Adresează o întrebare

Adresaţi-ne o întrebare accesând formularul alăturat.
Veţi primi un răspuns în cel mai scurt timp, direct pe site-ul instituţiei.


*mesajele anonime nu vor fi afişate pe site.

Serban Constantin   |   Valea Adanca - Miroslava

16.07.2017

Buna ziua doamnule Primar Nita,
In numele mai multor cetateni care locuim pe strada COȘARILOR din satul Valea Adanca va adresez cateva intrebari:
- cand preconizati ca interveniri pe aceastra strada pentru informarea si determinarea locuitorilor din zona sa retraga gardurile pentru a permite ca strada sa aiba 8 metri latime.
- cand interveniti pentru a pietrui aceasta strada, pana acum institutia dvs. nu a facut minimul efort sa raspunda la solicitarile mele anterioare de a ajuta macar cu un utilaj de imprastiat piatra, NOI am adus piatra pe aceasta strada pana in prezent, degradarea la care a ajuns impune interventia rapida a dvs.
- semnalam existenta unui ansamblu de cladiri tip duplex, care se construiesc pe acesta strada, nu credem ca respecta normele privind distanta fata de strada, au efectuat lucrari la partea carosabila fara a o reface . Verificati existenta autorizatiilor necesare daca cumva au fost solicitate. Nu am dori sa facem publice anumite informatii care circula legat de firma care executa lucrarile la apa si care are asa zisa protectie a dvs.

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua doamnule Serban,
1. Avem in vedere respectarea latimii de 8m a drumului. Cei care nu respecta prevederile RLU si Certificatul de urbanism vor fi somati si sanctionati conform Legii nr. 50/1991.
2. Nu am planificat modernizarea drumului din lipsa de fonduri, vom planifica remedierea pentru anul 2018.
3. Ne vom deplasa in teren pentru a verifica respectarea conditiilor prevazute in autorizatie.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Florin V.   |   Valea Adanca, Str. Pepinierii

16.07.2017

Domnule primar, va rog sa urmariti la locatia precizata la sfarsitul mesajului cateva poze de la accidentul din acest weekend (15-16 iulie 2017) de pe str. Pepinierii din dreptul numerelor 36J-36H. Sper ca macar acum sa re-evaluati necesitatea montarii limitatoarelor de viteza in special pe portiuni de drum poaspat asfaltate. Daca asa ceva s-a putut intampla pe un drum drept, la cum se taie curba din dreptul nr. 35 al strazii lucrurile ar putea fi si mai urate. Sper sa luati decizia corecta si benefica pentru locuitorii comunei in privinta acestui aspect. Aveti aici pozele: https://goo.gl/pSJu3V.

Răspuns primar Niţă Dan
In urma solicitarilor mai multor conducatori auto s-a sistat montarea acestor limitatoare de viteza.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Vladimir Lazar   |   Uricani

15.07.2017

Domnule Primar,
Am toata consideratia pentru efortul pe care dvs. si angajatii primariei il depun pentru bunul mers al lucrurilor in Miroslava.
Sunt convins ca si pe dvs. va alarmeaza frecventa din ce in ce mai mare si gravitatea accidentelor ce au loc pe soseaua de centura ce traverseaza satul Uricani. In ultimul an au fost produse grave pagube material si chiar pierderi de vieti omenesti. Am rugamintea si asteptarea din partea dvs. ca edil sef al acestei commune, sa dispuneti analiza situatiei si sa identificati solutii pentru preintampinare unor astfel de evenimente nedorite in viitor.
As putea sugera cateva masuri ce pot fi luate, precum:
1. Asigurarea iluminatului public la soseaua de centura pe toata lungimea sa din intravilan (inclusiv zona de pana la rezervatie);
2. Mutarea semnelor de circulatie privind limitarea vitezei astfel incat sa protejeze si zona caselor de pana la rezervatie;
3. Solicitarea ajutorului celor de la Serviciul circulatie al Politiei astfel incat in acea zona sa se desfasoare frecvent actiuni descurajatoare, pentru vitezomani, prin stabilirea unei misiuni semipermanente de control al vitezei (radar);
4. Desfasurarea activitatii de la punctul 3 cu Politia locala daca Legea o permite si exista dotarea necesara;
5. Instalarea unor video-camera care sa surprinda actele de indiscipline in traffic ale soferilor iresponsabili, astfel incat pe baza imaginilor, orice agent constatator de politie sa poata intocmi in process verbal de constatare si sanctionare a acestora.
Este de netolerat atitudinea participantilor la traffic care confunda regimul de deplasare al soselei de centura cu cel al unei autostrazi. Noi cei ce locuim in zona fara iluminat public stradal si in afara limitatoarelor de viteza, suntem permanent expusi pericolului de a fi accidentati, atat la accesul in incinta proprietatii cat si la iesirea din aceasta (in conditiile in care avem accesul autorizat de catre cei ne la CNAIR, fosta CNADNR).
Pentru a nu avea pe constiinta vietile unor oameni fara vina, va rugam sa faceti ceva in sensul celor de mai sus.
Cu respect, Vladimir Lazar.

Răspuns primar Niţă Dan
Iluminatul public pe lungimea soselei de centura este in atentia noastra , iar pentru celelalte puncte va rugam sa va adresati la CNADNR, respective politia Rutiera Iasi.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Miron Ovidiu   |   Iasi

15.07.2017

Intentionez sa-mi cumpar un apartament in impbilul proaspat construit la adreasa intravilan Valea adanca, str Tudor Nicolae numarul 11A/com Miroslava/Iasi. In acest sens doresc sa fac un credit la BRD. Dezvoltatorul tot incearca sa ma convinga ca sa nu fac credit la BRD pe motiv ca ar fi o problema cu Autorizatai de construiore sau cu terenul , nu am inteles exact va rog sa ma lamuriti daca exista vreo problema privind statutul juridica al terenului , daca acesta este grevat de vreo sarcina si daca autorizatia ( asa cum a fost eliberata ) pune probleme la obtinerea greditelor de la BRD. V-asi ramane recunoscatorr daca imi puteti raspunde Luni 17.iulie ac...pentru ca dezvoltatorul ma conditioneaza de plata avansului. Multumesc anticipat!!!!

Răspuns primar Niţă Dan
Dezvoltatorul nu trebuie sa va conditioneze privind imprumutul, la momentul eliberarii autorizatiei terenul nu era grevat de sarcini.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Popa   |   Valea Adanca

14.07.2017

Am facut o sesizare in luna Mai 2017 dar se vede ca in primaria Miroslava nu se doreste rezolvarea problemelor cetățenilor.
Atasez mai jos sesizarea si raspuns Primar.
"Domnule Primar!
Pe strada Veche din sat. Valea Adanca, vis-a-vis de nr. 32 este o casa in constructie acum la (rosu) caramida, exact la strada.
Saptamna asta a fost montata o lampa de iluminat stradala pe stalpul public.
Problema este ca lampa a fost montata in asa fel incat sa lumineze o curte interioara de casa privata si nu strada asa cum ar trebui.
Curentul folosit este din reteaua publica si factura platita de Primaria Miroslava si din bani nostrii a contribuabililor.
Va rugam sa trimiteti echipa sa reglementeze aceasta situatie si lampa sa lumineze strada si nu curtile private.
Multumim.

Răspunsul dumneavoastra de pe site, la sesizarea initiala:
Buna ziua. Se verifica sesizarea si se vor lua masurile ce se impun.

Răspuns primar Niţă Dan
Lampa este proprietate privata iar in ceea ce priveste consumul vom lua masuri.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Codrin F.   |   Valea Adanca

14.07.2017

Buna ziua, anul trecut se discuta despre asfaltarea str. Livezilor dar nu s-a intamplat nimic. Anul acesta s-a promis ca se va asfalta dar tot nu se intampla nimic. Nu puteti macar sa peticiti santurile care ne strica masinile zi de zi? O alta intrebare ar fi legata de latimea drumului. In eventuala posibilitate in care s-ar asfalta drumul, acesta va fi latit? Momentan nu incap doua masini si inevitabil una trebuie sa coboare pe mocirla.

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua, drumul este planificat pentru asfaltare in cadrul proiectului cu finantare europeana. Momentan proiectul se afla in faza de licitatie a lucrarilor de executie.Estimam ca lucrarile vor incepe in perioada august-septembrie 2017.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Calugarescu Alexandru   |   Valea Adanca (Com. Miroslava)

13.07.2017

Buna ziua,
Pana acum cateva zile, locuiam pe strada Costea Voda nr. 44. Saptamana aceasta, niste angajati ai primariei mi-au schimbat numarul din 44 in 64 (ziua nu noaptea ce-i drept, dar tot fara sa ma anunte). Prima problema la care s-ar gandi cineva este ca va trebui sa schibam cartile de identitate. Dar ce facem cu contractele de credit? Cu sontractele de card? Cu corespondenta privata de la banci si alte institutii? Vecinul meu nici macar nu a primit numar. Va rog sa gasiti alte solutii la problema numerotarii si sa reveniti la numerotarea anterioara.

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua,
Modificarea denumirii strazii la care faceti referire a survenit in urma actualizarii nomenclatorului stradal, aceasta fiind necesara datorita construirii unui numar foarte mare de locuinte individuale generand prin dezmembrarea terenului noi loturi si cai de acces. Ne cerem scuze pentru situatia creata.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Sasu Constantin   |   Valea Adanca

13.07.2017

Eu pe ce strada si la ce numar mai stau?
Domnule Primar, vad ca se tot schimba numele strazilor si numerele foarte frecvent. Care o fi mobilul? Bani in plus la primarie la schimbarea cartilor de identitate, sa stam pe la cozi, din sadism, la diferite institutii ca sa ne schimbam adresa?
Eu, e exemplu, la telefon stau pe Strada Principal 688, la Eon pe Costea voda 136, acum ne-ati dat alt numar. Or fi ele constructii noi, dar acestea nu sunt un argument.
Postas nu e, cand vine la o luna, doua tranteste scrisorile unde vede o cutie postala mai mare.
Poate ii urecheati un pic pe cei in cauza, ca gheseft prea mare cu placutele par sa nu aiba.
Va multumesc.

Răspuns primar Niţă Dan
Nomenclatorul stradal se actualizeaza conform legislatiei in vigoare. In comuna Miroslava aparand un numar foarte mare de constructii noi si dezmembrari de terenuri, aceasta necesita actualizarea.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

CaseLaPadure   |   Valea Ursului, str. Sofia

13.07.2017

Buna ziua. Se poate obtine autorizatie pt duplex plan parter pe un teren de 500 mp fara loc de parcare in curte ? Locurile de parcare fiind mutate in drumul de 8 m latime care ramane acesibil doar de 5 m. http://casalapadure.ro

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua. Vom verifica in teren si vom lua masuri pentru a nu se parca pe domeniul public . Prin certificatul de urbanism s-a impus parcarea masinilor in curte.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

David Felicia   |   Miroslava str C-tin Mavrocordat nr 11

11.07.2017

Locuim aici de un an si trei luni ca si vara trecuta trebuie sa ne ocupam noi de terenul din dreapta noastra unde balariile cresc cat casa si alti vecini arunca tot felul de gunoaie. Va rugam sa verificati cine este proprietarul acestui teren pt a fi anuntat de situatie sau dati-ne nr de contact sa-i anuntam noi. Multumim anticipat.

Răspuns primar Niţă Dan
Proprietarul se numeste Florea Mariana . Am vorbit cu sotul doamnei si pana sambata 22.07.2017 va rezolva problema.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

David Felicia   |   Miroslava str C-tin Mavrocordat nr 11

11.07.2017

Dorim sa stim cum se procedeaza pt asfaltarea unei strazi private si pentru canalizare.este vorba de str C-tin Mavrocordat, Miroslava.

Răspuns primar Niţă Dan
Trebuie sa donati calea de acces in domeniul public al Comunei Miroslava . Procedura de donatie este prezentata pe site-ul primariei la sectiunea cadastru - procedura de donatie cale de acces.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Radu Ignatescu   |   BRATULENI

11.07.2017

Buna ziua.
In satul Bratuleni, strada Principala nr 12-14, sunt 4 caini fara stapan care latra si ataca biciclistii care tranziteaza zona. Nu sunt legati de asa-zisii stapani ai lor, ies din curti si sar sa ne muste cand suntem pe biciclete. Va rog sa trimiteti echipa de hingheri sa ii adune, nu putem sa ne luptam cu ei zi de zi.

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua. Sunati la tel 0746396051 – Georgiana Olaru , administrator padoc.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

PANZARIU CRISTIAN   |   COMUNA MIROSLAVA STR. VIILOR NR. 1

11.07.2017

Buna ziua,
Pe strada Viilor la nr. 1, pe stalpul de iluminat, este ars becul stradal de circa 3 saptamani.
Am rugamintea de a trimite un specialist, pentru a efectua inlocuirea becului ars.
Stalpul se afla vis-a-vis de terenul de tenis al familiei Prisecaru.

Va multumesc anticipat.

Cristian Panzariu

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua, se va interveni pentru remedierea defectiunii semnalate.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

PANZARIU CRISTIAN   |   COMUNA MIROSLAVA STR. VIILOR NR. 1

11.07.2017

Buna ziua,
Strada Viilor a fost asfaltata la sfarsitul anului 2016, apoi au efectuate lucrari de constructie a canalului colector al apelor pluviale. Din anumite motive, aceasta lucrare a fost sistata. Am rugamintea de a-mi comunica cand va fi finalizata acesta lucrare.
Va multumesc.

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua,
Lucrarile au fost sistate din motive financiare. Se va realiza doar descarcarea de ape la intersectia cu strada Drenurilor, pentru buna functionare a drumului.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Gheorghiu Gabriela   |   Valea Adinca

11.07.2017

In cit timp se elibereaza o adeverinta de rol

Răspuns primar Niţă Dan
O adeverinta de rol pentru evidenta populatiei se elibereaza in aceeasi zi iar pentru vanzare sau altele in 48 ore.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Diaconu Vasile Bogdan   |   Valea Adanca

11.07.2017

Buna ziua,
Locuiesc pe strada Morarilor, Valea Adanca si de curand s-a inceput constructia unui asa zis "duplex". Doar ca fundatia este foarte mare, ca si suprafata, pentru un "duplex" l. As dori sa ne spuneti autorizatia de constructie pe ce inaltime este? In aceasta zona sunt doar case cu P+1. Din cate stiu in aceasta zona PUZ ul nu permite constructii mai mari de P+1.
Totodata in zona de contructiei nu exista nicio panacarda ce informatiile despre contructie(constructorul, beneficiar, obiectul constructie si detaliile despre aceasta etc.)
Am rugamintea sa ne clarificati in legatura cu aceasta constructie. Apropo, ne am mutat la casa tocmai pentru a evita blocurile si aglomeratiilor aferente.
Multumesc.
Bogdan

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua. Constructia la care faceti referire are regim de inaltime P+1+M si respecta prevederile RLU si PUG ale comunei Miroslava. Referitor la anuntul de incepere a lucrarilor, vom verifica in teren.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Pal Eusebiu   |   Miroslava

10.07.2017

Buna ziua!
Cand o sa se asfalteze str. Ioan Voda cel Viteaz(alea betonata)? Drumul este aproape impracticabil...
Multumesc!

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua.
Durata de executie din contractul de lucrari este pana in luna octombrie 2018. Pana la aceasta data se vor finaliza toate strazile de asfaltat.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Dl. Ioan   |   Miroslava

10.07.2017

Buna ziua! La o intrebare anterioara referitoare la asfaltarea Str. General Emanoil Dascalu mi-ati raspuns ca portiunea de jos este privata. Acum va intreb cand ASFALTATI portiunea laterala, perpendiculara de 80 - 100m care este drum public? Intersectia devine santuri cu noroi iar toamna acel drum, dupa ploi nu poate fi trecut decat cu cizme.
Va multumesc!

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua, pentru partea de 80-100m nu se va planifica realizarea in alt proiect .

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Cristina   |   Valea adanca

10.07.2017

Buna ziua,
Locuiesc in Valea Adanca pe str Cicoarei. Am in vecinatate un teren fara constructie si neingradit, care deranjeaza atat vizual, estetic cat si prin faptul ca vecinii arunca acolo tot felul de gunoaie iar buruienile sunt mai inalte decat gardul unei case, uneori miroase ingrozitor a hoit si cine stie ce vietati gen serpi, capuse vietuiesc acolo. Am copil mic si imi este frica sa il las prin curte de teama ca prin gardul nostru ar putea trece fel si fel de vietati.
Am rugamintea sa sesizati proprietarul sa curete/igienizeze terenul, eventual sa il si ingradeasca. Este posibil? Daca da, in ce interval de timp sa ne asteptam sa avem o viata mai calitativa in zona?
Multumesc

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua,
Vom incerca sa identificam proprietarul.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Geantau Traian   |   Valea Adinca

10.07.2017

Buna ziua domnule primar. Cind se asfaltează Str. Subcosere?

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua. Durata de executie din contractul de lucrari este pana in luna octombrie 2018.Pana la aceasta data se vor finaliza toate strazile de asfaltat.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Florin   |   Valea Adanca

09.07.2017

Buna ziua. Faceti va rog ceva cu haita de caini din ce in ce mai numeroasa din zona intersectiei Costea Voda cu Debarcaderului (biserica). Sunt din ce in ce mai multi, fac mizerie, galagie, si ocazional devin agresivi. Multumesc.

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua. Vom transmite sesizarea dumneavoastra responsabilului padocului din Balciu.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Claudiu   |   Valea Adanca

09.07.2017

Buna ziua,
Strada Caisului va fi inclusa intr-un viitor plan de asfaltare?
Din ziarul Mesagerul, Iunie 2017, reiese ca aveti in plan asfaltarea strazilor Livezilor si Joldea Voda.
Multumesc.

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua,
Strazile Livezilor si Joldea Voda sunt planificate pentru extinderea retelei electrice . Pentru strada Caisului vom planifica asfaltarea in alt an.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Gheorghica Daniel   |   Miroslava

06.07.2017

Buna ziua, in numele locuitorilor strazii General Emanoil Dascalu,partea neasfaltata, avem rugamintea sa se completeze cu piatra pana la nivelul care era inainte de a fi decopertat de catre cei de la Viarom.Sunt locuitori care isi lasa masinile in drum din cauza ca diferenta de nivel inca este mare.Intelegem faptul ca nu este in regula documentatia pentru investitii deocamdata dar in acelasi timp dorim sa avem drumul cum era inainte , adica piatra tasata care nu se spala dupa fiecare ploaie repezita.

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua, nu putem investi in strazile private.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Ion   |   Valea Adanca

05.07.2017

Buna ziua dle primar! Doua chestiuni vreau sa va semnalez : 1. strazile astfaltate (Cornesti,Bazei,etc) sunt extrem de inguste si in loc sa se fluidizeze circulatia,suntem nevoiti zi de zi,de cateva ori facand drumul spre oras,sa mergem cu teama ca ne zgariem masinile reciproc sau luam vreun sant!
Nu inteleg de ce nu s-a facut un proiect cu macar jumatate de metru mai lat,sau sa fie asfaltul pe deasupra santurilor.

Pentru a 2 chestiune am gasit raspunsul :)

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua. Deoarece gardurile nu au fost retrase nu s-a putut asigura o latime mai mare de drum.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Didoaca Narcisa   |   Miroslava

05.07.2017

Buna ziua!
In Satul Uricani foarte multi oameni dau foc la cauciucuri, mase plastice sau iarba, lemne si alte resturi. Ce faceti in privinta lor? Cum ii educam? Aerul devine irespirabil iar unele substante sunt toxice.

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua!
Cine anume? Fiti mai mai concreta sau anuntati in momentul cand dau foc , pentru a putea lua masuri.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Radu   |   Miroslava

05.07.2017

Nu puteti aduce si alt operator de gaze naturale. Cel existent detine monopol? Trateaza foarte urat si abuziv clentii

Răspuns primar Niţă Dan
Nu se poate, deoarece in urma licitatiei organizate de ANRE , ei au castigat.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Stoleru   |   Balciu, Drenurilor

05.07.2017

Buna ziua dl primar. Varog sa trimiteti politia locala pe str. Drenurilor sa vedeti cum arata dupa ce anul trecut primaria a investit in ea.

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua. Vom analiza in teren.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Deliu Irina   |   Coada Stanci, sat Bosia

30.06.2017

Buna ziua. Domnule Primar, nu stiu unde sa mai cer ajutoru si vi-l cer dumneavoastra. Suntem dintr-un sat (Coada Stanci - sat Bosia) si am fost la domnul primar la Bosia pentru acere o bucata de teren pentru a ne ridica si noi o casuta.. Si nu vrea sa ne ajute spunand ca are deja 300 de cereri... Aici in sat s-a mai dat teren acum vreo 10 ani uni, unii au ridicat case, unii l-au inchis si l-au abandonat. Tinand cont ca au trecut atatia ani si nu au ridicat nimic, nu ar trebui sanctionati vazand ca altii isi doresc bucata aia de pamant?! Dar nu e doar asta - terenuriile nu ar trebui sa fie date celor care nu au deloc? Uni il tin inchis si abandonat, unii chiar au cerut bani pe teren dat de la stat - hai sa fim seriosi va rog eu frumos din tot sufletu - nu cer hectare, cer cat sa incapa o casa si unde sa-mi pun niste flori. Stiu ca dumneavoastra aveti putere si daca vorbiti cu el rugati-l sa ma ajute ca el stie in ce conditii stam. Casa e veche si mai stau si cu socru' cu care nu ne intelegem deloc. Va rog va implor, am doi copii domnule primar si cred ca avem si noi acolo un pic de dreptate, va rog frumos sa ma contactati daca credeti ca nu spun adevarul, veniti cand vreti sa vedeti. Va multumesc. Cu respect, Deliu Irina.

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua. Se vor concesiona terenuri pentru tineri cu varsta intre 18 si 35 ani, cu domiciliul in comuna Miroslava.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Zvorastianu Vetonica   |   Valea Adanc

29.06.2017

Buna ziua, as dori sa va întreb cum este posibilă construirea unor blocuri pe strada Pepinierei,(unde a fost mutată recent reteaua de energie electrica) pe partea cu case nu pe cea unode deja este acel cartier de blocuri? Nu trebuie respectate anumite reguli si limite? Cum a reusit acest constructor sa obtina o autorizație când pe 3 laturi din 4 exista case?
iar imobilu este construit pana in strada. Mai precizez deasemeni ca in zona exista si o țeava de gaz de care nu inteleg cum nu sa tinut cont.
Multumesc.

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua,
Zona din strada Pepinierei partea dreapta este destinata conform PUG si RLU pentru locuinte colective D+P+2E+M.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Ion Balan   |   Iasi

29.06.2017

Domnule Primar, toata consideratia pentru ceea ce ati realizat pentru comuna Miroslava.Rugamintea mea este sa verificati ca in zona lacului Ciurbesti exista pericol mare de incendii.In zona respectiva se fac focuri la intamplare, nesupravegheate si lasate nestinse.La fata locului se poate verifica cele consemnate de mine.Anul trecut au fost doua incendii de proportii punand in pericol gospodariile oamenilor de pe strada Nicolaie Hartan.Va rog daca se poate ca Primaria Miroslava sa puna cateva placi avertizoare cu ,FOCUL INTERZIS IN ZONA,la intrarile pescarilor spre lacul Ciurbesti.Va multumesc.

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua. Exista aceste placute dar vom mai pune altele.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Constantin Damian   |   Valea Adanca

28.06.2017

Buna ziua domnule Primar. As dori sa va aduc la cunostinta urmatoarele:
1. La intersecția străzilor Costea Vodă si Cicoarei este un sant pentru apă acoperit cu dale de beton, pentru traversare. Din cauza traficului greu, respectiv a betonierelor ce au trecut pe acolo, aproape jumatate din aceste dale au fost rupte iar postamentul distrus, existand astfel un mare risc de producere a accidentelor.
2. Pe strada Cicoarei, dupa nr. 9, un "investitor imobiliar" s-a apucat de construit si a facut un racord la reteaua de apă. Nimic împotrivă, doar ca acest racord a fost făcut in asa hal incat deja a inceput sa se surpe strada, apărând in asfaltul proaspat turnat de dvs. o gaură de toate frumusețea! Iarasi un factor de risc de producere a accidentelor.
Va rugam sa verificați aceste aspecte si sa dispuneti masurile necesare pentru remedierea urgenta a acestor probleme

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua.

1. Vom reface rigola carosata.

2. Executantul care a realizat racordul este obligat sa refaca drumul. Vom atentiona firma de constructii.

Multumesc.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Postelnicu Vasile   |   Balciu

28.06.2017

Buna ziua dl. primar. Va rog sa-mi comunicati daca pe str. Drenurilor va continua asfaltarea acesteia ( lucru promis din 2014), daca va fi extinsa reteaua electrica, gaz, apa si canalizare. Va multumesc

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua. Strada Drenurilor este cuprinsa programul de asfaltare si se vor finaliza lucrarile pe acest sector de drum.Extinderea retelei electrice este in curs de licitatie. Reteaua de apa este realizata iar canalizarea o vom propune pentru esecutie in anii urmatori.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Bogdan Diaconu   |   Valea Adanca

28.06.2017

Buna ziua. Imi puteti spune cand se va extinde iluminatul public si pe Stada Morarilor va rog? Va multumesc!

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua. Vom planifica aceasta investitie pentru anul urmator deoarece in acest an nu avem fonduri.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Balasanian Ovanez   |   Valea Adanca, Iasi, Miroslava

28.06.2017

Buna ziua! Sesizez ca in strada Iuga Voda nr 4(vis a vis de curtea interioara a fabricii ExpoMobila) este un teren viran, neimprejmuit,neingrijit pe care se depoziteaza gunoaie de catre vecinii din zona; terenul este dat spre vanzare iar cu proprietarii nu s a putut ajunge la o intelegere pe cale amiabila pentru curatarea acestuia. Mentionez ca pe acest teren sunt multi sobolani care vin frecvent la casa de alaturi,casa locuita si cu copii mici. Va multumesc.

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua. Vom incerca sa contactam proprietarii si s- a vedem cum se poate rezolva problema.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

ionut b   |   miroslava

28.06.2017

buna ziua . se mai asfalteaza gaura de pe strada fermei 21 ? ca a-ti mentionat ca in maxim o luna se repara ! au trecut aproape doua luni ! multumesc.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Diaconu Florina   |   Iasi

28.06.2017

Buna ziua,
Imi puteti spune, va rog, cand preconizati ca se va realiza canalizarea pe str. Principala (soseaua catre Gaureni)?
Multumesc,

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua,
Am somat firma de constructii sa repare sectorul de drum deteriorat cat mai repede.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Elena   |   Valea adâncă

27.06.2017

Pe dreapta cum patrunzi de pe strada veche(strada Valea Adanca pe Gps) pe strada Oborului in Valea Adanca locuieste o familie fara obligatii contractuale si acte de proprietate ce ingusteaza calea de acces fata de toti vecinii din rand cu d-lui si da foc la resturi vegetale cat si obiecte din cauciun pentru a intretine arderea.Va solicit daca toti ne supunem unei legislatii si acesti indivizi sa procedeze la fel!

Răspuns primar Niţă Dan
Ne vom deplasa la fata locului impreuna cu reprezentantii Politiei Locale.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Alex   |   Valea Adanca

27.06.2017

Buna ziua,
Pe strada Morarilor din Valea Adanca se incepe constructia unui imobil de dimensiune mai mare.Intrebarea mea este daca Primaria a eliberat autorizatie pentru construirea unui bloc in aceasta zona,avand in vedere ca in zona sunt doar case cu regim de inaltime P+1.

Răspuns primar Niţă Dan
Autorizatia de construire pentru acest imobil este pentru locuinta duplex P+E+M.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Ghiurco Bogdan-Nicolae   |   Vorovești

27.06.2017

Două probleme. Prima: ce se întâmplă cu sutele de metri cubi de pământ și deșeuri depozitate in centrul satului Vorovești, se construiește o nouă groapă de gunoi pe spațiul public? A doua problemă: domnule primar, vă rog să trimiteți personalul poliției locale la un curs de calificare, pentru că, la sesizarea mea telefonică în legătură cu prima problemă menționată mai sus, mi-au închis telefonul în două rânduri, spunându-mi că nu e treaba mea (la primul apel) și apoi că nu e treaba lor (la al doilea apel). Conform legii poliției locale însă, au obligații extinse în privința protecției mediului și igienizării spatiilor publice... Iar dacă e vorba de vreun șmecher care depozitează pământul evacuat în urma unor construcții, puneți o placă de informare pentru sărăciile de voroveșteni, ca să știm unde ne este locul.

Răspuns primar Niţă Dan
In zona respectiva se va amenaja un parculet de joaca , iar pamantul respectiv se va nivela.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Marius   |   Valea Ursului

27.06.2017

Buna seara! Un iresponsabil a abandonat la intrarea din sosea pe drumul care merge perimetral cu padurea Uricani o catea cu mai multi pui de rottweiler.
Acest lucru se intampla frecvent in acel loc si poate ar merita amplasarea unei camere de supraveghere acolo.

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua, echipa se va deplasa in teren pentru preluarea acestora, daca vor mai fi gasiti in zona.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Butnaru Gabriela   |   Miroslava

27.06.2017

Bună seara! Când credeți că va funcționa iluminatul stradal pe strada.Olga Sturdza???
Mulțumesc!

Răspuns primar Niţă Dan
Bună ziua! Se va interveni pentru remediere.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Ana M.   |   Iasi

26.06.2017

Buna ziua,
Puteti va rog sa imi spuneti daca exista un plan de dezvoltare urbanistic in zona ce apartine de Uricani, Miroslava, mai sus de Pensiunea Coral,cu iesire pe la benzinaria Moll?

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua,
In aceasta zona nu este in derulare un Plan de Urbanism Zonal.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Alexandra   |   Miroslava

25.06.2017

Buna ziua! Cand se va pune in practica instituirea unui traseu public Miroslava - Iasi,ce sa faca legatura cu orasul? Cel de la autoconfort parcurge o distanta relativ scurta si e nevoie pt mare parte dintre calatori sa schimbe alt mijloc de transport; plus, faptul ca trece la un interval de 30 minute. Locuitorii din Ciurea si Breazu detin aceasta optiune, votantii dvs, de ce nu?

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua! Avem discutii in acest sens cu cei de la RATP Iasi.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Alexandra   |   Miroslava

25.06.2017

Buna ziua! Cand se va pune in practica instituirea unui traseu public Miroslava-Iasi,ce sa faca legatura cu orasul? Cel de la autoconfort parcurge o distanta relativ scurta si e nevoie pt mare parte dintre calatori sa schimbe alt mijloc de transport; plus, faptul ca trece la un interval de 30 minute. Locuitorii din Ciurea si Breazu detin aceasta optiune, votantii dvs, de ce nu?

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua! Avem discutii in acest sens cu cei de la RATP Iasi.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Dl. Irimia   |   Valea Adanca

24.06.2017

Buna ziua. In cursul zilei de 23 06 2017 a plouat torential, vreau sa va aduc la cunostinta ca deplasanduma cu masina pe drumul ce leaga strada Veche de strada Bazei am observat in nenumarate randuri (cand ploua) ca un podet este infundat iar toata apa curge prin afara lui. Va multumesc .

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua. Vom tine cont de observatia dumneavoastra si vom interveni.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Onescu Iulia   |   Iasi

23.06.2017

In atentia doamnei Corina Daraban.
Buna ziua,
Subsemnatul Iftime Gheorghe domiciliat in sos. Arcu nr 13, Iasi, proprietar al gradinii din com. Miroslava, sat Valea Ursului (situata la limita teritoriala a comunei - indicator terminare localitate Valea Ursului) va aduc la cunostinta, prin prezenta sesisaze, ca in data de 22.06.2017 vecinii sitiati in partea dreapta a gradinii (Iftimie Jenica si Iftimie Aglaia) au erbicidat cultura lor de porumb, parte din solutie ajungand si in gradina noastra (delimitare prin gard din sarma) afectandu-ne astfel plantele cutivate de noi. Tin sa mentionez ca nu am fost anuntat in prealabil pentru a putea fi prezent in momentul erbicidarii,sa vad daca sunt intrunite conditiile limitarii teritoriale si meteorologice, aici fiind o zona in care de regula bate vantul.
Va multumesc si va stau la dispozitie oricand in vederea solutionarii prezentei reclamatii la numarul de telefon atasat.

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua. Se va deplasa comisia de evaluare in teren pentru a face constatarea celor reclamate.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Enache Stefan   |   Horpaz, str. Noua nr. 30

23.06.2017

Cum se poate rezolva ca apa care curge din rigole sa nu-mi intre in curtea mea? Este a 5 oara de la asfaltare cand curtea este malita. Acum inca mai putem curata, dar mai tarziu?! Rigola o curatam la 2 saptamani pt la fiecare ploaie sau deversare de fose, se aduna resturi conetrunctii / menajere si hoituri de pisici. Credem ca proiectul este gresit si va rugam sa ne contactati. Astazi vineri 23.06 si nu aveam pe cine invita la fata locului. Multumesc anticipat.

Răspuns primar Niţă Dan
Se va interveni pentru curatarea rigolelor si a vegetatiei ierboase pe strada respectiva pentru a asigura curgerea apelor pluviale.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Cazacu ionel   |   Iasi

22.06.2017

Buna ziua, locuiesc in Valea Adanca pe str.Iazului 22A eate o strada cu toate utilitatile dar cand ploua este toata numai noroi si gropi cam lipseste piatra si este la 2 pasi de Iasi mai exaxt in spate la hotel Capitol sunt sanse sa fie ASFALTATA ? Va multumesc

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua. Nu avem fonduri in acest an, vom planifica pentru anul urmator.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Bogdan   |   Miroslava

22.06.2017

Buna ziua! La ultimele alegeri s-a promis asfaltarea strazii Ioan Voda cel Viteaz in anul 2016. Puteti sa precizati cand se va asfalta aceasta strada si daca este luat in calcul si executia trotuarului aferent.

Răspuns primar Niţă Dan
Strada Ioan Voda cel Viteaz este inclusa in programul de asfaltare pentru perioada 2017-2017. Nu sunt prevazute trotuare in proiect.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Dl. Emil   |   Miroslava

22.06.2017

Buna ziua!
Pe strada Ioan Voda cel Viteaz se vor face lucrari de asfaltare anul acesta?
Multumesc!

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua, strada Ioan Voda cel Viteaz este inclusa in programul de asfaltare pentru perioada 2017-2017.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Octavian   |   Valea Adanca

22.06.2017

Buna ziua. Avand in vedere ca asfaltarea str. Sub Cosere a fost programata in vara anului trecut, amanata pana in toamna si ulterior pana in acest an, va rog sa ne comunicati perioada in care vor incepe lucrarile. Daca intr-adevar este programata pentru acest an, cu siguranta exista o data pentru demararea lucrarilor.

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua. Contractul de executie este pentru perioada 2016-2018. Din cauza unor probleme financiare s-au amanat lucrarile pentru o perioada.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Elena   |   Horpaz

20.06.2017

Buna ziua. Am dori sa stim in ce luna se incepe lucrarea pentru prelungirea liniei de curent electric pe strada Iazului. Va multumim

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua, s-a semnat contractul de executie de lucrari si in cel mai scurt timp vor incepe lucrarile.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Laurentiu   |   Bratuleni

20.06.2017

Buna ziua,
V-am intrebat acum doua saptamani daca este proiect pentru rigole pe strada Bahlui si daca da cand se vor construi.
Raspunsul a fost ca nu sunt prevazute rigole pe strada Bahlui.
Intrebarea mea e de ce domnul primar a zis la ultima intalnire cu cetatenii din Batruleni ca pe strda Bahlui se vor construi rigole pentru a impiedica inundarea curtilor strada fiind facuta mult peste nivelul curtilor? Discutie de altfel mentionata si in ziarul local pe Ianuarie 2017...uitati-va pe site ca il gasiti acolo...
Ori cineva a mintit..ori ce s.a intamplat?Pentru ca aceeasi promisiune am primit-o si de la consilierul satului...
Oricum, gospodareste si de bun simt ar fi sa se faca rigole...pentru ca soseaua pe margini deja a crapat... si apa ar trebui indreptata departe de curtile noastre
multumesc

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua,
In proiect nu sunt prevazute rigole. Referitor la margimea asfaltului care se crapa vom comunica acest aspect constructorului pentru remediere.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Primar Bratuleni   |   Bratuleni

20.06.2017

Buna ziua. Ati raspuns unui cetatean din Bratuleni precum ca SC Viarom SA este concesionar pentru terenul unde sunt agregatele. Dar pentru terenul unde sunt depozitate materialele - piatra, pietris, nisip etc.? Este la intrarea in sat se formeaza ffff mult praf, mai ales ca este in apropierea locului de joaca pentru copii. Va multumesc anticipat pentru raspuns.

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua. Vom soma societatea respectiva sa intervina pentru a reduce disconfortul creat.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Ovidiu H   |   Valea Ursului

20.06.2017

Buna ziua. S-a început amenajarea unui drum pe marginea padurii Uricani. Va rugam da ne spuneti care este scopul lui si daca se va si asfalta. Multumim

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua, este drum de exploatare agricola prevazut intr-un proiect european, nu putem preciza cand va fi asfaltat.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Filip C.   |   Ezareni

19.06.2017

Buna ziua,
supun atentie dvs. doua probleme:
1.Pe strada Debarcaderului au aparut din nou caini vagabonzi, care sunt foarte agresivi, inclusiv cand reusesc sa se strecoare in curtile noastre, dar si pe strada.
2. De cand a venit vremea calda, muzica difuzata de restaurantul de la Baza nautica se aude foarte tare in cartier, inclusiv in timpul saptamanii, uneori si pana la miezul noptii, deranjand linistea publica. Intelegem nevoia de a atrage clienti, dar totul trebuie facut si cu respectarea drepturilor celorlalti cetateni.
Va rugam sa luati masuri in acest sens.
Multumim.

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua,
Va rog sa va adresati Serviciului de gestiune a cainilor fara stapan, tel 0746396051.

In ce priveste zgomotul vom verifica orarul de functionare a societatii si vom lua masurile necesare.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Andra   |   Horpaz

19.06.2017

Buna ziua! As dori sa aflu cum am putea sa ne conectam la reteaua de apa existenta in satul Horpaz. Precizez ca locuiesc pe strada Marului, perpendicular cu strada Iazului, unde exista retea de apa din cate stiu. Intrebarea mea este daca ne putem bransa direct la reteaua care trece pe strada Iazului, sau este nevoie de extindere de retea executata de cei de la Apa Vital. Precizez ca strada Marului este privata. In cazul in care exista posibilitatea de bransare directa, care este procedura sau pasii necesari? Multumesc

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua. Solicitati avizul de racordare de la SC Apa Vital SA care va va comunica exact punctul de racord.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Anca B   |   Iasi

19.06.2017

Buna ziua, d-le Primar!
Anul trecut am fost la dvs in audienta cu o problema referitoare la drumul DR2700, care se afla la limita intre UAT Iasi si UAT Miroslava. Atunci dvs ati promis ca daca este pe teritoriul Miroslavei, atunci acesta va fi amenajat si dotat cu utilitati publice. Intre timp, acest drum a fost atestat in patrimoniul UAT Miroslava. Putem spera la o extindere de retele de curent electric? Va multumesc mult!

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua.
Vom planifica pentru urmatorul an bugetar.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Ene Oana   |   Miroslava

19.06.2017

Domnule primar ati spus ca pe strada Fermei se vor pune indicatoare cu limitare de viteza . Cand se vor pune caci copii au intrat in vacanta si sunt foarte multi care ies pe strada. Chiar trebuie sa ii tinem numai in curte??? Sa nu socializeze intre ei???

Răspuns primar Niţă Dan
Se vor monta in cel mai scurt timp.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Cioata Catalin   |   Vorovesti

18.06.2017

Buna ziua! La intersectia strazilor Pieptanari si Nicoara Potcoava s-a facut un podet acum vreo 2 luni si au blocat accesul cu o movila de pamant - cat mai dureaza pana se finalizeaza lucrarea? Daca firma care a inceput lucrarea nu mai vine il astupam noi? Asteptam un raspuns. O zi buna!

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua! Proiectul se va finaliza pana la sfarsitul lunii iulie 2017.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Nistor Daniel   |   Iași

18.06.2017

Bună ziua,
Aș dori să știu care este termenul de eliberare a unui certificat de urbanism pentru un teren din satul Horpaz, str.Iazului, în vederea achiziționării acestuia.
Mulțumesc!

Răspuns primar Niţă Dan
Bună ziua. Va trebui sa depuneti la ghiseul nr. 1, cerere pentru eliberarea unui certificat de urbanism de informare care va fi solutioanat in max. 10 zile.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Alina Velniciuc   |   Miroslava

16.06.2017

Buna ziua,
In urma cu 2-3 saptamani s-a schimbat ora de aprindere a iluminatului stradal pe portiunea Coso Garaj - iesirea spre valea Ursului, lampile stradale aprinzandu-se la ora 22.00 insa de cateva zile iluminatul se aprinde la ora 23.00 si este foarte intuneric atat pe strada principala cat si pe strazile adiacente.
Am observat ca in partea cealalta a localitatii (de la Pepiniera pana la Primarie) se aprind mult mai devreme, pe la ora 21.00.
Ne puteti spune de ce se intampla asta si de ce nu se aprind luminile in toata localitatea la aceiasi ora?
Se poate face ceva in privinta asta?
Multumesc anticipat.

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua,
Vom interveni pentru remediere.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Elena Manole   |   Proselnici

16.06.2017

Bună ziua, as vrea să știu când va ajunge gazul pe străzi în Proselnici? Respectiv strada Belcia! Și care ar fi demersurile pentru racordare?

Răspuns primar Niţă Dan
Bună ziua. Adresati-va la SC GAZMIR Miroslava, societate acreditata pentru extindere si bransare la reteaua de gaze naturale.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Dl. George   |   Miroslava

16.06.2017

Buna ziua, atentie celor care stau pe str. Bazei, cineva otraveste animalutele, noua si unei familii de vizavi ne-au fost otravite 2 pisici la un interval de cateva zile; nu stiu daca se poate face ceva, de aceea v-am scris si astept o parere. Multumesc

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua. Daca se mai semnalizeaza asemenea cazuri este bine ca un cadavru sa fie dus la Laboratorul Sanitar Veterinar din cadrul DSV Iasi pentru a se determina substanta nociva si apoi sesizate organelr de Politie pentru cercetari.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Stefan M.   |   Valea Adanca

15.06.2017

Buna ziua,
Va scriu pentru a sustine parera domnului Florin V, referitor la necesitatea unui limitator de viteza in drpetul blocului de la nr 35 de pe Str Pepinirei. Va invit sa observati cum arata zona, e fara vizibilitate, nici oglinda nu ajuta prea mult si foarte multi circula cu viteza foarte mare. Locuiesc pe 1 Mai si era sa fiu loivt de vreo 3-4 ori, iar ultima oara, pe bicicleta, strivit de un distins domn cu un Audi alb, care nici macar n-a apucat sa franeze, ci sa ma evite in viteza. Cred ca pot numara vreo 10 copii care locuiesc in zona, nu exista trotuare si dvs va raportati de doleantele soferilor? Acolo nici macar n-a fost vreodata limitator. Probabil va referti la cele puse in zone cu vizibilitate (gen Str V Adanca sau in zona concesiunilor), dar aici e chiar periculos. Si eu sunt sofer si-mi displac limitatoarele, dar aici e o situatie unde probabilitatea unui accident e foarte mare iar sa ne bazam ca soferii sunt obligati sa respecte regulile e absurd. Asteptam cu totii o tragedie ca sa se ia masuri, cum se intampla de fel in Romania?

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua,
S-a renuntat la montarea limitatoarelor de viteza in urma solicitarilor cetatenilor din comuna.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Tănasa Aurel Cristian   |   Proselnici, str Cocosului

15.06.2017

Domnule Primar la adresa menționata am un teren pot sa mi construiesc pe placa de beton fără fundație, din lemn o clădire 4/3 tip căsuța. Trebuie autorizație? Mulțumesc!

Răspuns primar Niţă Dan
Conditia pentru a construi aceasta casuta este sa pastrati limitele laterale de 3m si posterioare de 5m fata de vecinatati si nu trebuie autorizatie de construire.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Dan Hrapciuc   |   Miroslava

15.06.2017

Domnule primar va rog sa autorizati repararea drumului principal din satul Balciu in locurile unde asfaltul sa lasat pe mai multe portiuni si in dreptul spălătoriei acolo unde asfaltul este taiat din 2013. Va multumesc.

Răspuns primar Niţă Dan
Vom planifica pentru urmatorul an bugetar.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Dan Hrapciuc   |   Miroslava

15.06.2017

Buna ziua! Domnule primar as indrazni sa va adresez o sugestie referitor la terenul din centrul comunei. De ce nu construiti ceva de genul constructiei gen Palas la dimensiunile permise de acel teren ceva frumos gen parc fantani arteziene plante ornamentale etc. Noi suntem trecatori pe acest pamant si raman in urma noastra lucrurile realizate de noi. Calitatea si frumusetea acelor lucruri. Multumesc pt timpul acordat.

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua! O sa avem in vedere propunerea dumneavoastra.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Andrei   |   Iasi

14.06.2017

Buna ziua,
Exista vreun plan de asfaltare pentru str. Marului, Valea Adanca?
Multumesc,
Andrei

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua,
In acest an nu.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Filip Ionut   |   Iasi

14.06.2017

Buna ziua,
Strada pe care am construită casa este pe un drum privat. O parte dintre vecinii mei au credit ipotecar pentru casa si implicit si pentru Cota indiviza a drumului.
Întrebarea este :in situația de fata noi putem dona drumul primăriei pentru ca intr un viitor mai apropiat sau mai îndepărtat sa putem visa la canalizare, asfalt, trotuare, investițiile de pana acum in utilități ridicandu se pentru fiecare dintre noi la câteva mii de euro?
Strada se numește Strada Veche.
Va mulțumesc!

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua,
Daca accepta banca la care au vecinii dumneavoastra credit se poate face donatia, in caz contrar nu.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Balteanu Adrian   |   Vorovesti

13.06.2017

Buna ziua domnule primar, ma numesc Adrian Balteanu si va vorbesc in numele a citorva famili ce doresc sa se mute in casele pe care le-au construit sau doresc sa le construiasca in satul Vorovesti, str. Ion Neculce nr.12A, rugamintea noastra este daca puteti sa ne ajutati sa facem o extindere de retea de aproximativ de 250 - 300m la reteaua de apa pentru a face un camin in zona, noi am facut demersurile necesare pentru aducerea gazului si energiei electrice in zona, demersuri suportate de fiecare familie. Va multumesc !

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua. In acest an nu avem cum sa facem extinderea deoarece nu este inclusa in proiect. Vom planifica investitia in urmatorul an bugetar.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Cristian H.   |   Dancas

13.06.2017

Buna ziua,
Locuitorii satului Dancas doresc sa stie cand putem si noi circula pe niste drumuri normale in sat, s-a inceput lucrarile de pregatire pentru asfaltare si s-au oprit de cel putin o luna, vrem si noi o explicatie si o data la care credeti ca putem circula in siguranta cu circula si ceilalti cetateni din comuna Miroslava, ultima data cand am scris catre dumneavoastra ati spus ca se va asfalta in luna sept.-octombrie 2016, ulterior ati spus ca nu a permis starea meteo, acum..??
Multumesc!

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua,
Contractul de executie de lucrari este pana in anul 2018.Momentan s-au sistat lucrarile din motive financiare. Vom dispune dispune reanceperea lucrarilor dupa ce vom analiza bugetul.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Ionel   |   Iași

13.06.2017

Bună ziua! Dle primar, vă rog să mă scuzați că revin cu un subiect bine cunoscut de dvs, în aceea că eu tot v-am întrebat dacă pe strada Tineretului din localitatea Ciurbești, e vorba de ultimele case construite, se va extinde sau nu rețeaua de curent electric????? Vă rog respectuos să-mi dați un răspuns punctual, nu unul evaziv, ca până acum! Vă mulțumesc pentru solicitudine!

Răspuns primar Niţă Dan
Bună ziua! Este promovat proiectul de extindere a retelei electrice pentru loturile concesionate. Urmeaza executia lucrarilor.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

STANCIU PAUL EDUARD   |   sat Ciurbești

12.06.2017

Referitor la întreruperea apei potabile în satul Ciurbești, cu sesizare ne-am adresat atât Apei Vital Iași cât și instituției dumneavoastră.
De câte ori sunăm la Apa Vital ni se spune că de la ei nu este nici o avarie și să sunăm la primărie.

Răspuns primar Niţă Dan
SC Apa Vital SA este operatorul pentru reteaua de apa. Pentru sesizari sunati la 0232969.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Ovidiu Radacina   |   sat Valea Adanca

12.06.2017

Buna ziua,
In legatura cu sesizarile efectuate de catre Nicusor Popescu si Filip Ionut, va rog sa ne prezentati si noua rezultatele investigatiei facute. Cum se pot construi case in acel teren cu o latime de 17m la care trebuie si cale de acces? Nici nu mai amintesc de retragerea aliniamentului si distana fata de vecini. In timpul campaniei si dupa ati promis: "Disciplina este necesară. Acest lucru se vede cu ochiul liber pentru că peste tot unde s-a construit haotic, fără respectarea legislaţiei în vigoare, oamenii suferă... Vreau să termin definitiv cu toată această debandadă.
Aveti un exemplu perfect in acest moment de debandada si nu e prea tarziu pentru a o stopa.

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua,
Constructiile sunt autorizate si respecta Regulamentul Local de Urbanism.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Popa Claudia   |   Valea Adanca noua, strada Nucilor

11.06.2017

Buna ziua, ma numesc Popa Caudia fiica lui Donisa Maria ce locuieste in Valea Adanca noua la nr. 66 strada Nucilor.in fata terenului nostru sunt construite blocurile domnului Sorin care nu sunt putine, si din cate stiu trebuie sa inceapa constructia altor blocuri. Problema mea este ca si vecinul notru ce este gard in gard cu noi a vandut terenul iar noul proprietar vrea sa construiasca blocuri. Acum intrebarea mea este la cate blocuri mai dati autorizare de constructie mai ales ca nu avem canalizare, apa curenta, strazi care sa poata sustine un trafic atat de intens de masini si pietoni, nu sunt totuare. Noi in 2000 cand am cumparat terenul stiam ca o sa fie un cartier de vile, de asta am plecat din oras nu sa ne trezim inconjurati de blocuri, trafic infernal, galagie. As vrea sa va ganditi si la noi cei care locuiesc in Valea Adanca noua de cand a inceput satul sa se dezvolte si sa va intrebati daca va place ceea ce faceti si daca va pasa intradevar de noi, puneti-va ptr un pic in locul nostru. V-ar place sa fiti inconjurat de blocuri, cand iesiti in gradina sa vedeti numai beton... in 17 ani in afara de avizele de construire a blocurilor si asfaltarea strazilor cu bani europeni nu a fost facut nimic. Va multumesc sper sa nu mi-o luati in nume de rau, dar de cand a cerut semnatura mamei mele pentru vanzarea terenului, din cate stiu eu mama mea nu trebuie sa semneze ca vecinul meu vinde terenul, ma cam pus pe ganduri. Inca o data va multumesc .Astept raspunsul dumneavostra o zi buna.

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua. La aceasta data nu a fost solicitat un Certificat de Urbanism. In momentul solicitarii, vom analiza si respecta prevederile PUG si RLU ale comunei Miroslava.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Stefan   |   Valea Adanca

11.06.2017

Buna ziua!
Anul acesta va fi realizata canalizarea pe strada principala(intrare expo-mobila)?;pana la intersectia cu 5 drumuri?
Multumesc!

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua!
Este realizata o parte din aceasta strada de catre un investitor privat.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Raluca Pinzaru   |   Valea Adanca

09.06.2017

Buna ziua! Va rog sa-mi comunicati intervalul orar in care se poate oficializa o cununie civila la Primaria Miroslava. Data cununiei este 9 Septembrie 2017.

Multumesc!

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua! Sambata programul este intre orele 10-12. Va rugam sa va prezentati la compartimentul Stare civila al primariei pentru a va face programare.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Dl. Ioan   |   Miroslava

08.06.2017

Buna ziua!
Strada publica General Emanoil Dascalu mai are 2 portiuni neasfaltate de anul trecut. Portiunea din vale a fost amanata din cauza unor guri de fose in drum (proprietari carora le-a-ti dat termen, iar cea din lateral a fost si ea pregatita pentru asfaltare.
Va rugam sa ASFALTATI aceste doua portiuni restante caci avem si noi nevoie de un drum fara noroi. Va multumim!

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua, portiunea de drum din vale este proprietate privata . Din acest motiv nu am continuat asfaltarea . Donati drumul in domeniul public si vom continua lucrarile.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Nedelcu ionut   |   Horpaz

07.06.2017

Buna ziua. Domnule primar,va rog sa ne spuneti cand se va face consolidarea malului de pe strada Iazului si asfaltarea intregii strazi.Ni s-a spus anul trecut ca ba in Septembrie 2016 incep lucrarile ba in 2017.Ce se mai aude ca trece timpul si nimic nou despre acesta lucrare?Va multumesc.

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua, am depus proiectul pentru consolidare la Compania Nationala de investitii. Asteptam raspunsul lor referitor la inceperea lucrarilor.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Claudiu   |   Iasi

07.06.2017

Buna ziua, puteti sa mi spuneti cand va fi asfalta strada Dealul Nucului? Multumesc.

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua, licitatia pentru executia lucrarilor este in desfasurare.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Stanciu Paul Eduard   |   Ciurbești

06.06.2017

Bună ziua! Mai multe familii din satul Ciurbești ar dori să știe ce se întâmplă cu apa potabilă, având în vedere că aceasta este întreruptă zilnic între orele 19,00 - 23,00, iar uneori nici a doua zi de dimineață nu este apă potabilă.

Răspuns primar Niţă Dan
Bună ziua! Faceti sesizare la SC Apa Vital SA la numarul de telefon 0232/969.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

David M.   |   Valea Adanca

06.06.2017

Buna ziua dle primar! Doua chestiuni vreau sa va semnalez : 1. strazile astfaltate (Cornesti,Bazei,etc) sunt extrem de inguste si in loc sa se fluidizeze circulatia,suntem nevoiti zi de zi,de cateva ori facand drumul spre oras,sa mergem cu teama ca ne zgariem masinile reciproc sau luam vreun sant!
Nu inteleg de ce nu s-a facut un proiect cu macar jumatate de metru mai lat,sau sa fie asfaltul pe deasupra santurilor.
2. De ce nu se monteaza o oglinda in intersectia de la 5 Drumuri?E stric necesara!!

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua, se va monta oglinda - suntem in curs de achizitionare a acestora.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Daniel   |   Ciurbesti

06.06.2017

Bună ziua. Rog sa-mi spuneti dacă anul acesta se va face canalizare pe strada Tineretului și dacă rețeaua de curent electric spre lot concesiuni va trece pe aceasta strada? Va mulțumesc.

Răspuns primar Niţă Dan
Bună ziua. Nu se va face canalizare in acest an. Reteaua de curent electric trece pe aceasta strada.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Tofan Dumitru   |   Miroslava

05.06.2017

Buna ziua d-le.Primar. Cer permisiunea sa va deranjez cu urmatoarea problema. A-ti comunicat acum o luna(mai 2017), ca incepand cu 01.06.2017 se rezolva cu sensul de circulatie pe str. C-tin Mavrocordat, dar nu se vede nimic. Eu personal am fost si la d-l Vice Primar si am discutat aceasta problema.Eu mai vin si cu urmatoarea propunere, in sensul de circulatie spre Valea Adanca, sa se lateasca soseaua cu 45cm partea dreapta si 1,45m pe partea stanga unde deja s-au facut lucrari de canalizare, care asa au ramas fara asfalt. Consider ca aceasta latime de sosea se poate circula in ambele sensuri, daca este greu de stabilit sens unic de la Valea Adanca. Va rugam ca prin serviciul de specialitate al Primariei sa se rezolve aceasta problema,deoarece este foarte riscan de circulat in prezent. Va multumesc si asteptam rezultate favorabile.

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua. Prin HCL din 31.05.2017 s-a stabilit sens unic pe strada Constantin Mavrocordat, insa firma specializata intarzie livrarea semnelor de circulatie necesare.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Ciobanu Cristina   |   Miroslava, sat Valea Adanca

05.06.2017

Buna seara. In zona in care locuiesc, sat Valea Adâncă, str.Cicoarei în apropiere de Hotel Capitol nu exista nici un spatiu de joaca destinat copiilor. De fapt cel mai apropiat parc ar fi în cartierul Visoianu care nu e tocmai aproape.Aici în zona suntem foarte multe familii cu copii mici,care avem nevoie parc pentru copilasi. S-au construit de asemenea multe blocuri cu familii tinere care dacă încă nu au copii vor avea în curând.Un spatiu liber ar fi chiar lângă Hotel Capitol,straduta care vine dinspre str.Petre Tutea spre hotel. Va mulțumesc anticipat!

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua. Vom analiza propunerea dumneavoastra. Primaria Miroslava este interesata si vrem sa promovam un spatiu de joaca pentru copii in acea zona.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Florin V.   |   Valea Adanca, Str. Pepinierii

02.06.2017

Buna ziua. Va rog sa interveniti pe langa Primaria Iasi, reprezentantii Directiei de Servicii Publice Iasi si catre orice alta institutie capabila sa duca la rezolvarea problemelor si intrarea in normalitate in ceea ce priveste gardul viu al pepinierei Tudor Neculai. De 2 zile un segment din acesta zace daramat pe strada Pepinierii, ingreunand si mai mult traficul pe drumul si asa ingustat de prezenta gardului. Mai mult, lucrarile de retragere a gardului cu pricina au fost incepute pe prima portiune si apoi sistate sau mai bine zis abandonate. Pentru detalii, v-am atasat poze cu starea actuala a gardului: https://goo.gl/PMAOkd.

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua. Vom interveni la Serviciile Publice pentru a le impune remedierea celor sesizate.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Paula   |   Valea Adanca - Miroslava

02.06.2017

Buna ziua,
Vreau sa sesizez o situatie de lipsa (disparitie) indicator rutier la intrarea pe strada Iuga Voda de la soseaua Principala dinpre Iasi, lipseste, sau a fost indepartat de cineva indicatorul rutier de interzis. Fiind strada cu sens unic masinile circula si din sensul opus desi nu ar trebui. Este si asa o strada f ingusta, asa ca va rog sesizati politia locala sa puna alt semn de interzis pentru a evita situatiile neplacute create de soferi. Multumesc

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua, indicatorul rutier se va monta din nou.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Nicu   |   Valea Adanca

01.06.2017

Buna ziua, va rog sa-mi comunicati care este latimea drumului din Valea Adanca, str. Marului prevazut in PUG. va multumesc si astept raspunsul dvs.

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua, aceasta strada este drum secundar public cu latimea de 8m.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Sebastian   |   Valea adâncă

01.06.2017

La ultimele alegeri sa promis asfaltarea străzii Sub Cosere in 2016. Mai este in program pentru anul 2017? Sau sunt doar promisiuni?

Răspuns primar Niţă Dan
Da, strada Sub Cosere este in programul de asfaltare in anul 2017.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Daniel Apostu   |   Iasi

31.05.2017

Buna ziua! Sunt interesat de cumpararea unei case pe strada Haznalei, si as dori sa va intreb daca exista vreun plan pentru iluminarea stradala a DC28 si a strazii hazanalei. Multumesc!

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua, pe strada Haznalei este iluminat stradal.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Popa   |   VALEA Adanca

31.05.2017

Domnule Primar!
Pe strada Veche din sat. Valea Adanca, vis-a-vis de nr. 32 este o casa in constructie acum la (rosu) caramida, exact la strada.
Saptamna asta a fost montata o lampa de iluminat stradala pe stalpul public.
Problema este ca lampa a fost montata in asa fel incat sa lumineze o curte interioara de casa privata si nu strada asa cum ar trebui.
Curentul folosit este din reteaua publica si factura platita de Primaria Miroslava si din bani nostrii a contribuabililor.
Va rugam sa trimiteti echipa sa reglementeze aceasta situatie si lampa sa lumineze strada si nu curtile private.
Multumim.

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua. Se verifica sesizarea si se vor lua masurile ce se impun.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Nicusor Popescu   |   Valea Adanca, Strada Visinilor

30.05.2017

Buna ziua,
Locuiesc pe Strada Visinilor in Valea Adanca iar in spatele casei s-a inceput constructia a unui lant de 8 case pe o suprafata ingusta de 2500mp umbrind absolut totul in jur. Prin acest mesaj vreau sa intreb daca acesti indivizi au autorizatie de construire si cum au obtinut-o ? Va rog sa va deplasati urgent la fata locului pentru a vedea cat de apropiate sunt casele in acea zona. Valea Adanca a devenit o zona unde amplasam case, blocuri doar pentru bani ? fara a putea respira un aer curat. Suntem peste 10 vecini pregatiti sa contestam in instanta autorizatia de construire daca nu se iau decizii corecte.

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua. Va merge o echipa in teren si va verifica cele relatate de dumneavoastra.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Simona Calentir   |   Balciu (Miroslava)

30.05.2017

Buna ziua!
Astazi, 30.05.2017, a avut loc un accident grav pe o strada din Miroslava, in apropierea rest. GoldenChiken, din cauza vitezei excesive. Am citit, intr-unul din raspunsurile dvs. anterioare, ca limitatoarele de viteza montate anii trecuti, au fost eliminate la solicitarea mai multor locatari din zona. Imi este greu sa cred ca cei care locuiesc aici nu observa si nu sunt deranjati de viteza cu care circula foarte multi soferi pe strazile din comuna. Majoritatea vitezomanilor sunt doar in trecere pe strazile noastre.
Va rog sa reluati in analiza aceasta decizie si, daca tot e pe baza de solicitari, eventual sa organizati un sistem transparent de vot pentru problema asta cu limitatoarele de viteza.
Eventual, faceti un sondaj de opinie aici, pe pagina primariei, la care sa-si poata exprima optiunea doar cei inregistrati si verificati ca fiind platitori de taxe ai Miroslavei...
Cert este ca situatia actuala nu este in regula! Desi le consider si eu incomode, trebuie sa recunosc faptul ca acele limitatoare de viteza isi faceau treaba foarte bine.

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua! Vom analiza propunerile dumneavoastra ,dar conducatorii auto au obligatia sa respecte indicatoarele rutiere montate pe drumurile publice.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Postolache Adrian   |   Valea Adanca

29.05.2017

Buna ziua. Avem o mare problema cu cainii comunitari de pe strada Bazei, se aduna la ghenele de gunoi de la strada, langa magazin, unii chiar sunt violenti. Va rugam frumos luati masuri ca avem copii (le este frica sa se duca la magazin).

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua. Se va deplasa echipa de hingheri in zona pentru ridicarea cainilor, luati legatura cu D-ra Olaru Georgiana tel . 0746396051.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Camer ionela livia   |   Miroslava

29.05.2017

Buna ziua. De curind a fost curatata iarba din fata caselor pe str Constantin Langa dar lucrarile s au oprit in poarta noastra ,casele de linga cladirea mare vizavi de Misavan.Vor mai inainta aceste lucrari?Noi mereu am curatat acest domeniu public,dar daca tot se curata de catre primarie,de ce nu se face pentru toti.Si noi platim impozite,si chiar suntem cetateni corecti ai comunei.Si inca o rugaminte.La Misavan cit sila cladirea mare de alaturi,toate masinile stau parcate pe trotuar iar eu merg cu carutul cu fetita de un an prin boscheti sau pe strada.Si nu este vorba doar de mine ci si de ceilalti cetateni care locuiesc in imprejurimi,si de alte mamici.Mutumesc si va dorim sanatate.

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua. Lucrarile de curatenie se fac pentru toate cladirile din zona dar conform OG nr.21 /2002 cetatenii sunt obligati sa-si intretina permanent portiunile de teren din fata curtilor. Vom lua masuri cu masinile parcate.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Severin   |   Valea adanca

29.05.2017

As putea va rog sesiza faptul că pe terenul lăsat în paragină de pe Iuga vodă se arunca mereu gunoaie care miros i nrozitor.dar și arată f urat fiind și plin de buruieni câini comunitari pisici.chiar azi oamenii care stau în intersecție și au casa acolo (intersecția iuga vodă Costea voda)au aruncat ceva ce miroase oribil,a cadavru.ar trebui amenzi aplicate și sesizat proprietarul terenului să l îngrădească și să l întrețină astfel încât să nu devină focar de infecție și pericol pentru oamenii ce locuiesc în zonă.multumesc

Răspuns primar Niţă Dan
Gunoiul este luat de echipa de salubrizare a comunei. Vom cauta proprietarul terenului pentru a-i pune in vedere obligatia pe care o are in acest sens.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Filip Ionut   |   iasi, Strada Veche Nr 1 D4

29.05.2017

Buna ziua,
Am o parcela de teren in sat Valea Adanca, Strada Veche Nr. 1 D 4. Acesta strada este situata intre Strada Visinilor si Strada Dumbravei.
In spatele terenului meu, mai exact intre Strada Veche si Strada Visinilor s-a inceput o constructie pe un teren ce are o latime de 17 metri si o lungime de aproximativ 150m.
Studiind certificatul de urbanism care a stat la baza documentatiei DTAC pentru propria mea casa am observat urmatoarele limite : distanta din axul drumului (drum de 7 m) pana la constructie 10 m, distanta din spatele constructiei pana la limita de proprietate 5m,
Intrebarea fireasca este urmatoarea : cum este posibil ca pe un teren de 17 m sa poata fi respectate limitele mai sus mentionate in conditiile in care va fi necesara si o cale de acces, care legal va trebui sa aiba tot 7 m fiind drum infundat si avand o lungime de maxim 150m?
In speranta ca intrebarea mea este una pertinenta si in spiritul legislatiei in vigoare,
Astept cu interes un raspuns.

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua, va rugam sa va prezentati la primarie – biroul urbanism pentru a verifica cele relatate de dumneavoastra.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

Cristi N.   |   Valea Adanca

29.05.2017

Buna ziua,
Am o intrebare in legatura cu Strada Cornesti :
- se va continua asfaltarea ei pe acea portiune ramasa neasfaltata din coada lacului Ezareni cca 700 m care trece prin fata punctului de colectare deseuri si a adapostului de caini?
Ar fi extraordinar pt accesul la soseaua de centura si fluidizarea traficului pe celelalte drumuri din Valea Adanca care sunt destul de aglomerate.
Aceasta portiune de drum e distrusa din cauza masinilor de tonaj mare iar cu masina mica e o intreaga aventura sa parcurgi acei 700-800 m.
Multumesc anticipat

Răspuns primar Niţă Dan
Buna ziua, nu este programata pentru asfaltare. Va fi programata in urmatorii ani.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

ȘULEA PAUL   |   Valea adânca str.Iazului nr.32

28.05.2017

Bună ziua. Locuiesc pe strada Iazului sat.Valea Adânca...strada de pe malul lacului ezareni. Vreau sa va informez ca aceasta strada este total distrusa gropile au adâncimi și dimensiuni care va rag sa ma credeți depășesc imaginația.Ulterior lucrărilor la rețeaua de canalizare nu sa intervenit de nici un fel pentru aducerea la starea inițială.Nu cred ca exista în toată comuna un drum mai degradat ca acesta. Vreau sa va întreb când aveți în vedere o reabilitare a sistemului rutier de pe aceasta strada. Multumesc.

Răspuns primar Niţă Dan
Bună ziua. Vom interveni cu material pietros.

Mi-a fost de folos răspunsulMi-a plăcut răspunsulNu mi-a plăcut răspunsul


Mulţumim pentru vot!


Aţi votat deja! Vă mulţumim!

pagina 1 din 28

sari la:

© primăria comunei Miroslava 2017