Lansare de carte – Avram Iancu “Schimbarea esti tu”

Avram Iancu, primul român care a traversat înot Dunărea și Marea Neagră, vine la Miroslava

Vineri, 8 noiembrie 2019, începând cu ora 16.00, la Sala de Sport din Miroslava va fi prezent Avram Iancu, singurul om din lume care a parcurs înot Dunărea fără costum de neopren în 2017, iar un an mai târziu în septembrie-octombrie 2018 a străbătut înot Marea Neagră, timp de 60 de zile, de la Sulina la Istanbul.

Motivul prezenței campionului român de înot la Miroslava îl constituie lansarea cărții ”Schimbarea ești tu!” scrisă de campion, carte în care vorbește despre experiențele și recordurile sportive înregistrate de-a lungul anilor.

După 5 ani de înot în apele învolburate ale lumii și 2 ani de scris intens, „Schimbarea ești tu!” e gata de lansare! E o carte pe care am scris-o cu sufletul deoarece mulți o așteaptă. E cartea care descrie o călătorie fizică, extremă, de la un punct A la un punct B dar și o călătorie spirituală, transformațională, dovedind că orice este posibil. Acest lucru transformă cartea într-un profund volum motivațional pe care orice român ar trebui să-l citească.” a declarat Avram Iancu.

În același turneu de lansare a cărții ”Schimbarea ești tu!” tot vineri, 8 noiembrie, începând cu ora 14.00  Avram Iancu va fi prezent și la Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași, Corp D Sala DEF 1.