460 de proprietari din Comuna Miroslava sunt invitați de APAVITAL să semneze contractele de canalizare

În perioada 2019-2020, în satele Găureni, Uricani, Brătuleni, Vorovești, Valea Ursului, Miroslava – zona vale și Ciurbești s-au executat 460 de recorduri la infrastructura de apă uzată / canalizare  cu finanțare nerambursabilă prin Programul Național de Dezvoltare Rurală, Submăsura 7.2, în cadrul proiectului „Extindere infrastructură de apă uzată în localitățile Găureni, Uricani, Brătuleni, Vorovești, Valea Ursului și Ciurbești din comuna Miroslava, judeţul Iaşi”.

Cei 460 de proprietari din satele menționate sunt invitați de compania APAVITAL să semneze contractele de furnizare utilități apă și canalizare până la data de 15 septembrie 2020. Pentru că biroul de relații cu publicul este închis din cauza pandemiei de Covid-19, cei 460 de proprietari pot descărca, completa și trimite documentele doar prin intermediul mijloacelor de comunicare electronică. Mai multe detalii se pot obține pe site-ul APAVITAL – www.apavital.ro sau la Centrul de relații clienți, telefon – 0232969.

Context

Contractul de finanțare nerambursabilă a fost încheiat între Primaria Comunei Miroslava și Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR), din cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale cu o perioadă de implementare de 33 de luni. Valoarea totală a proiectului depășește 11,8 milioane lei.

Rezultatele proiectului:

– relizarea reţelelor de canalizare ape uzate,  folosind conducte PVC pe o lungime totală de 10.860 ml;

 – relizarea căminelor de vizitare pe reţeaua de canalizare – 216 bucăți;

 – realizarea staţiilor de pompare a apei uzate – 7 bucăți;

 – realizarea conductelor de refulare ape uzate pe o lungime totală de 9.630 ml;

 – realizarea căminelor de vane, golire şi curăţare pe conducta de refulare – 20 bucăți.

Pentru orice nelamurire, sesizare sau sugestie va invitam sa ne contactați pe adresa de email: secretariat@primariamiroslava.ro sau prin intermediul site-ului primăriei (www.primariamiroslava.ro) butonul „Sesizări” din bara de meniu. În acest email vă invităm să precizați datele dvs de contact, locația sau puncte de reper (stradă, număr, vecini, număr cadastral etc),  prin care să se identifice locația pentru care faceți solicitarea să descrieți situația pe care o întâmpinați și, dacă este cazul, să atașați și fotografii.