalt, nici canalizare.
Cu stima,
Iulian Valianu

Răspuns primar Niţă Dan
Nu s-a amintit in ziar de canalizare pe strada Prof. Nicolae Hartan din Ciurbesti, ci doar despre asfaltare care este finalizata pe o lungime de 831m,ne pare rau de interpretarea gresita.

Marius Cafelute   |   Miroslava

13.04.2016

Buna ziua! In zona in care locuim sunt foarte multi caini vagabonzi. ( Strada Biserica Sfantu Neculai). Mentionez ca in zona sunt copii si am dori daca este posibil sa fie trimisa o echipa sa adune acesti caini si sa fie trimisi intr-un padoc. Multumesc!

Răspuns primar Niţă Dan
Saptamanal echipa de hingheri de la SC Salubris SA Iasi insotita de personalul de la Politia Locala Miroslava si la sesizarea cetatenilor actioneaza in zonele indicate la prinderea cainilor fara stapan . Se va interveni si pe strada dvs.

Florian P.   |   Valea Adanca

13.04.2016

Buna ziua ! Vreau sa aschizitionez o caza la nivel de proiect pe strada prunilor, din Valea Adanca si as avea cateva intrebari:
1. din ce am inteles de la vanzator strada respectiva ar urma sa aiba o latime considerabila si el a lasat cativa metri de teren pentru drum, dar am vazut, trecand ieri pe acolo, ca a aparut un gard recent si e la o distanta atat de mica de gardul din fata ca abia o sa poata trece o masina, este corect, care sunt planurile pentru drumul respectiv.
2. bucatica de strada care leaga str. prunilor de valea adanca, am inteles ca apartine de strada scolii, cand v-a fi asfaltata? am inteles ca arata mai bine inainte de a se trage apa si acum, dupa ploi, este inpracticabila.
Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Răspuns primar Niţă Dan
1.Vom verifica in teren pentru a identifica cele prezentate de dvs. si vom lua masuri daca nu este respectat Regulamentul Local de Urbanism.
2.Strada Prunilor este in prelungirea strazii Scolii. Strada Scolii se va asfalta in perioada urmatoare , iar strada Prunilor o vom planifica in etapa a doua de asfaltare , respectiv 2017-2018.

Corneliu Dima   |   Valea Adanca

13.04.2016

Buna ziua ! As dori sa stiu daca se poate monta pe stalpul de strada Bazei, nr.40 o a doua lampa de iluminat care sa fie indreptata spre drumul privat unde sunt 5 case. Precizez ca stalpul se afla pe domeniul public. Restul drumului poate sa fie iluminat din dreptul fiecarei casa doar intrarea pe drumul privat nu poate fi facuta de catre locatariMultumesc anticipat pentru raspuns.

Răspuns primar Niţă Dan
Se va monta.

Samoila Madalina-Elena   |   Valea Adanca

13.04.2016

Buna ziua! M-am mutat de curand pe strada Bazei si as dori sa stiu daca este in proiect iluminarea strazii care iese la Hanul Grasilor (nu stiu exact cum se numeste). E foarte intuneric si chiar periculos sa mergi pe acea strada noaptea. Va multumesc!

Răspuns primar Niţă Dan
Da, este proiect, se va realiza extinderea la iluminat in perioada urmatoare.

BORS LUMINITA   |   Valea Adanca

12.04.2016

Răspuns primar Niţă Dan la intrebare din 24.03.2016: “Strada Atelierului a fost prinsa pe lista dintr-o eroare. Nu putem sa o asfaltam deoarece este drum privat. Daca nu reusiti sa ajungeti la o intelegere privind donarea, vom incepe noi procedura de expropriere care va fi de durata.Va rugam sa depuneti in acest sens o cerere din partea celor care sunt de acord si doresc exproprierea.”
Domnule Primar, cand spuneti ca ati gresit de 2 ori cu asfaltarea strazii Atelierului, mi se pare ne luati in ras pe noi si solicitarea noastra. Asa cum ne luati in ras cu exproprierea. Daca toata lumea era dispusa, se faceau actele de donatie. Avand in vedere ca nu este posibil, atunci trebuie sa intervina primaria cu exproprierea pentru cauza de utilitate publica (legea 33/1994). Poate vi se pare amuzant cum unii se zbat pe acelasi subiect, dar ne-am saturat sa ne umplem de noroi, sa ne cataram pe gardurile oamenilor evitandu-l, sa stricam masini. Asfaltarea, sau cel putin pietruirea, este imperios necesara, cu atat mai mult cu cat mentinerea drumului in aceasta stare afecteaza si carosabilul de pe strada Principala si Strada Bazei, strazi care sunt deja asfaltate.

Răspuns primar Niţă Dan
Revenim la raspunsul de data trecuta : daca nu reusiti sa donati calea de acces, solicitati exproprierea cu adresa de inaintare si lista de semnaturi plus dovada proprietatii.

Amariei   |   Valea Adanca

10.04.2016

Stimate Domnule Primar! Referitor la raspunsul dat de dumneavoastra in data de 28.03.2016 Dl. Vlad Alexandru precum ca are dreptate ca sunt prea multe limitatoare de viteza pe str. Veche va condamn pentru raspunsul dat, care suna asa: "Aveti perfecta dreptate. Incercam sa rezolvam si acest aspect."
Domnule primar raspunsul ar trebui sa fie mai taios pentru cei ce nu respecta limita de viteza de 30 km ora pe acest segment de drum. Noi care locuim pe aceasta strada stim foarte bine de accidentele mortale care au avut loc aici din cauza vitezei. O viata de om nu poate fi adusa inapoi, dar un sofer ajunge la destinatie cu 5 minute mai tarziu. (CORECT)? Doriti sa fac o sesizare scrisa cu cel putin 100 de semnaturi de la locatari si sa o depun la Primarie, sa va demonstrez ca suntem pentru aceste limitaoare sau dumneavoastra aparati acesti vitezomani care se plang de triplarea timpului de deplasare. Va rog sa va ganditi la acest aspect. Suntem primi in UE cu accidente mortale de circulatie, mai doriti si alte evenimente in Comuna Miroslava? Va rugam sa instalati si limitatoare la numerele nr. 21,32,41. acolo unde este periculos si unde nu exista nici trotuar. Cu stima, Amariei.

Răspuns primar Niţă Dan
Vom instala limitatoare de viteza la solicitarea dvs.

Mihăiță Pântea   |   Valea Adâncă

10.04.2016

Bună ziua ! Locuiesc pe strada Debarcaderului. Aș dori să știu dacă se poate monta o oglindă de trafic pe strada Debarcaderului în prima curbă de la biserică. Vizibilitatea este foarte redusă. Vă mulțumesc.

Răspuns primar Niţă Dan
Vom analiza investitia.

popa andreea   |   valea adanca

10.04.2016

Speram ca in curand sa fim proprietarii unui apartament la Gradena. Complexul nu are balcon inchis si noi vrem sa il inchidem.Va rog sa ne spuneti ce acte ne sunt necesare pt autorizatie. Multumim!

Răspuns primar Niţă Dan
Va trebui sa obtineti acceptul de la toti proprietarii blocului pentru a putea aduce modificari la fatada.

dumitru coman   |   valea adanca

10.04.2016

Buna ziua. Sintem mai multe case pe strada Dumbravei (perpendiculara care leaga strada Pepinierei cu sos Valea adinca; in dreptul noii biserici ce se va construi) ne puteti raspunde punctual la citeva intrebari?
1. cind va fi asfaltata strada?
2. cind se vor putea depune solicitarile de racordara le sistemul de canalizare?
3. cind se va ilumina public aceasta strada? Multumim!

Răspuns primar Niţă Dan
Strada Dumbravei este strada privata . Primaria nu poate realiza investitii pe domeniul privat . Donati calea de acces la primarie in domeniul public, pentru aputea face investitii.

olariu   |   valea adanca noua

09.04.2016

Buna ziua. Va rog sa ne spuneti ce investitii intentionati sa faceti in Valea Adanca noua..eu locuiesc pe str livezi...am citit ziarul local si in Valea Adanca nu se face nimic...sunt multe zone care trebuie electrificate..str care face legatura de la spalatorie pana in com Miroslava...str dealul nucilor..cand ploua iti trebuie 4*4..etc.

Răspuns primar Niţă Dan
Strada Livezilor si strada Dealul Nucului vor fi asfaltate in acest an.

Ciobanu M.   |   valea Adanca

08.04.2016

Domnule Primar! Am citit aici ca un cetatean pe nume de Vlad Alexandru este nemultumit de faptul ca sunt prea multe limitatatoare de viteza pe str. Veche in Valea Adanca. Eu va invit, Domnule Primar, sa veniti pe strada Veche unde nu sunt indicatoare sa vedeti in ce viteza circula soferi in locurile unde nu sunt limitatoare si mai ales in curbe unde te trezesti cu masina in fata. Va mai pot spune ca tot intr-o curba pe str. Veche si tot din cauza vitezi doi soferi sau ciocnit in trecut iar pana nu a venit SMURDUL nu au fost scosi din masini trupurile firave si ranite a soferilot implicati. Domnul Vlad Alexandru doreste sa mearga mai cu viteza dupa cum descrie dumnealui.
Eu vreau sa-i spun ca str. Veche nu este o autostrada si timpul lui de deplasare ar trebui sa fie limitat la 3o km/ ora ,ca parca asa arata acel semn de circulatie la intrare in str. Veche. Domnul Vlad face parte, probabil, din persoanele tip Braila, (accidentul mortal cu 5 persoane) si viteza il reprezinta. Desigur copii stau in curte, dar sa nu uitam Domnule Vlad, ca sunt portiuni fara trotuar unde dupa cum te descrii vrei sa prinzi viteza pentru a-ti mari timpul de deplasare. Iti amintim Domnule Vlad ca aici pe strada Veche au fost ucisi doi copii adica mai bine zis accidente mortale si asta tot din cauza vitezei pentru a mari timpul de deplasare si a celor soferi care daca ar fii respectat semnul de circulatie de limitare a vitezei de 30 km/ ora acesti copii erau in viata. (te-ai gandit ca pot fii si copii tai in acesta situatie?).
Domnule Primar ,va rugam sa ascultati rugamintea noastra si asa montati limitatoare in zonele unde locatari au anuntat punctele periculoase si sa respectati cererea locatarilor si nu a soferilor vitezomani care se plang de triplarea timpului de deplasare cu limitate de viteza de 30 km/ ora.

Răspuns primar Niţă Dan
Opinia dumneavoastra este justificata.Vom tine cont de solicitarile d-voastra ,dar in prezent suntem in curs de achizitionare de limitatoare de viteza. Cand vor fi livrate, le vom monta in locurile necesare.

Vrinceanu Emilian   |   MIroslava

07.04.2016

Buna ziua! Locuiesc pe str. Al. Odobescu iar casa mea este la capatul acestei strazi, practic fiind in fundatura. Daca las poarta deschisa, ma trezesc cu masini intorcand in curte, drumul nefiind semnalizat ca inchis. Rugamintea mea este, s-ar putea instala un indicator care sa specifice acest lucru? Va multumesc.

Răspuns primar Niţă Dan
Trebuie sa va montati un indicator ,,Drum privat “.

gherasim iulian   |   valea adinca

07.04.2016

Buna ziua domnule primar! Revin cu o rugaminte : am dori ca o echipa de electricieni sa schimbe becurile arse de la iluminatul public de pe str. Marului la nr.24 si la nr.20. Va multumesc.

Răspuns primar Niţă Dan
Se vor deplasa electricienii pentru remediere (schimbarea becurilor).

filip c   |   valea adanca

06.04.2016

Buna ziua ! Va multumesc pentru raspunsul la sesizarea privind gunoaiele de pe str. Debarcaderului. Din cate cunosc, terenurile pe care se arunca gunoaie apartin fam Branza /fam. Speranta. Nu cunosc daca au fost instrainate sau nu. Va rugam sa nu ne uitati cu salubrizarea respectiva. Multumim !

Răspuns primar Niţă Dan
Vom continua cu actiuni de salubrizare in zona,dar ar fi bine sa incercam ca acele persoane care arunca gunoaie necontrolat sa fie atentionate de vecini si eventual sanctionate de Politia Locala Miroslava.

Vlad Alexandru   |   Valea Adanca

06.04.2016

Conform cu mesajul meu din data de 22.03.2016, faceam referire la Strada Imasului. Astazi am vazut placuta cu denumirea.

Ionut   |   Miroslava

06.04.2016

Buna ziua, domnule primar al comunei Miroslava ! Doresc sa aflu un raspuns din partea dv ... Sunt un tatic al unei fetite care s-a nascut cu probleme grave de sanatate (handicap de gradul 1 ) si doresc sa va intreb : exista vreun ajutor pentru o locuinta din partea primariei sau un sprijin ? Nu avem o casa, stam la socrii si ca orice familie am vrea sa nu deranjam pe nimeni. Va multumesc.

Răspuns primar Niţă Dan
Formulati o cerere pentru concesiune teren, pe care o vom inregistra in evidentele institutiei noastre ,iar in masura in care la nivelul comunei Miroslava se va organiza o procedura in acest sens, cererea dvs. va fi analizata .Alt sprijin pentru locuinta in sensul celor solicitate de catre dvs.nu este posibil de acordat de catre Primaria Comunei Miroslava.

Munteanu Teodora   |   Iasi

05.04.2016

Buna ziua.Unde as puteai gasi informatii despre:
1.Factorii care au influentat dezvoltarea localitatii (cum s-a dezvoltat din punct de vedere urbanistic localitatea)
2.factorii actuali care influenteaza dezvoltarea localitatii Miroslava.
P.S. :informatiile servesc la elaborarea unui proiect scolar.

Răspuns primar Niţă Dan
Trebuie sa luati legatura cu reprezentantul Compartimentului Proiecte din cadrul primariei, domnul Kazemi .Telefon 0232295680,interior 20.

capra daniel   |   balciu

05.04.2016

Buna ziua, domnule Primar ! Rasfoind prin lista de intrebari mi-a atras atentia o intrebare a domnului Vicol impreuna cu raspunsul dumneavoastră:
"Răspuns primar Niţă Dan : Transportul elevilor este gratuit pentru elevii care fac naveta in municipiul Iasi, deocamdata nu sunt posibilitati de decontare a navetei."
Sa inteleg ca elevii beneficiază de transport gratuit in mijloacele de transport ce asigura legatura Iasi-Miroslava (maxi taxi)? Daca da, atunci e bine de stiut faptul ca nu toti conducătorii respectivelor mijloace respecta aceasta probabil clauza contractuala.Mulțumesc pt lamuriri!

Răspuns primar Niţă Dan
Ne cerem scuze, la raspunsul anterior s- a strecurat o greseala de redactare. Transportul elevilor din Miroslava in Municipiul Iasi nu este gratuit. De transport gratuit beneficiaza elevii scolilor din comuna,care se face cu microbuzele scolare

capra daniel   |   balciu

05.04.2016

Buna ziua Dl. Primar ! Drumul de pamant care face legatura dintre Gaureni si Era park - se poate amenaja cat de cat? Nu stiu daca e prins in acte sau a aparut spontan, insa o mulțime de oameni il bat pe jos sau cu masina fiind o scurtatura foarta practica celui de la Antibiotice. Eventual chiar cei din complex ar putea face o sponsorizare.. beneficiul fiind comun. Mulțumesc!

Răspuns primar Niţă Dan
Acest drum este pe teritoriul Municipiului Iasi. Primaria nu poate moderniza acest drum pentru ca nu apartine de domeniui public al UAT Miroslava.

Anton Stefan   |   Miroslava

05.04.2016

Nu am sa va adresez o intrebare ci o rugaminte ce trebuie transformata in obligatie din partea d-voastra: va rog sa montati pe Constantin Mavrocordat 11 inca 2 cocoase pentru incetinirea masinilor. Se conduce intr-un mod haotic, cu viteza, nu se tine cont ca sunt copiii, strada e ingusta si daca nu se face ceva va paste un dezastru.E un motiv in plus ca se apropie si campania electorala si presupun ca oamenii trebuie sa vada solutii la problemele adresate.Va multumesc.

Răspuns primar Niţă Dan
Pe strada C- tin Mavrocordat sunt montate doua limitatoare de viteza in directia locuintelor cu nr.8 si nr.38 .Suntem in curs de achizitionare de limitatoare de viteza.

Pospai Nicusor   |   Miroslava

05.04.2016

Buna ziua, donmule primar ! Vreau sa stiu daca se fac concesionari teren casa pentru tineri in miroslava. Va multumesc !

Răspuns primar Niţă Dan
Din anul 2015 au inceput proceduri de licitatie publica deschisa in vederea concesionarii de teren pentru tineri construire locuinte .Publicitatea s- a facut prin ziarul local ,ziarul central,ziarul "Mesagerul" si pe site-ul Primariei Comunei Miroslava.Va rugam sa accesati mai des site-ul.

Bianca M   |   Valea Adanca

05.04.2016

Buna ziua. Pe Strada Morarilor sunt construite imobile noi si va rog sa ne spuneti daca este in plan asfaltarea strazii si canalizarea.

Răspuns primar Niţă Dan
Vom planifica investitiile pe perioada 2016-2020.

VATAMANU I.   |   GAURENI

04.04.2016

Buna ziua! Va rog sa imi spuneti daca exista proiect de canalizare pentru zona Gaureni (in spate la depozitul de materiale de constructii).Pentru construirea unei magazii de scule (2*2 metri) in curtea mea este nevoie de autorizatie de constructie?

Răspuns primar Niţă Dan
Nu avem proiect in acea zona. Pentru construirea magaziei trebuie sa faceti o cerere pentru certificat de urbanism informare.

bogdan muha   |   Miroslava

04.04.2016

Buna ziua, domnule primar,,va rog sa imi spuneti daca aveti in vedere pe strada Alexandru Vlahuta introducerea sistemului de canalizare si asfaltarea strazii.Chiar daca este drum privat, deja in ultimele 12 luni s-au construit peste 8 case noi pe aceasta strada, si se mai construiesc inca 2 + inca 6 case deja construite inainte, iar drumul de acces este greoi cand ploua. Am instalat din fonduri proprii sistem de iluminat stradal, insa cele de asfaltare sunt mult prea mari pentru bugetele proprii, iar sistemul de canalizare este necesar tinand cont ca toate familiile utilizam fose septice. Va multumesc !

Răspuns primar Niţă Dan
Nu putem investi pe strazi private. Donati calea de acces la primarie si abia atunci ne vom putea ocupa de asfaltare si canalizare.

Ștefan Pacuraru   |   Miroslava

04.04.2016

Buna ziua din nou, domnule primar. In data de 14.03 am avut următoare discuție:
”Buna ziua ! Doresc sa stiu daca pot face o cerere la dumneavoastra pentru a-mi fi atribuita, conform legii, o bucata de teren (folosita cu titlu gratuit) pentru a incepe constructia unei locuinte proprietate personala. Va multumesc anticipat! Cu deosebita stima, »
Răspuns primar Niţă Dan :In vederea construirii unei locuinte , se poate atribui de catre Consiliul Local Miroslava teren in concesiune , dar nu cu titlu gratuit.
Astăzi am dat din nou peste legea 15/2003 publicată in Monitorul Oficial. Va rog daca aveți timp sa o citiți si sa-mi Spune-ți cine a greșit: eu, pentru ca am interpretat-o greșit si am cerut teren cu titlu gratuit sau dumneavoastră, nu o spun cu răutate, nu ati știut-o? Va mulțumesc!

Răspuns primar Niţă Dan
Puteti depune o cerere la Primaria Comunei Miroslava pentru concesionare teren in vederea construirii unei locuinte.Cererea va fi insotita de copie C.I.(domiciliul in com. Miroslava),varsta 18-35 ani.

DASCALESCU SILVIU FLORIN   |   valea adanca

03.04.2016

In cazul in care am asteptat in zadar acea remorca destinata colectarii deseurilor compostabile (crengi de copaci) se poate beneficia de ea in urma unei cereri(comenzi) ferme ?Chiar daca nu e frumos din partea mea sa pun conditii sunt dispus sa donez Primariei 4 pelerine SH de pompier,provenite din Germania in cazul in care veti dispune sa-mi fie trimisa remorca in str.Pepinierei 92 oricand va fi posibil.

Răspuns primar Niţă Dan
In saptamana 18-22.04.2016 este planificat mijloc de transport pentru colectarea deseurilor compostabile. Veti fi anuntat telefonic ziua in care se va deplasa la dumneavoastra.

Cazimir Florin   |   Valea Adâncă

03.04.2016

Stimate domnule primar, am citit cu atenţie ultimul număr al ziarului Mesagerul, primit ieri dimineaţă, şi am aflat cu stupoare intenţia dvs de a construi o grădiniţă "în dreptul Bisericii" noastre, după cum s-a exprimat şeful Biroului de investiţii al Primăriei. Noi, creştinii practicanţi din Valea Adâncă Nouă, am trudit din greu alături de părintele nostru timp de mai bine de 10 ani de zile pentru ca biserica noastră să fie ce este astăzi: un loc de pelerinaj pentru mii de credincioşi nu doar din oraşul Iaşi, ci din întreaga ţară. Nu cred că în comuna Miroslava mai este o biserică de parohie care să fie căutată şi lăudată ca Biserica noastră. Vă rog să răspundeţi credincioşilor din Valea Adâncă şi celor din afara comunei, care vin la biserica noastră, de ce ţineţi dvs morţiş să construiţi o clădire, indiferent ce destinaţie va avea, în faţa bisericii noastre? Nu puteţi să o amplasaţi pe terenul de 5000 mp liber de la Strada Principală şi nu pe un teren de mai puţin de 300 mp, cât ar fi disponibili în faţa bisericii? Ştiţi care este numărul populaţiei preşcolare din zona noastră? Cum vor deservi cele 4 clase despre care vorbiţi în ziar, adică 60-80 de copii, necesarul de peste 150 de copii cu vărstă de până în 5 ani din Valea Adâncă Nouă? De ce vreţi să treceţi în umbră biserica la care noi am muncit şi unde ne găsim liniştea? În dreapta ei, la câţiva metri, aţi autorizat o construcţie pe 3 nivele care va depăşi în înălţime biserica, iar în faţa bisericii vreţi să ridicaţi o clădire ca să nu mai poată fi văzută deloc biserica noastră? Vă mai amintiţi cine avea astfel de preocupări, să ridice clădiri şi blocuri cât mai mari ca să nu se vadă bisericile? Cu respect şi gânduri bune aştept răspunsul dvs.

Răspuns primar Niţă Dan
Vom analiza cele mentionate de dumneavoastra si vom stabili in urma verificarilor in teren un amplasament potrivit pentru gradinita.

Florin V.   |   Valea Adanca, str. Pepinierii

02.04.2016

Domnule Primar, in editia din Martie a Mesagerului anuntati faptul ca Primaria Iasi a cedat terenul necesar extinderii str. Pepinierii si mai mult, ca lucrarile ar trebui sa fie gata, dar aceste "relatari" sunt departe de a fi adevarate. Gardul viu al pepinierei este neclintit si a prins din nou viata, gratie venirii primaverii. El ameninta sa se extinda, ca in fiecare an, cu ale sale ramuri bogate peste un intreg sens de circulatie al strazii. In alta ordine de idei, primul strat de asfalt a fost de mult inaugurat cu o groapa situata imediat la accesul dinspre Iasi. Asteptam cu totii implinirea celor scrise in ziarul local, si anume finalizarea lucrarii cu tot ce presupune ea: extinderea strazii, turnarea celui de-al doilea strat de asfalt, destuparea canalelor, trasarea de marcaje, amplasarea de rigole si limitatoare de viteza, asa cum prevede proiectul si cum a fost finantat. Si inca ceva, inainte de a bifa orice realizare la gazeta e bine sa mergeti cate putin pe teren, ajuta si la imagine. Spor la treaba!

Răspuns primar Niţă Dan
Lucrarile sunt in executie.Se vor finaliza in aproximativ o luna.

Popp   |   valea adanca

02.04.2016

Domnule Primar ! Doresc sa stiu cand este posbil sa montati 2-3 stalpi de curent electric pe str. Veche din Valea Adanca. Este vorba de lipsa unor stapli intre doua retele electrice pentru a fii unite, numar reper casa 21 d.
Eu mi-am tras de curand curent electric subteran la decizia lor, am dorit sa montez 2 stapli pe bani mei, dar cei de la Eon nu mi-a acceptat oferta spunadu-mi ca este treaba Primariei Miroslava si intra in sarcina lor. Va rog sa-mi spune-ti cand este posbil sa montati acesti stapli de iluminat stradali.Multumesc.

Răspuns primar Niţă Dan
Vom planifica aceasta investitie in perioada 2016-2017.

pagina 1 din 18

sari la:

© primăria comunei Miroslava 2016