Adresează o întrebare

Adresaţi-ne o întrebare accesând formularul alăturat.
Veţi primi un răspuns în cel mai scurt timp, direct pe site-ul instituţiei.


*mesajele anonime nu vor fi afişate pe site.

catalin sandu   |   uricani

19.11.2015

Buna ziua. Domnule Primar, intrebarea mea ar fi, cand si daca se va asfalta (sau pietrui) vreodata strada bisericii, mai exact strada care urca la deal prin fata bisericii? Multumesc!

Răspuns primar Niţă Dan
Am solicitat finantare europeana pentru aceasta strada . Previzionam ca vom executa asfaltarea in perioada 2016-2017.

Stefan R   |   Valea Adincà

18.11.2015

Ziua buna,
HCL nr. 211/17.12.2014 bat-o vina !- cea cu drumurile.
Am luat la cunostintà despre hotarirea dvs de a schimba numele strazilor, asa aleatoriu si farà sa preveniti lumea(sau ati facut-o ?). Totusi ar fi fost foarte frumos din partea dvs sa consultati oamenii de pe strazile respective cu citeva propuneri - ale dvs sau ale cetàtenilor. Intr-o tara democratica ca a noastra ar trebui gindit si la asa ceva.
Presupun cà cetàteanul trebuie sa plàteasà schimbatul actele din buzunarul sàu.
Impresia mea e ca unele hotariri (ca aceasta de ex) sunt revolàtoare si le rideti in fatà cetàtenilor.
Ar fi fost placut ca idili ai nostri ce sunteti, sa consultati oamenii in prealabil, sa asumati cheltuielile refacerii actelor, sau macar o reducere substantiala. Domnilor, se ocupà cineva de informare, de sensibilizare, de prevenire sau educarea publica (vezi de ex afacerea cu deseurile vegetale)in comunà la noi ? Un comunicat, niste depliante in cutia postalà, o reuniune pe acest subiect....
Va multumesc totusi pt atentia acordatà.
O sa vin totusi sa-mi schimbati actele – gratis, va rog!

Răspuns primar Niţă Dan
Va rugam sa fiti concret pe ce strada locuiti. Ce denumire noua a primit strada Dvs.? Despre ce afaceri cu deseurile vegetale este vorba?

Prisecaru Alin   |   valea adanca

17.11.2015

D-le primar, cum este posibil ca un drum public care face legatura intre str. Pepinierei nr.1 si sos.Valea Adanca, sa fie inchis cu bariera? Va rugam sa verificati in teren, neregurile si sa fie pedepsiti cei vinovati. Politia Locala trebuie sa-si faca treaba urgent, impreuna cu inspectorii din cadru primariei. Multumim.

Răspuns primar Niţă Dan
Persoana a fost somata ca in cel mai scurt timp sa demonteze bariera de pe strada Visinilor.

Daniel Onciu   |   Miroslava

17.11.2015

Domnule Primar, cu totii am observat s-a dat drumul la asfaltarea tronsonul Voinesti - Miroslava. La inceput am rasuflat usurat deoarece voiam sa dau uitarii situatia dezastruasa a acestui drum. Facem naveta zilnic in Iasi la serviciu, dar vad ca lucrarile s-au oprit pana in dreptul panoului la intrarea in Iasi in dreptul prop. Prisecaru. Dorim sa stim daca asfaltarea va continua pana jos in apropierea centrului maternal, cum de altfel este si acum vechiul panou de intrare in Iasi. Aveti informatii in legatura cu asta?

Răspuns primar Niţă Dan
Lucrarile vor continua la inceputul anului 2016.Acestea sunt in responsabilitatea Consiliului Judetean Iasi si a Primariei Municipiului Iasi.

Codrin Florian   |   Valea Adanca

16.11.2015

V-am adresat o intrebare cu privire la strada Visinilor devenita strada Parcului. Ca raspuns am primit scuze, cu toate ca aceste scuze nu ma scutesc de drumuri si bani cheltuiti din nou pe acte. Factorul postal mi-a confirmat ca mai exista o strada Parcului in Valea Adanca. Pai ce facem in acest caz? Sa-mi fac abonament la serviciul de stare civila, buletin, politie si notariat?

Răspuns primar Niţă Dan
Va raspundem din nou cu scuzele de rigoare, confirmand ca s-a revenit la vechea denumire, respectiv Str. Visinilor.

Popa M   |   Miroslava

14.11.2015

Buna ziua! Ati putea sa imi spuneti, va rog, care este limita maxima pe inaltime a constructiilor (private sau indistriale ) in fosta ferma zootehnica? (vizavi de fostul Padoc Salubris). Multumesc!

Răspuns primar Niţă Dan
Inaltimea maxima la streasina este de 11m.

Sorin Tintea   |   Valea Adanca

13.11.2015

Buna ziua! As dori sa-mi achizitionez o locuinta la casele insiruite din Valea Adanca, de pe strada Bazei, langa fundatia Omenia, dar am fost de 3 ori in zona, seara, si era un miros greu, de nedescris ce venea de la gradina/curtea din sptele fundatiei Omenia. Iar in una din seri, era un fum de reuseai sa-l tai cu cutitul, tot din curtea lor. Se va face ceva in aceasta privinta? Sau mai bine imi caut o locuinta in alta parte, mai civilizata, in care se respecta "vecinii" intre ei? Nu am fost ziua deoarece ziua lucrez... dar cu siguranta voi mai face cateva vizite in speranta ca se va remedia situatia in zona. Intrebarea mea este se vor lua masuri in privinta celor care nu respecta vecinii prin emanarea de mirosuri, depozitarea de deseuri, foc deschis (cu fum, monoxid de carbon, pericol de incendiu, etc...) in zona? (fundatia Omenia in special) sau sa ma reorientez catre alta zona (alta comuna/sat)?

Răspuns primar Niţă Dan
Vom face un control in zona.

Zina   |   Iasi

13.11.2015

Buna seara, dl primar. Locuiesc in Iasi, detin un teren si o casa de vacanta la Ezareni, nu locuiesc acola, insa am fost avertizata cu adresa nr.11594/07.05.2015 pentru sanctionare cu amenda daca nu inchei contract de salubrizare. Nu cred ca este legal sa platesc taxa de salubrizare in doua locuri, pot face dovada cu factura de la Salubris de la adresa unde locuiesc. Resturile manajere rezultate in timpul vizitei la Ezareni sunt colectate in sacose si aduse seara cu masina acasa, in oras, iar o data cu lasarea timpului rece nu mai trece nimeni, doar din cind in cind pentru verificare. Spuneti-mi daca este legal sa platesc taxa de salubrizare la Ezareni de vreme ce nu locuiesc. Multumesc!

Răspuns primar Niţă Dan
Legal,pentru locuinta proprietate privata din Valea Adanca trebuie sa detineti si contract cu operatorul de salubritate acreditat in zona. Primaria nu are cum sa verifice prezenta dvs. in zona (fie ea si temporara). Prezentati dovezile de care spuneti si vom vedea cum putem rezolva situatia.

munteanu ilie   |   uricani

12.11.2015

Intrebarea mea este : cu ce se ocupa salariatii care se ocupa cu mediul? In satul Uricani e dezastru in privinta arderilor de tot felul : fum de tai cu cutitul, in special dimineata si spre seara. Unde trebuie sa ma adresez daca la primarie nu sint factori de raspundere?

Răspuns primar Niţă Dan
Comuna Miroslava are 13 sate, iar salariatii care se ocupa cu protectia mediului nu pot actiona numai in satul Uricani. Va rugam sa sesizati la nr. de tel. 0751251513, nr. 0746403189 sau la nr. 0758232209 cand sunt cazuri de arderi de gunoaie necontrolate.

Dumitru Draghici   |   Valea Adanca

12.11.2015

« Accesul pe strada Cicoarei se face din strada Costea Voda inspre strada Iuga Voda. »
Acesta este raspunsul dvs. la sesizarea mea anterioara (« Domnule Primar, la intrarea pe str Cicoarei, nr. 7-29, a apărut un indicator cu accesul interzis autovehiculelor»).
Domnule primar, am impresia ca, fie habar nu aveti situatia din teren, fie cei care va informeaza si va consiliaza sunt in aceasta situatie. Daca ati fi avut curiozitatea sa va deplasati in teren, ati fi vazut ca cei din c.l. Miroslava au facut strada Cicoarei in forma de grebla rasturnata. De pe Costea Voda se intra intr-adevar, dar la un moment dat, aceasta strada continua spre stanga, spre nr. 7-29, dar si spre inainte, apoi iar spre stanga si inainte, pana in str. Iuga Voda. Ciudat, nu? Este rezultatul gandirii minunate si intense a celor din conducerea comunei.
In ceea ce priveste sesizarea cu indicatorul, nu va mai agitati, a disparut de la sine, sau probabil l-a agatat dezvoltatorul care face blocurile de pe str. Costea Voda, ca dupa ce a distrus rigola de pe str. Costea Voda, intra acum cu betonierele grele pe str. Cicoarea, care, culmea, abia se asfalteaza si au fost si rigolele abia montate si aici.. Dar am inteles din postarile de pe acest forum ca acest dezvoltator este in deplina legalitate...

Răspuns primar Niţă Dan
Urmeaza ca in cel mai scurt timp sa dam denumire noua strazii (prima la stanga din str. Cicoarei) astfel incat strada va avea forma de L.

Laura   |   Valea Adanca str Costea Voda nr 14

11.11.2015

Buna ziua! Deoarece inca nu locuiesc la adresa mentionata, am constatat ca s-au executat fara acordul meu rigole pe terenul proprietate personala pentru care platesc taxe. Nu as fi avut nimic impotriva, dar rigolele au fost executate prost, nu s-a respectat nivelul si, in plus, echipa care a lucrat nu a strans pamantul rezultat in urma sapaturilor. Va rog domnule primar, sa solicitati societatii care executa lucrarea sa transporte movila de pamant ramasa, sa refaca rigolele (care deja s-au crapat) sau daca nu, sa aduca amplasamentul la forma initiala. Multumesc.

Răspuns primar Niţă Dan
Vom verifica in teren si se vor remedia problemele semnalate.

Emil Frunzeti   |   Iasi

10.11.2015

Domnule Primar, ce ce nu se asfalteaza strada Nicolae Hartan din Ciurbesti? Daca se mai intirzie, degeaba au fost executate lucrari la infrastructura drumului, se degradeaza, etc., si poate vin ploile. Si cam dispar din prefabricatele pentru podeturi ; au ramas gramezi de pamint depozitate de vajnicul constructor, etc.

Răspuns primar Niţă Dan
S-a asfaltat aceasta strada.

Florin V.   |   Mandru locuitor al str. Pepinierii, Valea Adanca

10.11.2015

Domnule primar, va felicit pentru inceperea operatiunilor de indreptare si asfaltare a strazii Pepinierii! Un singur lucru insa a ramas neclar pentru mine: se retrage sau nu gardul viu al pepinierei T. Neculai pe portiune de drum ingustata de acesta? De curand s-a inceput excavarea si indreptarea strazii pe acea portiune fara insa a se aduce drumul la o latimea uniforma si de bun simt... Ar fi pacat de lucrare daca la finalul ei drumul ar ramane tot asa ingust! Mult succes in continuare!

Răspuns primar Niţă Dan
Am solicitat la Primaria Municipiului Iasi retragerea gardului. Asteptam o decizie din partea lor si vom lati acea zona de drum.

Tofan Bogdan-Andrei   |   Valea Adanca

10.11.2015

Bună ziua ! Locuiesc pe Strada Debarcaderului, Valea Adâncă și aș dori să știu când vor fi finalizate lucrările cu rigole. Până în acest moment am depus 2 cereri și de fiecare dată au venit și au mai executat o bucățică. Trebuie neapărat să vin să fac încă o cerere ca să termine ce mai au de realizat? Pe toate străzile au terminat, pe Strada Debarcaderului când ca iarna bate la ușă? Doriți să atașez poze cu lucrarea nefinalizată sau poate vă deplasați în zonă ca să vedeți mersul lucrărilor. Vă mulțumesc.

Răspuns primar Niţă Dan
Lucrarile sunt in executie. Contractul de executie a lucrarilor este pana in august 2016.

dan   |   Valea Adanca

10.11.2015

Buna ziua! Observam ca de circa o saptamana de zile au demarat mult asteptatele demersuri pentru asfaltarea strazii Pepinierii. Interesant si de neinteles este faptul ca dupa cum s-au inceput lucrarile de exacavare si nivelare, se poate observa cu ochiul liber ca acestea se fac doar pe latimea actuala a strazii care, prin unele portiuni, nu depaseste 4 metri. Este posibil ca o strada considerata cea mai folosita si principala din zona sa ramana atat de ingusta dupa asfaltare (existand posibilitatea retragerii din Pepiniera T. Neculai) iar pe micile stradute care se intersecteaza cu aceasta sa ne cereti retragerea aliniamentelor astfel incat latimea acestora sa fie de 11 metri? In ce lume traim?

Răspuns primar Niţă Dan
Am solicital la Primaria Municipiului Iasi retragerea gardului. Asteptam o decizie din partea lor si vom lati acea zona de drum.

Lucian   |   Valea Adanca

10.11.2015

Buna ziua ! Este in plan pentru viitorul apropiat asfaltarea (sau macar plombarea) strazii Marului? Daca da, cand? Multumesc.

Răspuns primar Niţă Dan
Nu raspundem persoanelor care nu se identifica.

Spinachi Remus   |   Horpaz

09.11.2015

In primul rand, doresc sa va felicit pentru asfaltarea drumului Iasi-Voinesti. La mai multe. Problema care doresc sa o semnalez este destul de importanta mai ales ca tine de siguranta tuturor pietonilor si anume, faptul ca pe drumul care urca catre Horpaz de la sos Iasi-Vaslui, mai exact din locul in care opresc toate autobuzele care merg catre oras urcand catre Horpaz, nu este niciun trotuar. Acum ca se intuneca si mai devreme, iar acea zona nu este foarte bine luminata - cresc sansele ca cineva sa fie accidentat. Exista destul teren de ambele parti astfel incat sa se poata construi un trotuar iar cei care merg in statie sa fie in siguranta.

Răspuns primar Niţă Dan
Aceasta este o activitate de viitor, 2016.

nicu   |   valea adanca

09.11.2015

Cand se vor monta in Valea Adanca semne de circulatie? In special la intersectia str. Veche cu str. Valea Adanca. Recomandat ar fi ca cei care urca de pe str Veche sa aiba prioritate, avand in vedere faptul ca iarna este foarte dificil de urcat cu autovehiculele.

Răspuns primar Niţă Dan
Nu raspundem persoanelor care nu se identifica.

Ciprian S.   |   Valea Adanca

08.11.2015

Buna ziua ! Am observat ca s-au inceput lucrarle de asfaltare pe strada Pepinierei. As dori sa aflu care va fi latimea acestui drum si cum se va proceda in zonele foarte inguste (cca 4 m latime pe unde cu greu trec concomitent 2 masini mici) din zona Pepinierei (imediat dupa halele Primariei Iasi), cat si in unele zone din partea betonata pe langa statiune. Odata asfaltata, strada va deveni extrem de circulata, preluand traficul de pe Str Valea Adanca, deoarece face legatura direct dintre Al. T. Neculai si Iasi-Voinesti. Faptul ca va fi ingusta in zonele aratate constituie un real pericol pentru persoanele limitrofe care, din curti, vor pasi practic pe partea carosabila, neexistand trotuare pentru pietoni. Este o zona in care se construieste mult (din pacate, foarte multe blocuri si locuinte colective) strada urmand a prelua tot acest trafic. Primaria a luat in calcul toate aceste aspecte? Cum vor fi rezolvate? Multumesc.

Răspuns primar Niţă Dan
Latimea strazii este de 5m. Daca se vor retrage gardurile vom rezolva problemele semnalate. Asteptam decizia Primariei Municipiului Iasi referitor la retragerea gardurilor.

Dascalescu Florin   |   Valea Adanca,str.Pepinierei

08.11.2015

Ce se intampla pe Str. Pepinierei? Exista autorizatie pt.lucrarile respective? Exista o persoana din cadrul Primariei in masura sa verifice respectarea termenelor de executie? Exista o persoana in masura sa impuna executantului cel putin aducerea strazii la starea initiala? In urma lucrarilor Apavital de bransare a DSPM la reteaua de apa, nici dupa un an nu s-a respectat aceasta obligatie. Exista oare institutii scutite de sanctiuni sau exista dezinteres?

Răspuns primar Niţă Dan
Lucrarea este in executie.

Nicolae B.   |   Miroslava

08.11.2015

Buna seara! De curand s-a deschis o noua farmacie vis-a-vis de postul de politie : farmacia Sf. Nicolae. Problema vine de la reclama luminoasa care au montat-o pe stalpul fix de langa strada si e destul de deranjant mai ales seara ; lumina este foarte puternica si efectiv nu mai vezi strada bine. Ganditi-va ca imediat urmeaza trecerea de pietoni care si asa abia se vede. Sa nu se ajunga la evenimente neplacute, Doamne fereste. Se putea monta acea reclama luminoasa asa cum au montat-o cei cu farmacia de vis-a-vis, adica mai retrasa, nu fix in strada sa bata lumina in ochii soferilor. Daca se poate, luati masuri, va rugam frumos!

Răspuns primar Niţă Dan
Se va lua legatura cu proprietarul farmaciei.

Marta   |   Iasi

08.11.2015

Buna ziua ! As dori cateva informatii cu privire la demersul pe care trebuie sa il faca sora mea la primaria Miroslava pentru terenul ei pe care s-a facut soseaua. Ea a inceput sa construiasca o casa pe teren, dar a plecat in strainatate prin 2008. In august 2015 a venit in Romania si a vazut ca pe terenul ei s-a facut sosea, iar casa inceputa, dar neterminata era pe o parte si pe cealalta a soselei. Ea m-a rugat pe mine sa ma informez care sunt procedurile in cazul ei, si doreste sa stie cum va fi despagubita pentru teren si constructia inceputa. Multumesc.

Răspuns primar Niţă Dan
Rugam sa depuneti la Registratura o solicitare in acest sens, la care sa atasati documentele justificative (act proprietate teren ; autorizatie de constructie, copie C.I.), cererea va fi analizata si veti primi raspuns.

ELENA   |   VOROVESTI

08.11.2015

Buna ziua, d-le primar! Serviciul mediu din cadrul primariei functioneaza ? Sa vina in centrul satului Vorovesti in statia de autobuz sa verifice la fata locului si sa ia masuri pentru cei care se fac vinovati de situatie.

Răspuns primar Niţă Dan
Despre ce situatie este vorba ? Curatenia la statia de autobuz se face zilnic printr-o persoana de la Legea 416/2006. Poate va referiti la starea in care a ajuns statia de microbuz din cauza satenilor si a copiilor nesupravegheati. Fiti concreta si spuneti ce doriti sa aflati.

Marius Olaeru   |   Valea Adanca

07.11.2015

Buna ziua ! Au inceput, in sfarsit, lucrarile de modernizare a strazii Pepinierii. Ne bucura acest fapt, dar problema aici este si gardul aflat in mijlocul drumului, gard care limiteaza la jumatate latimea acestei strazi. Intrebarea este: se va muta si gardul Pepinierii pentru ca strada sa aiba o dimensiune normala, ori va ramane la fel, o singura banda de circulatie ? Daca tot se modernizeaza drumul, speram ca se va si largi cu aceasta ocazie. Multumesc anticipat pentru raspuns.

Răspuns primar Niţă Dan
Primaria Municipiului Iasi trebuie sa retraga gardul . Asteptam decizia lor si apoi vom largi drumul.

Stefan M   |   Valea Adanca

06.11.2015

Buna ziua ! Vestea cea mai buna de saptamana aceasta este ca au inceput lucrarile de reabilitare a str. Pepinerii. Multumim si speram sa fie o lucrare buna. Sper insa sa largiti si drumul in dreptul Pepinierei. La traficul crescut, e deja o problema serioasa pe zona aceea. O zi buna!

Răspuns primar Niţă Dan
Primaria Municipiului Iasi trebuie sa retraga gardul. Asteptam decizia lor si apoi vom largi drumul.

Fliusca Sorin   |   Vorovesti

06.11.2015

Buna ziua! Am citit in ziarul local ca urmeaza sa pietruiti unele drumuri de exploatatie agricola. Avand in vedere ca la inceputul anului ati raspuns unui vecin ca nu aveti fonduri sa modernizati DE 2034 (continuarea str.Padurii din Vorovesti), as dori sa va intreb daca, cu aceasta ocazie, nu s-ar putea pune cateva masini cu piatra pe acest drum? Va multumesc!

Răspuns primar Niţă Dan
Vom planifica modernizarea acestui drum in urmatorul an.

Doina   |   valea adanca

05.11.2015

Buna ziua, dl. primar. La solicitarea dvs. revin cu adresa str. Drenurilor 16 A. Cand am solicitat autorizarea de construire, am fost si la firma de salubritate pentru incheierea unui contract si am fost refuzat pentru ca distanta pana la asfalt este mare si pentru ca un singur contract nu coboara masina, iar atunci cand ploua sau ninge, oricum nu pot intra. Cu privire la deszapezire, sotul meu a apelat de fiecare data la un prieten, Tunza Viorel, care de fiecare data ne-a ajutat, intelegand si faptul ca am un copil cu probleme cu care in anumite situatii, daca nu ajung la spital in maxim o ora, se poate intampla o tragedie. Va mai spun ca in prezent am un contract cu Salubrisul fiind nevoit sa duc gunoiul in oras. De asemeni, doresc sa veniti pe acesta vale sa vedeti starea de curatenie. De cand m-am mutat, nu au mai fost aruncate gunoaie de diferiti cetateni in rapa datorita apelurilor la politia locala si nationala, in schimb arunca la fosta ferma (unde este dezastru) si in fostul iaz. Si totusi de ce reprezentantii firmei de salubritate nu se deplaseaza personal pentru incheierea de contracte pentru a vedea la fata locului daca pot onora contractul ? O precizare corecta: drumul a fost refacut de primarie dar starea lui s-a deteriorat din cauza lucrarilor fara autorizari si utilajelor grele care trec zilnic catre Valea Adanca pe aleea betonata. Ma scuzati pentru timpul rapit, dar sunt o mama revoltata atunci cand se impun niste reguli aberante. Sunt de acord cu tot ce inseamna respect fata de oameni si mediu, dar si autoritatile trebuie sa ia masurile corecte. Va multumesc!

Răspuns primar Niţă Dan
Activitatea de deszapezire in comuna se face dupa un program de prioritati. Va fi luata in calcul si strada dvs. ca urgenta de deszapezire in urma acestei sesizari, situatie necunoscuta de comandamentul comunal.

Plamadeala   |   valea adanca

05.11.2015

Domnule primar, am vazut ca cetatenii sunt revoltati de modul in care se pune problema cu firma de salubritate si au dreptate. De ce aceasta firma privata nu isi trimite reprezentantii la fiecare gospodarie pentru incheierea contractelor si cei care nu se conformeaza sa fie sanctionati? Astfel isi asuma raspunderea pt serviciile prestate. Pot sa va intreb daca exista vreun interes din partea dumneavoastra cu privire la agresivitatea obligarii de a incheia contract cu firma de salubritate fara vreo obligatie din partea acesteia? Nu am vazut in ziarele locale din Iasi liste cu cetatenii care nu au incheiat contracte cu o firma privata. Daca tot insistati cu aceasta firma, puneti-i sa-si trimita angajatii pe teren pentru incheierea de contracte. Este un abuz din partea primariei sa faceti publice numele cetatenilor si adresa acestora. Stiati? Studiati legea privind protectia datelor personale. Si toate pentru o firma privata care doreste castiguri fara a-si pune angajatii la treaba. Multumesc.

Răspuns primar Niţă Dan
Pentru a primi un raspuns trebuie sa dati datele de identificare reale. Numarul de telefon pe ca l-ati lasat pentru a fi contactat, este un numar care apartine unei firme de curierat.

Alexandra   |   Horpaz, Iasi

05.11.2015

Buna ziua! Locuiesc pe strada Principala nr. 9, Horpaz si recent mi-am schimbat buletinul cu noua adresa, insa imediat dupa aceasta a aparut pe gardul casei o placuta cu numele strazii ca fiind: " Str.Luncii". In contractul de vanzare este mentionata ca adresa Str. Principala. As dori sa stiu daca s-a schimbat numele strazii si in ce masura ma afecteaza pe mine aceasta schimbare? Ce documente sunt necesare a fi actualizate? Multumesc.

Răspuns primar Niţă Dan
Modificarea denumirii strazii la care faceti referire a survenit in urma actualizarii nomenclatorului stradal care s-a realizat in baza HCL nr. 211/17.12.2014, aceasta fiind necesara datorita construirii a unui numar foarte mare de locuinte individuale si colective generand prin dezmembrarea terenului, noi loturi si cai de acces(drumuri) in anumite sate ale comunei.Trebuie sa solicitati o noua adeverinta de rol de la primarie in care se va confirma noua strada in vederea schimbarii cartii de identitate. Ne cerem scuze pentru situatiile create cu aceste schimbari.

VIORICA   |   VOROVESTI

04.11.2015

Va multumesc pentru raspuns. Dar personal, am luat legatura cu serviciul tehnic de la compania Orange Romania si mi s-a raspus in legatura cu semnalul ca depinde de Primarie. Serviciul statistica din cadrul primariei trebuie sa comunice nr de locuitori din acest sat ptr a conecta la antena de la Cornesti un dispozitiv. Legat de celelalte probleme de internet si tv prin cablu, nu poate rezolva o singura persoana, undeva se afla solutia. Traiesc cu speranta ca aceste probleme se vor rezolva in anul 2016 cand este an electoral.

Răspuns primar Niţă Dan
Compartimentul statistica are datele referitoare la numarul de locuitori, urmeaza sa fie comunicat la companiile de telefonie.

Raluca Cristina Toader   |   Sat Horpaz, Com. Miroslava, Jud. Iasi

04.11.2015

Buna ziua! Pe Str Fagului nu avem decat o lumina chioara de la un singur bec, credeti ca se poate face ceva pentru a avea si noi lumina corespunzatoare? Multumesc!

Răspuns primar Niţă Dan
Strada Fagului este strada privata.Trebuie sa schimbati lampa de iluminat stradal pe cheltuiala dvs.

Raluca Cristina Toader   |   Sat Horpaz, Com. Miroslava, Jud Iasi

04.11.2015

Buna ziua! Vis-à-vis de transportul pe ruta Iasi-Ciurbesti/Ciurbesti-Iasi si sesizarea care spuneti ca a fost facuta la Consiliul Judetean in 16.10.2015 cu nr 26739, nu s-a primit nici un raspuns? Conditiile de transport sunt aceleasi, suntem tratati si transportati ca o marfa si platim pentru asta. Nu exista nici o solutie pentru acest aspect? Nu mai exista si alte firme care pot asigura transportul pe aceasta ruta sau masini mai mari, mai incapatoare? Multumesc!

Răspuns primar Niţă Dan
Am revenit cu adresa la Consiliul Judetean. Firma respectiva a castigat la licitatie acest traseu. Asteptam sa se faca verificari privind conditiile si modul de realizare a transportului.

Sasu Constantin   |   Valea Adanca

04.11.2015

Stimate Domnule Primar, a venit toamna si unii locuitori, mai gospodari, fac curatenie nu doar primavara, ci si toamna. Prin urmare, se pune problema: ce facem cu resturile vegetale (frunzele uscate etc.)? Pana acum, se dadea foc "la greu". De cand cu Hotararea Consiliuliui, dar si cu informarea din Mesagerul, lumea evita sa mai dea foc. Cum unii locuitori nu au si mijloace de transport corespunzatoare, au lasat resturile vegetale pentru masina salubrizarii (in special pe strada principala din Valea Adanca noua). Numai ca masina salubrizarii nu ia aceste resturi vegetale si imaginea e jalnica. Asa este cand ne lacomim la cativa lei economie si ati reziliat contractul cu Salubris care lua toate "gunoaiele" pentru cativa lei in plus. Un muncitor chiar spunea: "Avem obligatia sa luam totul". Probabil stiau ca cei din Valea Adanca, dar si din celelalte sate duc resturile vegetale la benele din cartierelele din jur si tot ei le vor lua. Acum cei ce au masini, duc aceste resturi la benele altora, "noaptea pe fulgeratura" pana ii va ciomagi careva. Asteptam o solutie inteligenta din partea Primariei. Va multumim.

Răspuns primar Niţă Dan
In aceasta saptamana (2-7.11.2015) cand dvs. ne sesizati, mijlocul de transport a fost in zona. Urmatoarea va fi in perioada 16-22.11.2015. Din luna august 2015 in saptamanile fara sot din an, se deplaseaza o remorca cu tractor care colecteaza resturile vegetale in zilele cand se ridica gunoiul menajer.

Codrin Florian   |   Valea Adanca

04.11.2015

Buna ziua. Dupa cum stiti, in Valea Adanca se construieste un cartier de 30 de vile de la intersectia cu 5 drumuri langa strada Livezilor. Eu sunt unul dintre proprietari si pe contract am trecuta ca adresa strada Visinilor. Am schimbat buletinul si toate actele aferente pe aceasta adresa. Acum doua zile a aparut un indicator pe aceasta strada cu denumirea de Strada Parcului. Cum este posibil asa ceva?

Răspuns primar Niţă Dan
Modificarea denumirii strazii la care faceti referire a survenit in urma actualizarii nomenclatorului stradal care s-a realizat in baza HCL nr. 211/17.12.2014, aceasta fiind necesara datorita construirii a unui numar foarte mare de locuinte individuale si colective generand prin dezmembrarea terenului, noi loturi si cai de acces(drumuri) in anumite sate ale comunei.Trebuie sa solicitati o noua adeverinta de rol de la primarie in care se va confirma noua strada in vederea schimbarii cartii de identitate. Ne cerem scuze pentru situatiile create cu aceste schimbari.

Cristian Harhata   |   Iasi Valea Ursului

03.11.2015

Buna ziua! Exista un proiect in curs care avizeaza refacerea drumului judetean? Deoarece e foarte neplacut sa constat ca alte iesiri ale orasului sunt strazi asfaltate, iar la noi nu sunt. Stiu ca nu tine de primaria Miroslava insa cui sa ne adresam ca sa se imbunatateasca si drumul judetean?

Răspuns primar Niţă Dan
Trebuie sa va adresati Consiliului Judetean Iasi.

ionescu paul   |   miroslava

03.11.2015

Buna ziua ! Pentru a evita incidentele destul de grave precum cel din Colectiv, unde 31 de oameni si-au pierdut viata dinn cauza tolerantei si indiferentei persoanelor cu putere de decizie, va rog sa luati o masuri in ceea ce priveste transportul in comun din Miroslava spre Iasi si retur. Nu se poate ca intr-un maxi taxi pe care scrie clar 14 locuri sa intre 30 de personae inghesuite ca niste cartofi. Sa nu spuneti ca nu e treaba si responsabilitatea d-voastra, pentru ca atunci ar trebui sa renuntati in a ne reprezenta (vezi cazul primarului Piedone care cica" e acoperit de acte" fata de moartea acelor tineri in Bucuresti). Poate ca niciodata nu prea tarziu pentru a indrepta niste greseli. Sa nu uitati ca in acele maxi taxi care merg zilnic.pleaca si copiii nostril de 12-18 ani la scoala!

Răspuns primar Niţă Dan
S-a atras atentia Consiliului Judetean Iasi (organizatorul licitatiei pentru traseele judetene), asteptam sa se efectuieze contrale pe trasee , in urma corora transportatorii sa ia masurile care se impun.

Raluca Toader   |   Sat Horpaz, comuna MIroslava, Jud.Iasi

02.11.2015

Buna ziua ! Vreau sa va aduc la cunostinta faptul ca serviciile de transport oferite de SC Trans Expert SRL pe ruta Ciurbesti-Iasi lasa de dorit, pot afirma chiar ca de multe ori viata calatorilor este pusa in pericol. As vrea sa reclam urmatoarele aspecte:
- orele de plecare din Iasi si Ciurbesti nu sunt respectate conform programului
- desi sunt 19 locuri pe scaune si cu atatea persoane ar trebui sa calatoreasca, cel putin la cursele de dimineata (06:45 si 07:30) sunt intre 15 si 25 de persoane in picioare, pe langa cei care stau pe scaune, poate chiar si 2 persoane pe un singur scaun
- sunt copii/adulti nevoiti sa stea lipiti de parbrizul masinii pentru a ajunge la scoala/serviciu sau sa se lase pe usa din spate, acestea nefiind sigure in nici una din situatii.
Suntem nevoiti sa folosim acest mijloc de transport, platim pentru acest transport, dar suntem tratati ca o marfa, nu ca niste oameni. Nu ar fi corect sa existe un mijloc de transport mai incapator sau mai des pentru a evita cele enumerate mai sus. Astept cu interes raspunsul dumneavoastra! Multumesc!

Răspuns primar Niţă Dan
S-a atras atentia Consiliului Judetean Iasi (organizatorul licitatiei pentru traseele judetene), asteptam sa se efectueze contrale pe trasee , in urma carora transportatorii sa ia masurile care se impun.

tony ionescu   |   ciurbesti

02.11.2015

Buna ziua. Revin cu rugamintea de a solicita E-on Romania schimbarea transformatorului din satul Ciurbesti. Fluctuatiile de tensiune sunt din ce in ce mai mari. Deja am schimbat cateva echipamente electronice. Noi, ca si persoane fizice, nu suntem luati in calcul...

Răspuns primar Niţă Dan
Vom solicita la E-ON schimbarea transformatorului.

Alina Cucutianu   |   Valea Adanca

02.11.2015

Buna ziua. Ce solutii aveti pentru intersectia strazii Principale, din Valea Adanca, cu Iasi-Ciurea, in dreptul Expo-Mobila? Este absolut necesar un semafor acolo, sau macar un mic sens giratoriu. Ce se asteapta? Victime omenesti? Deasemeni,este absolut necesar trotuar pe strada Principala (si desigur, restul strazilor din comuna) macar pe una din parti. Este destul loc, in general, pana la gardul oamenilor pentru a realiza acest lucru si a asigura astfel un minim de civilizatie in zona. Multumesc.

Răspuns primar Niţă Dan
Vom solicita la Consiliul Judetean Iasi semaforizarea acestei intersectii .

CACIULA DRAGOS   |   VOROVESTI

01.11.2015

Buna seara ! In data de 30.10.2015 pe strada pe care locuim (Str.Prof.Dumitru Pricop) in satul Vorovesti au fost montate placute de identificare a strazii cu un nou nume, astfel strada mai sus mentionata devenind "Str.Ion Mincu". Va aducem la cunostinta faptul ca pentru acesta strada a fost alocat numele Str. Prof. Dumitru Pricop si in baza adeverintei eliberata de Primarie in anul ianuarie 2013, ne-am facut mutatie si carti de identitate (inclusiv restul actelor: pasaport, permis, acte vanzare cumparare, cadastru, etc). De asemenea, la aceeasi adresa sunt inregistrare si sediile a 2 societati comerciale, avand la baza aceeasi adeverinta.Va rugam sa incercati rezolvarea acestei probleme. Multumim !

Răspuns primar Niţă Dan
Modificarea denumirii strazii la care faceti referire a survenit in urma actualizarii nomenclatorului stradal care s-a realizat in baza HCL nr. 211/17.12.2014, aceasta fiind necesara datorita construirii a unui numar foarte mare de locuinte individuale si colective generand prin dezmembrarea terenului, noi loturi si cai de acces (drumuri) in anumite sate ale comunei.Trebuie sa solicitati o noua adeverinta de rol de la primarie in care se va confirma noua strada in vederea schimbarii cartii de identitate. Ne cerem scuze pentru situatiile create cu aceste schimbari.

Andrei   |   Valea Adâncă

31.10.2015

Bună seara. Vă rog sa veniți în zona bisericii de pe strada Costea Vodă pentru a vedea noile fundații ale unor dezvoltatori, aflate la 2 m de strada și de proprietate vecina. Va mulțumesc.

Răspuns primar Niţă Dan
In data de 9.11.2015 vom merge in teren pentru a verifica respectarea AC nr.681/2015 privind amplasarea celor 3 locuinte duplex.

chirica   |   Valea Adanca

30.10.2015

Domnule primar, revin la o problema sesizata anterior cu promisiune de rezolvare cu politia locala. Ma refer la un proprietar nesimtit cu auto IS 71 BIG pe str. Valea Adnca langa Vieru, care zilnic isi parcheaza autoturismul pe partea carosabila, linie continua, unde, in fiecare dimineata, se blocheaza traficul. Domnule primar un sfat : scoateti politia locala la treaba. Atat stiu sa umble cu stele pe umar, parca sunt generali, prin crasme si pomeni. In rest nimic. Ba mai mult, daca suni noaptea la nr. de telefon nici nu mai raspund. Si mai mult respect pentru uniforma pe care o poarta. Faceti-le o revista de front ca in armata. Va doresc o zi buna !

Răspuns primar Niţă Dan
Se va verifica in teren si se vor lua masurile legale ce se impun.

Ioana   |   Dancas

30.10.2015

Buna ziua, domnule primar! As dori sa intreb de ce sapaturile pentru conducta de apa din satul Dancas s-au oprit inainte de ultimele 3 case la iesirea spre centura ? Vor continua lucrarile la anul sau conducta se opreste acolo? Va multumesc!

Răspuns primar Niţă Dan
Vom continua lucrarile pana la ultima casa.

Cehan Emilian   |   Iasi

29.10.2015

Buna ziua ! As dori un raspuns din partea dumneavoastra. Sunt proprietarul unui teren aflat pe strada Drenurilor, doresc sa construiesc o casa pe acest teren si am depus o cerere la E-on pentru conectare la energie electrica. Suntem aproximativ 10 familii care dorim sa avem energie electrica, 4 familii au locuinta, dar nu beneficiaza de energie electrica. Raspunsul celor de la E-on a fost ca trebuie sa ma adresez la Primarie, la biroul de investitii pentru extindere retea electrica. Cu cine ar trebui sa iau legatura?

Răspuns primar Niţă Dan
Am depus cerere de extindere de retea electrica pe strada Drenurilor catre E-ON. Asteptam realizarea investitiei.

balan marian   |   cornesti

29.10.2015

Buna ziua ! Pe langa fosta fazanarie, partea din spate care duce spre cornesti, este prevazut in pug vreun drum sau o cale de acces? De unde pot obtine o harta cu drumurile din localitatea Cornesti? Am cumparat o parcela de teren in zona si vreau sa stiu care sunt caile de acces in afara de cea prezentata de vanzator. Va multumesc!

Răspuns primar Niţă Dan
Solicitati certificat de urbanism pentru informare.

Rares   |   Bratuleni

29.10.2015

Buna ziua ! Referitor la soseaua intre Metro si Bratuleni, nu inteleg de ce cei de la Viarom nu au locul de depozitare langa amplasamentul lor? Au distrus acest drum si tot primaria trebuie sa plateasca? De ce nu si-au facut drum paralel cu soseaua? Ca sa nu mai zic de cat praf se creeaza si tot asfaltul este acoperit cu materialele lor. La inceputul acestui an am primit un raspuns din partea dvs ca drumul va fi reconstruit ca sa fie drum pentru trafic greu. O sa ajungem sa fie inchis acest drum din cauza sigurantei rutiere. Va multumesc anticipat pentru raspuns.

Răspuns primar Niţă Dan
Drumul se va proiecta pentru accesul utilajelor de tonaj greu. Estimam executia lucrarilor in perioada 2016-2018.

ruxandra vasilache   |   vorovesti

28.10.2015

Domnule primar, intrebarea este legata de obligativitatea serviciului de salubritate, nu este vorba de costuri ; sa fim intelesi de la inceput, problema este ca drumul privat pe care primaria nu are voie sa-l faca va trebui sa intre auto de salubrizare care dupa stiinta mea sint utilaje destul de grele iar drumul l-am facut din fonduri proprii sa putem avea un acces decent atunci cind ploua. Cum procedam ? Personal mi-ar conveni sa imi ridice gunoiul fara sa fiu nevoita sa-l car cu masina in oras unde detin un contract cu salubris sau firma de salubrizare repara drumul pe banii ei sau cum facem ? Preocuparea mea este legata de drumul pe care l-am facut singura, fara ajutorul vecinilor, care sint niste lenesi. Eu nu mai am putere financiara sa-l refac singura. Gasiti, va rog frumos, o solutie. Va multumesc de intelegere!

Răspuns primar Niţă Dan
Ca sa va putem da un raspuns, va rugam sa precizati adresa cu denumire de strada numar si eventual numar de telefon.

Adrian   |   Valea Adanca

28.10.2015

Buna ziua. Imi puteti preciza o data cand va fi functionala canalizarea de pe strada Costea Voda sat Valea Adanca? Multumesc si multa putere de munca!

Răspuns primar Niţă Dan
Este investitia facuta de SC APA VITAL SA. Estimam ca la sfarsitul acestui an va fi functionala.

Manole Elena   |   proselnici

27.10.2015

Buna seara, Cand se vor verifica becurile de iluminat? E ars becul de pe Belcia nr.7. Si inca o problema: avem contract pentru gunoi, si cu toate astea ne regasim si pe listele din ziarul local!

Răspuns primar Niţă Dan
Becul ars va fi inlocuit de firma care se ocupa de iluminatul public, iar referitor la contractul pentru gunoi , va rugam sa va prezentati la biroul mediu din cadrul primariei cu o copie a contractului incheiat.

Marius Gabriel   |   Bratuleni

27.10.2015

Buna ziua. Ne puteti spune cand va fi conectata la reteaua de apa strada Recea din Bratuleni? Am efectuat bransamentul, am depus dosarele la Apavital, dar lucrarile in zona nu sunt finalizate si nu avem inca apa. Datorita secetei, fantanile au secat si nu mai avem apa in gospodarii.

Răspuns primar Niţă Dan
Vom finaliza si in Bratuleni lucrarile.

neacsu mihai   |   iasi

26.10.2015

Am dorit sa consult registrul de spatii verzi al comunei in scopul de a aduce imbunatatiri in spiritul legii, ca specialist in domeniu; un simplu exemplu, la 100 de metri de primarie exista un arbore care trebuie protejat, fiind dintr-o specie deosebita; in tot judetul iasi nu sunt alte exemplare de asemenea dimensiuni (diametre peste 45 cm) decat la fostul conac al lui Mihail Stefanescu, acolo unde avocatul Barbu Stefanescu Delavrancea (unchiul propietarului, in vacanta sa judiciara, a scris APUS DE SOARE). Sunteti de acord la o colaborare pe aceasta tema, fara obligatii financiare?

Răspuns primar Niţă Dan
Rugam sa va adresati cu solicitarea in scris catre biroul mediu-ecolog din cadrul primariei, pentru analiza.

Marian   |   Bazei, Valea Adanca

26.10.2015

Buna ziua ! Cand se va extinde reteaua de canalizare de pe strada Bazei pana la blocurile noi de la S.C. Petro Grup SRL?

Răspuns primar Niţă Dan
Cand vom obtine finantare sau cand SC APA VITAL SA va investi in acest obiectiv.

posisnicu raluca   |   Miroslava

26.10.2015

Buna ziua! Pe strada Aron Voda avem borduri de 2 saptamani dar asfaltul intarzie sa apara. Ne puteti spune totusi cand va veni si ziua in care vom putea circula si noi ca oamenii? Multumesc pt timpul acordat!

Răspuns primar Niţă Dan
In perioada imediat urmatoare.

DRAGOMIR M.   |   VALEA ADANCA, STR. BAZEI

26.10.2015

Buna ziua! Am citit in ziarul Mesagerul ca s-a redeschis ruta de transport Iasi- Valea Adanca-Miroslava. Credeti ca s-ar putea face o ruta de transport si pe Str. Bazei ? Am inteles ca a mai fost transport pana in Dealul Nucului.

Răspuns primar Niţă Dan
Traseul Iasi-Valea Adanca-Miroslava este transport judetean,nr. 125.

Doina   |   valea adanca

25.10.2015

Buna ziua. Domnule primar! Cu toata increderea pe care o aveam in dvs, cum e posibil sa puneti carul inaintea boilor? Asa ati procedat cu acea hotarare privind obligarea locuitorilor la un contract cu firma de salubrizare. Pai pe strada noastra nu intra caruta cand ploua sau ninge, apoi masina de salubrizare. Am vazut un raspuns anterior ca suntem obligati sa ducem tomberonul pana unde ajunge masina. Va intreb : e posibil sa cari in secolul 21 tomberonul 600-700 metri prin noroaie pana la genunchi? Nu credeti ca intai ar trebui facute caile de acces, dupa care instituite reguli egale pentru toti? In iarna trecuta, cu toate ca am sesizat de mai multe ori primaria, nu a venit niciun utilaj sa ne dezapezeasca. In schimb ni se cer taxe egale cu cei care au toate utilitatile. Astept un raspuns pertinent si corect din partea dvs.

Răspuns primar Niţă Dan
Va rugam sa precizati pe ce strada locuiti si la ce numar.

Sergio   |   Horpaz

22.10.2015

Faceti publicitate pe toate drumurile cu centrala fotovoltaica si in Horpaz, la 3Km de Iasi, sunt case care nu au posibilitatea de a avea curent electric. Cum explicati lucrul acesta?

Răspuns primar Niţă Dan
Fiti concret pe ce strada locuiti in Horpaz si care sunt locuintele care nu au posibilitatea de a se racorda la reteaua electrica.

Raluca Cristina Toader   |   Sat Horpaz, Com.Miroslava, Jud Iasi

22.10.2015

Buna ziua ! Vreau sa va aduc la cunostinta faptul ca serviciile de transport oferite de SC Trans Expert SRL pe ruta Ciurbesti-Iasi lasa de dorit ; pot afirma chiar ca de multe ori viata calatorilor este pusa in pericol. As vrea sa reclam urmatoarele aspecte:
- orele de plecare din Iasi si Ciurbesti nu sunt respectate conform programului ;
- desi sunt 19 locuri pe scaune si cu atatea persoane ar trebui sa calatoreasca, cel putin la cursele de dimineata(06:45 si 07:30) sunt intre 15 si 25 de persoane in picioare, pe langa cei care stau pe scaune, poate chiar si 2 persoane pe un singur scaun ;
- sunt copii/adulti nevoiti sa stea lipiti de parbrizul masinii pentru a ajunge la scoala/serviciu sau sa se lase pe usa din spate, acestea nefiind sigure in nici una din situatii.
Suntem nevoiti sa folosim acest mijloc de transport, platim pentru acest transport, dar suntem tratati ca o marfa, nu ca niste oameni. Nu ar fi corect sa existe un mijloc de transport mai incapator sau mai des pentru a evita cele enumerate mai sus?
Astept cu interes raspunsul dumneavoastra! Multumesc!

Răspuns primar Niţă Dan
Aceste aspecte au fost semnalate ultima data la Consiliul Judetean in adresa nr. 26739/16.10.2015.

Adrian Alexa   |   Valea Adanca

22.10.2015

Buna ziua! Puteti sa-mi spuneti, va rog, daca in urmatoarea perioada,este posibila reabilitarea strazii Ioan Joldea Voda din Valea Adanca? Strada s-a deteriorat,in ultimul timp,mai ales din cauza extinderii retelei de apa si ar necesita un nou strat de piatra, macar pana la intersectia cu ultima strada, unde sunt concentrate cele mai multe resedinte din aceasta zona. Multumesc.

Răspuns primar Niţă Dan
Vom planifica investitia de modernizare a drumului in perioada urmatoare 2016-2020. In functie de fondurile accesate vom executa lucrarile.

Mihaila Gabriel   |   Miroslava

22.10.2015

De ce nu se iau masuri impotriva cainilor maidanezi din zona Balciu care se arunca la copii si ataca animalele din gospodariile oamenilor (in special pasarile)?

Răspuns primar Niţă Dan
Saptamanal , masina de hingherit al SC Salubris SA Iasi prevede cainii care sunt gasiti pe domeniul public. Precizati strada unde se gasesc cainii.

Stefan M   |   Valea Adanca

21.10.2015

Buna ziua ! Observ un anumit interes turistic pentru zona Miroslava, atat din partea cetatenilor, cat si din partea primariei. O initiativa frumoasa este traseul cicloturistic. Imi permit doua sugestii:
- pentru ca oamenii sa nu mai mearga direct la padurea de la Uricani cu masina, ar trebui amenajata o pista de biciclete intre rondul de la centura si comuna Miroslava. Pe langa faptul ca drumul este prost, este si foarte circulat. Deci periculos si descurajant pentru ciclsiti, mai ales pentru cicilsite si copii.
- pe modelul unor circuite din Ardeal, sa se amenejeze niste trasee cicloturistice "peste dealuri". Intre satele din comuna, pe drumuri deja existente, dar sigure. Eventual, unele portiuni amenajate cu piatra sau asfalt.
Am intalnit inclusiv straini care intrebau unde se pot plimba in jurul Iasului si in mod sigur ar evidentia comuna, inclusiv pe plan national. Sprijin sunt sigur ca veti primi si din partea pasionatilor (cei care se bazeaza si pe altceva in afara de principiul "sa ni se dea, sa ni se faca").

Răspuns primar Niţă Dan
Multumim pentru sugestiile dumneavoastra. Vom putea realiza acest lucru, insa asteptam reabilitarea soselei Iasi-Voinesti de catre Consiliul Judetean.

Florin   |   Valea Adanca

21.10.2015

Buna ziua d-le Primar, de strada Pepinierei se mai aude ceva? As avea rugamintea sa faceti o vizita pe acest drum dupa o ploaie si asta poate va v-a determina sa grabiti lucrarile pentru ca nu se poate merge fara masina de cata mizerie este si masinile ni le rupem in denivelari. Multumesc anticipat.

Răspuns primar Niţă Dan
Avem planificata modernizarea drumului in aceasta perioada.

Marius   |   Valea Adanca Miroslava

20.10.2015

Buna ziua! Intrebarea mea este de ce RDS-ului i-ati limitat accesul in V. Adanca doar la clasa business? Toti locuitorii vrem internet+TV de la ei. Stiu ca sunt favorizati alti ISP gen Speed Test. Va rog luati masuri.

Răspuns primar Niţă Dan
RDS isi face propria politica de marketing si investitii.

Laurentiu Nitu   |   Miroslava

20.10.2015

Buna ziua ! La Str. Biserica Sfantul Neculai nr. 21, langa cartierul Sun Village, s-au dezvoltat o serie de case (Elite Residence).Va fi posibila din partea primariei montarea unor stalpi de iluminat pe acest drum de acces avand in vedere ca drumul este public?
Toate cele bune,
Laurentiu Nitu

Răspuns primar Niţă Dan
Extinderea retelei de iluminat public o vom planifica pentru perioada urmatoare in planul de investitii.

Alina Buciu   |   Valea Adanca

20.10.2015

Pe 01.10 v-am adresat pentru a doua oara intrebarea referitoare la finalizarea lucrarilor cu rigolele pe Str. Bazei. Atunci mi-ati raspuns: "Lucrarea este in executie . Conform contractului , termenul de finalizare a lucrarilor este 27.10.2015."
Vazand ca nici pana in ziua de azi nu s-a miscat nimic prin zona, am decis sa sun la primarie si am discutat cu cineva de la departamentul de achizitii/investitii care mi-a spus foarte mirat ca nu exista asa ceva, cine mi-a dat acest termen, ca mai degraba e 27.10.2016 !
Deci va rog, imi puteti spune care este totusi termenul oficial de finalizare? Cu care sa fie de acord si angajatii de la investitii/achizitii?De asemenea, persoana cu care am discutat a spus ca din cunostintele ei toate caile de acces pe strada Bazei au fost finalizate, ceea ce nu este adevarat, doar eu avand cunostinta de cel putin inca o casa inafara de a noastra, la care inca nu s-au facut caile de acces. Astept cu interes un termen real si o solutie rapida, ca sa nu ne prinda iarna si zapezile cu lucrarea din fata portii facuta pe jumatate.

Răspuns primar Niţă Dan
Lucrarea este in executie, nu este finalizata. Se vor executa toate accesele la proprietati si pe strada Bazei.

Hortolomei Cristian   |   Valea Adinca

20.10.2015

Buna ziua domnule primar. Avem o problema cu indicatoarele rutiere din sat in Valea Adinca,in unele intersecti nu sint. Astazi, 20.10.2015, tocmai a fost un accident la intersectia Str veche cu Str.noua, mai precis la service auto pe colt pentru ca nu se stia care si cum sa opreasca. Au fost niste indicatoare, dar au disparut cind a venit acea firma sa ne faca santuri. Daca puteti face ceva in legatura cu aceasta problema.

Răspuns primar Niţă Dan
Se executa lucrari pe aceste strazi. La terminarea lucrarilor se vor monta si indicatoarele.

Ionut Budeanu   |   miroslava

20.10.2015

Buna ziua! Am doua lucruri sa va spun:
1. Va rog sa trimiteti pe cineva pe strada Fermei sa verifice de ce s-a lasat asfaltul de langa rigole pe mai bine de jumatate din lucrare. Chiar nu se poate duce o lucrare pana la capat cu brio sau traim in Romania si facem totul de mantuiala ?
2. In legatura cu gunoiul depozitat in spate de la Conex - il mai ridica cineva sau nu ? Ca asa mi-ati spus acum 5 luni, acum 4 luni si acum 3 luni ca se va ridica de catre Dermatcons! Eu vreau sa stiu cand! Intre timp au aparut prin zona niste sobolani mai mari ca pisicile, acest lucru fiind datorat gunoiului depozitat cu acordul Primariei !Anticipez ca o sa imi raspundeti iar cu un text indiferent ! Va multumesc!

Răspuns primar Niţă Dan
1. Vom verifica in teren.
2.Se ridica si in prezent in ritm de 2 masini/zi sub supravegherea Garzii de Mediu. Se termina pana saptamana viitoare.

tony ionescu   |   ciurbesti

19.10.2015

Buna ziua. Recent mi-am stabilit domiciliul pe raza comunei. As dori sa stiu procedura pentru achitarea impozitelor pentru auto ce o detin si implicit mutarea de la Primaria Iasi la Primaria Miroslava. Multumesc!

Răspuns primar Niţă Dan
Trebuie sa va prezentati la ghiseul nr. 3 – taxe si impozite de la Primaria Miroslava.

Stefan M   |   Valea Adanca

19.10.2015

Buna ziua ! As dori sa reclam prezenta a doi caini agresivi pe strada Valea Adanca, mai la vale de Star Auto Mixt, pe dreapta, langa numarul 47, in dreptul unui gard grena de tabla, unde se afla si un soi de hale industriale. Mergand cu bicicleta in zona sunt atacat aproape zilnic de acesti caini. Astazi, unul intre ei a reusit sa ma ajunga din urma si sa muste din bicicleta. Cainii sunt de statura medie, unul negru si unul gri si nu par a fi vagabonzi, ci mai curand in grija celor de la gardul grena, desi stau tot timpul pe spatiul public.
Va rog sa veniti cu solutie promta. Cu ceva vreme in urma, sotia mea a fost la randul sau atacata si norocul ei a fost ca a fost salvata de un trecator cu masina. Daca acei caini sunt proprietatea cuiva, cred ca se impune si sanctionarea proprietarului. Nu se poate ca cineva sa fie asa de indolent si indiferent fata de ceilalti locuitori ai comunei.
Va doresc o zi buna!

Răspuns primar Niţă Dan
In fiecare saptamana un echipaj al SC Salubris SA ridica cainii fara stapan din comuna. Saptamana viitoare vom trimite echipa pe strada dvs.

Anca   |   Ezareni

19.10.2015

Buna ziua! Locuiesc pe strada Debarcaderului si as dori sa stiu unde trebuie sa depun o cerere pentru o oglinda rutiera? Fac aceasta solicitare pentru curba de după biserica unde sunt oameni care isi mai parchează masinile acolo sau cetățeni care circula cu viteza, iar vizibilitatea lipseste; fiind pericol de accidente. Multumesc.

Răspuns primar Niţă Dan
Cererea pentru oglinda rutiera se va depune la primarie.

Viorica   |   Vorovesti

18.10.2015

Sunt mutata recent in sat.Vorovesti. D-le primar, acest sat este uitat de autoritati. La o distanta de 8 km de orasul Iasi, in anul 2015, satul nu are semnal la telefonie mobila in nici o retea, nu are televiziune prin cablu ,nu are internet, mijoacele de transport circula destul de rar - la 2 ore, santurile si podetele sunt colmatate. Cand credeti ca se pot rezolva macar o parte din aceste probleme ? Va multumesc anticipat.

Răspuns primar Niţă Dan
Avem in vedere sa curatam santurile si podetele.Referitor la retelele de telefonie si internet trebuie sa va adresati la operatorul retelelor, cu solicitari.

Dumitru Draghici   |   Valea Adanca

17.10.2015

Domnule Primar, la intrarea pe str Cicoarei, nr. 7-29, a apărut un indicator cu accesul interzis autovehiculelor. Va întreb : cum ajungem noi acasa cu masina in conditiile in care aceasta este singura cale dce acces publica Cine a fost cu ideea?

Răspuns primar Niţă Dan
Accesul pe strada Cicoarei se face din strada Costea Voda inspre strada Iuga Voda.

marian   |   Valea Adanca

17.10.2015

Va rog veniti in teren- langa biserica din Valea Adanca de pe Str. Costea Voda a inceput fundatia unui bloc care nu respecta nici o distanta fata de nimic (axul strazii, vecini ). Va multumesc!

Răspuns primar Niţă Dan
Exista A.C. pentru construirea a 3 case duplex. Vom verifica in teren respectarea conditiilor tehnice din certificatul de urbanism.

neacsu mihai   |   iasi

16.10.2015

Ce conditii trebuie sa indeplinesc pentru a ma inscrie in "Asociatia Stejarii Argintii" ? Si cum pot stabili un contact?

Răspuns primar Niţă Dan
Deocamdata sunt doar membrii fondatori in asociatie. Dupa ce va fi finantata strategia, va exista o cerere de inscriere. Mail: gal.stejariiargintii@yahoo.com

ionel tugui   |   Iasi

16.10.2015

Buna ziua! As dori sa achizitionez o locuinta pe strada Prunilor din Valea Adanca, dar am ajuns acolo pe ploaie, iar accesul este graoznic. Se va asfalta/pietrui macar acea strada? Sunt doar 200 metri, dar cand ploua iti trebuie cizme de cauciuc ca sa ajungi cu bine in strada bazei. Canalizarea in zona este un subiect delicat, inteleg ca se asteapta fonduri, dar este si aceasta strada inclusa in proiect? Sau doar strada Bazei?

Răspuns primar Niţă Dan
Avem planificata asfaltarea tuturor strazilor. In functie de fonduri, vom investi si pe strada Prunilor.

Bogdan U.   |   Iasi, Horpaz

16.10.2015

Buna seara. Va rog faceti ceva cu stalpii de iluminare din Horpaz din zona scolii. A inceput sa se insereze foarte devreme, iar luminile pornesc dupa ora 21. Rezolvati problema!

Răspuns primar Niţă Dan
Vom interveni urgent.

Florin V.   |   Mandru locuitor al str. Pepinierii, Valea Adanca

15.10.2015

Buna ziua, domnule primar! Profitand de faptul ca inca nu s-a inceput asfaltarea strazii Pepinierii, revin la dvs. cu o (mica) problema legata de aceasta strada. In intersectia strazii Pepinierii cu Aleea Valea Adanca si Strada Valea Adanca este un copac in afara curtii DSP-ului (pepinierei) situat la marginea strazii, chiar in dreptul indicatorului STOP. Acesta, prin prezenta lui, limiteaza vizibilitatea celor care coboara pe Str. Pepinierii si trebuie sa acorde prioritate celor care circula pe drumul principal (Str. Valea Adanca). Mai mult, la urcarea spre str. Pepinierii, tot din cauza prezentei copacului, drumul se ingusteaza, lucru care din nou creaza probleme chiar si pentru masini cu gabarit redus (normal). Rugamintea mea ar fi ca atunci cand se incepe asfaltarea sa taiati acel copac sau sa-l transplantati in curtea DSP-ului, mai departe de strada. Va multumesc anticipat.

Răspuns primar Niţă Dan
Se va defrisa vegetatia din zona drumului pentru a permite executia lucrarilor de asfaltare.

Lavinia   |   Miroslava

15.10.2015

As dori sa stiu unde se afla oficiul postal al comunei Miroslava. Adresa daca se poate sa o primesc. Multumesc!

Răspuns primar Niţă Dan
Comuna Miroslava nu are Oficiu Postal. Activitatea este organizata pe Agentii Postale, respectiv in satele : Proselnici – la scoala, Horpaz-la gradinita,Vorovesti- la domiciliul factorului postal Hriscu Dan,Valea Adanca – la domiciliul factorului postal Pojar Marinela si in satul Miroslava la domiciliul factorului postal Mihai Petronela din str. Padurii, nr. 1.

trofin mariana   |   Bratuleni

14.10.2015

Domnule primar, permiteti-mi sa va adresez o intrebare referitoare la soseaua de la Metro pana la intrarea in loc. Bratuleni care figureaza in planul de reparatii al comunei pentru anul 2015. Cind incepe lucrarea de reparatii deoarece intre timp s-a degradat foarte tare datorita circulatiei masinilor cu tonaj mare care transporta materiale de constructii drumuri?
Va multumesc!

Răspuns primar Niţă Dan
Bugetul comunei nu ne permite o reparatie in acest an. Vom planifica aceasta investitie pentru anul 2016.

Condorachi Raluca   |   Uricani

13.10.2015

Buna ziua, domnule primar! Referitor la reteaua publica de apa potabila din Uricani, am dori sa stim când se vor finaliza lucrarile in localitate si pe drumurile mai secundare. In mod special ne intereseaza termenul de finalizare a lucrarilor pe DS771 in vederea bransarii imobilului la reteaua publica de apa potabila. Mentionam ca mai sunt si alte persoane interesate de bransarea la reteaua de apa de pe acest drum.
Va multumim anticipat si asteptam raspunsul dumneavoastra.

Cu stima,
Raluca Condorachi

Răspuns primar Niţă Dan
Vom incepe lucrarile si pe DS771.

Prisacaru   |   Valea Adanca

10.10.2015

Domnule primar, raman interzis ce se intampla la o primarie condusa de un fost cadru militar, conform CV-ului dumneavoastra. Cum a fost posibila trasarea marcazului pe str. Valea Adanca intr-un asemenea hal fara respectarea unor reguli elementare de circulatie rutiera, fara intreruperi la intersectii, linie continua in locuri cu vizibilitate nemaivorbind de modul de trasare printr-o linie sinusoidala? Probabil cei care au trasat ori erau beti crita ori se stiu nesupravegheati de cineva. Nu cred ca veti tolera o asemenea lucrare si o batatie de joc fata de banul public. Practic, locuitorii nu mai pot face manevre catre locuintele lor datorita acestor incompetenti. Va multumesc (ar fi bine sa avem posibilitate sa putem posta si foto la sesizarile facute).

Răspuns primar Niţă Dan
Marcajele se vor reface in zonele unde sunt executate defectuos.

Octav Mirescu   |   Miroslava

09.10.2015

Buna ziua! Pentru tinerii care urmeaza sa se casatoreasca exista posibilitatea sa primeasca teren gratuit in folosinta pentru construirea unei case? Multumesc!

Răspuns primar Niţă Dan
Pentru tinerii din comuna Miroslava se poate da teren doar in concesiune, prin procedura de licitatie.

Ciprian   |   Iasi

08.10.2015

Buna ziua! Unde trebuie sa depun o plangere / sesizare care sa fie solutionata pentru ca vecinul meu isi construieste bloc la 1-2 m de gardul meu, nerespectand PUZ? Cu cat este solutionata mai repede, cu atat este oprita construirea si costurile aferente sunt reduse la 0. Inca este la fundatie, si putem lua masuri! Blocurile sunt cele de pe dreapta, la 150 m cum intri de pe soseaua mare pe strada catre Ezareni.

Răspuns primar Niţă Dan
Vom verifica in teren pentru a vedea daca sunt respectate conditiile tehnice din certificatul de urbanism.

Neacsu Matilda   |   Valea Ursului

08.10.2015

Cand vom avea apa curenta in Valea Ursului, str.Mecanizarii? Din cauza secetei nu mai avem apa in fantani si fiind drum comunal nu putem face nici proiect privat petru a putea trage apa curenta. S-a facut si un tabel cu toti cei care locuim aici si s-a depus la primarie in acest scop, dar nu s-a rezolvat nimic. Promisiuni au fost, dar nu pot tine locul apei de care avem nevoie.Va rog sa va ganditi cum ar fi sa nu aveti apa si ne veti intelege. Multumesc!

Răspuns primar Niţă Dan
Pana la sfarsitul lunii noiembrie veti avea acces la reteaua publica de apa.

chiriac   |   miroslavs

07.10.2015

Domnule primar, noi, cei de pe str.Nicolae Hartan nr.42, in 2015 nu avem apa, gaz, asfalt, sintem uitati de dvs..Iarna raminem blocati in zapada, iar vara ne inecam de praful de pe ulitele satului. Am investit foarte multi bani pentru a-mi face o casa aici si m-am bucurat ca e un loc frumos si de perspectiva, dar deja imi pare rau. Am schimbat 3 masini de 7 ani de cand locuiesc aici.Masina, daca o las in fata portii, in cateva ore e alba de praf. Ce ziceti, domnule primar, cum votam in 2016 ? Eu stiu...si la vecini e la fel.

Răspuns primar Niţă Dan
Am intocmit proiectul tehnic pe acea zona pentru realizarea retelei de apa potabila si de canalizare si asfaltarea drumului . Dupa ce vom obtine finantare, vom executa lucrarile.

chirica   |   Miroslava

06.10.2015

Buna ziua, dl primar. Vin la dvs. cu rugamintea, daca e posibil, publicarea unui calendar aproximativ cu asfaltarea strazilor de pe raza comunei. Sper sa nu raspundeti in functie de fonduri. Stiu acest lucru. Va multumesc!

Răspuns primar Niţă Dan
In functie de fondurile obtinute din aplicatia la fondurile europene si in functie si de alocarile bugetare vom realiza asfaltarea strazilor din comuna.

FOCSA NICU   |   CIURBESTI

05.10.2015

Multumesc frumos pentru raspunsul dat la intrebarea anterioara. Eu va cred pe cuvint ca intentionati sa asfaltati toate strazile din sat cind vor fi fonduri, dar rugamintea mea este daca se poate sa refaceti strada macar pe cei 100 de metri (la intrarea dinspre islaz). Daca stam dupa fondurile europene, banuiesc ca mai avem de asteptat. Putina piatra si un motocompresor se poate face si din fonduri proprii (cum s-a facut inspre parcul fotovoltaic unde stau anumite rude a unor domni consilieri).

Răspuns primar Niţă Dan
Vom aloca fonduri din buget pentru refacerea acestui drum.

Manuela P   |   Miroslava

04.10.2015

Buna ziua! Pentru a afla cine este proprietarul unui drum privat din comuna cui trebuie sa ma adresez - persoana sau oficiu din cadrul primariei? (Nu ma trimiteti la Cadastru Iasi deoarece dinsii m-au trimis la dumneavoastra). Multumesc.

Răspuns primar Niţă Dan
Adresati-va la Biroul Cadastru al Primariei Miroslava.

Gherasim Constantin   |   Cornesti

02.10.2015

Domnule primar, vreau sa va întreb despre drumul sau strada (nici nu știu cum sa-i spun) care leagă Valea Adanca de Cornesti și celelalte sate. Ati asfaltat str.Cornesti pana jos la pod in coada lacului Ezareni și nu as vrea sa va jignesc, dar e primul mort care se ingroapa în presupusul cimitir. Drumul vechi l-ati mutat, pe malul râului nu se poate circula (sțiu doua persoane care si-au spart baia de ulei la mașină). Ce se va întâmpla cu acest drum pe viitor? Aștept un răspuns de la un om gospodar care a făcut și lucruri bune la primărie. Vă mulțumesc, iertați ironiile.

Răspuns primar Niţă Dan
Hai sa nu fim ironici cand adresam o intrebare. Nici intr-o gospodarie nu se pot face toate deodata. Drumul pentru care puneti intrebarea se va moderniza in prima jumatate a anului 2016

Alina Buciu   |   Valea Adanca

01.10.2015

Pe data de 20.09, la intrebarea cand vor fi finalizate lucrarile pentru rigole pe str. Bazei, mi-ati raspuns in felul urmator:
"Răspuns primar Niţă Dan: Lucrarea este in executie. Rigolele se vor termina in aceasta luna."
Azi este 01.10 si nimeni nu a venit sa finalizeze lucrarile. Care este urmatorul termen promis?

Răspuns primar Niţă Dan
Lucrarea este in executie . Conform contractului , termenul de finalizare a lucrarilor este 27.10.2015.

Gheorghiu Petronela   |   Ciurbesti

01.10.2015

Stimate Domnule Primar, m-am bucurat nespus văzând că, în sfârșit, așa cum ne-ați promis, se asfaltează și strada prof. N. Hârțan. Sper doar că nu se va asfalta doar jumătatea de stradă pe care se lucrează în prezent, cealaltă jumătate râmânănd, din cauza utilajelor grele care circulă pentru lucrările în derulare, și mai stricată decât era înainte, unele porțiuni devenind aproape nepracticabile. În acest nefericit caz, noi, cei de pe jumătatea de drum "nenorocoasă" ne-am simți profund neîndreptățiți. Cu deosebită considerație.

Răspuns primar Niţă Dan
Strada Nicolae Hirtan se va asfalta conform proiectului.

Gologan Cristian   |   Valea Adanca

30.09.2015

Buna ziua! Multumesc pentru raspunsurile prompte! Totusi nu s-a rezolvat iluminatul pe strada Cicoarei. Am fost sunat de un domn care se ocupa de iluminat pentru a-i indica care stalpi nu au bec functional. Eu nu eram acasa in acel moment si i-am explicat prin telefon locatia (desi strada este scurta) iar mai apoi i-am trimis sms cu datele exacte ale problemei: functioneaza un bec la un capat al strazii, in spatele Roxema si un bec la celalalt capat al strazii, spre spatele ExpoConfort. Intre cele doua puncte mai sunt cativa stalpi, cu lampa pe ei care nu functioneaza. Nu am reusit sa iau legatura cu domnul respectiv intrucat nu mai raspunde la apeluri, si nici nu vreau sa stresez. Oricum, daca se asfalteaza, probabil va fi si iluminata strada, cred. Multumim!

Răspuns primar Niţă Dan
Problema se va rezolva.

andrei   |   Valea Adanca

29.09.2015

Buna seara ! La intrarea pe str. Costea Voda din strada principala exista un indicator : interzis autovehiculeleor de peste 7 tone, iar chiar pe aceasta strada exista o balastiera si nu mai zic de restul camioanelor de mare tonaj care circula pe strada. Va rog, luati masuri in aceasta privinta, dar si in privinta neiluminatului corespunzator a strazii.

Răspuns primar Niţă Dan
Incercam sa rezolvam problema semnalata, iar iluminatul dupa finalizarea lucrarilor de asfaltare.

Stoican Adrian   |   Valea Ursului

28.09.2015

Buna ziua ! Dorim sa aflam daca exista o solutie in acest moment referitor la noua locatie unde ar trebui sa se desfasoare cursurile de pian. Fiul nostru a urmat aceste cursuri in anul scolar trecut si dorim sa continue aceste cursuri dar am inteles ca in momentul de fata sala de la centrul turistic nu ma poate fi utilizata in acest sens.

Răspuns primar Niţă Dan
Locatia este aceeasi la Centrul de Informare Turistica. Zvonul pe care l-ati auzit este fals.

luminita nechifor   |   iasi ,miroslava

28.09.2015

D-le primar, cum este posibil ca un drum public care face legatura intre str. Pepinierei nr.1 si sos.Valea Adanca,este inchis abuziv(cu bariera)de catre locuitorii din zona, sub pretextul ca ar fi drum privat? Mai mult, nu au dovezi justificative! Cu stima, astept raspunsul d-voastra.

Răspuns primar Niţă Dan
Conform legii, un drum privat poate fi inchis cu bariera numai cu acceptul riveranilor prin acord scris.

Lungu Anca   |   Iasi

28.09.2015

Buna ziua. Intentionez sa achizitionez un apartment in comuna Miroslava, apartamentul fiind situat la blocurile vechi din centrul comunei. Proprietara apartamentului mi-a spus ca acele blocuri sunt incluse intr-un proiect de modernizare sustinut de primarie, care include izolarea termica si schimbarea acoperisului. Este adevarat ca urmeaza sa inceapa aceste lucrari anul viitor? Va multumesc anticipat!

Răspuns primar Niţă Dan
Da, lucrarile de modernizare vor incepe anul viitor.

Radu Bogdan   |   Horapz

26.09.2015

Buna ziua! La intersectia dintre strada Principala si strada Unirii se sapa cu un buldoexcavator de ceva timp. Nu am vazut nici o pancarta cu ce se va construi acolo. Se vor construi blocuri in Horpaz? Multumesc frumos!

Răspuns primar Niţă Dan
La aceasta locatie se construieste o locuinta duplex P+E autorizata cu A.C. 672/2015.

Cristian   |   Dancas

25.09.2015

Bună ziua! Doresc să știu dacă vă mai puteți onora promisiunea față de locuitorii satului Dancas în privința alimentării cu apă anul acesta, pentru că noi am avut încredere în cuvântul dumneavoastră, mai ales că din cauza secetei nici apă în fântâni nu mai este și nu se vede nici o speranță de a avea apă anul acesta așa cum ați promis în ziarul local; nu mai spun ca mă gândesc cu groază că vine iarna și nu ați intervenit cu nici o găleată de piatră pe strada Școlii așa cum spuneți de doi ani că în fiecare primăvara se vor lua măsuri. Sau nu, gălețile se vor da la anu’ cu alt scop. Scuzați ironiile, dar parcă satul Dancas face parte din altă comună. O zi bună va doresc!

Răspuns primar Niţă Dan
In aceasta luna se vor finaliza lucrarile de alimentare cu apa in Dancas. Am adus conducta necesara pe camp, la intrarea in sat.

lenuta   |   Horpaz

25.09.2015

Buna ziua! Domnule primar, vazand ca ati binevoit a veni la Horpaz pentru a vedea groapa de gunoi de pe malul lacului si drumul blocat pe care nu se poate circula, credeam ca veti lua si ceva masuri.

Răspuns primar Niţă Dan
S-au luat masuri, dar cred ca dvs. nu ati observant.

radu ignatescu   |   vorovesti

24.09.2015

Ziua buna! Saptamana trecuta am postat o intrebare despre iluminatul defectuos de pe stalpul din fata casei mele, de pe strada Focsoaia nr 21. Am fost sunat vinerea trecuta de cineva din Primarie pentru detalii, apoi am observat aseara ca becul functioneaza. Va multumesc pentru promptitudine!

Răspuns primar Niţă Dan
Cu placere.

NEGRU DORINEL   |   IASI

24.09.2015

Buna ziua! Domnule primar, am scris o scrisoare pe data 14.09.2015, adresata dumneavoastra referitor la coloana de apa potabila din satul Bratuleni, com.Miroslava IASI Din ce fondurii s-au efectuat lucrarile? Cu fonduri europene sau fonduri locale? Firma respectiva a incasat cate 850 ron pe fiecare bransament si nu a eliberat nici o chitanta fiscala. Va rog frumos sa-mi dati un raspuns sau sa imi indicati unde sa ma adresez. Va multumesc.

Răspuns primar Niţă Dan
Reteaua de apa s-a realizat din fonduri de la bugetul local. Bransamentul se executa din fondurile dumneavoastra.

pagina 1 din 14

sari la:

© primăria comunei Miroslava 2015