Home I Descrierea proiectului I Componente proiect I Indicatori proiect I Harti proiect I Harta interactiva Miroslava I Galerie foto I Media I Guest book I Newsletter I Contact >>

Extindere sistem de alimentare cu apă potabilă
în comuna Miroslava, judeţul Iaşi

<< Componente proiect >>

Componentele proiectului "Extindere sistem de alimentare cu apă potabilă în comuna Miroslava, judeţul Iaşi"şi descrierea succintă a acestora:

Componenta 1-Lucrări de extindere a sistemului de alimentare cu apă potabilă în localitatea Dancaş

Lucrări propuse: Rețea distribuție

Indicatorii fizici : 2679 ml de reţea nouă de distribuţie

Indicatori de rezultat:
Populaţie deservita (populaţie conectată la sistem alimentare cu apa): 258 locuitori ai satului Dancaş, comuna Miroslava, judeţul Iaşi.

Grad de acoperire cu servicii (% din populaţie conectată la un sistem alimentare cu apa): 100 % din locuitorii satului Dancaş, comuna Miroslava, judeţul Iaşi.

Componenta 2-Lucrări de extindere a sistemului de alimentare cu apă potabilă în localităţile Miroslava (zona de nord a localităţii), Găureni, Uricani şi Valea Ursului.

Lucrări propuse: Conducte injecție şi rețea distribuție

Indicatorii fizici:
14374 ml de reţea nouă de distribuţie

Indicatori de rezultat:
Populație deservită (populație conectată la sistem alimentare cu apă): 2147 locuitori ai comunei Miroslava, judeţul Iaşi

Grad de acoperire cu servicii (% din populație conectata la un sistem alimentare cu apa): 100 % din locuitori satelor Găureni, Miroslava(zona de nord a localității), Uricani şi Valea Ursului.

Componenta 3 - Lucrări de extindere a sistemului de alimentare cu apă potabilă în localităţile Corneşti şi Proselnici

Lucrări propuse: Conducte de transport, Reţelele de distribuţie a localităţilor Corneşti şi Proselnici
Indicatorii fizici:
7725 ml de reţea nouă de distribuţie

Indicatori de rezultat:
Populație deservita (populaţie conectată la sistem alimentare cu apă): 1466 locuitori ai satelor Corneşti şi Proselnici.

Grad de acoperire cu servicii (% din populaţie conectata la un sistem alimentare cu apa): 100 % din locuitori satelor Corneşti şi Proselnici.

Componenta 4 : Asistenţă tehnică, audit şi publicitate