Informări de ultimă oră

Data PostăriiDescrierea DocumentuluiDocument
10.09.2020Comunicat – se suspendă activitatea cu publicul, în interiorul clădirilor, a barurilor, restaurantelor, cafenelelor, precum și a operatorilor licențiați în domeniul jocurilor de noroc în perioada 08.09.2020-14.09.2020.
Tot în aceeași perioadă sunt interzise spectacolele, concertele și evenimentele culturale.
PDF
01.09.2020COMUNICAT privind unele măsuri instituite la nivelul comunei Miroslava, pe durata stării de alertă, în vederea prevenirii și combaterii efectelor pandemiei COVID-19.

Hotărârea nr. 8 al Consiliului Local pentru Situații de Urgență al comunei Miroslava.
PDF
31.08.2020În urma măsurilor adoptate de către Comitetul Local de Situații de Urgență privind evitarea răspândirii infecției cu COVID-19 la nivelul Comunei Miroslava, începând cu data de 31 august 2020, se sistează total actvitatea de relații cu publicul pentru o perioadă de 14 zile lucrătoare.
În toată acestă perioadă, cetățenii Comunei Miroslava pot depune cereri și pot obține informații doar prin instrumentele de comunicare electronică:
– Adresa de e-mail: secretariat@primariamiroslava.ro
– Opțiunea sesizări de pe site-ul primăriei din bara de meniu.
De asemenea, se pot folosi cele două opțiuni existente pentru plata contibuțiilor la bugetul local:
– Site-ul primăriei – www.primariamiroslava.ro – prin care se poate face plata și fără a avea un cont sau,
– www.ghiseul.ro.
Anunt
30.07.2020Anunț de interes public – în dată de 30.07.2020, Comitetul Județean pentru situații de urgență Iași a hotărât obligativitatea purtării măștii de protecție pentru toate persoanele prezente în spațiile publice deschise, de pe înterg teritoriul județului, în intervalul 1-14 august. PDF
28.07.2020MADR a lansat sesiunea a 5-a a schemei de ajutor de stat „Sprijin pentru prima împădurire și crearea de suprafețe împădurite” în valoare de 10 milioane euro
În data de 20 iulie, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale (MADR), prin Agenția de Plăți și Intervenție în Agricultură (APIA) a lansat cea de a cincea sesiune de depunere a cererilor de sprijin pentru schema de ajutor de stat „Sprijin pentru prima împădurire și crearea de suprafețe împădurite” din cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020.
Alocarea financiară pentru acestă sesiune este de 10.000.000 euro și se adresează deținătorilor de terenuri agricole proprietate publică sau privată, în baza unui angajament pentru o perioadă de 12 ani pentru creare de „Trupuri de pădure” și „Perdele forestiere de protecție”. Suprafețele propuse pentru împădurire trebuie să fie de cel puțin 1 ha pentru trupurile de pădure și de cel puțin 0,5 ha pentru perdelele forestiere.
În contextul schimbărilor climatice, caracterizate prin creșterea temperaturilor, scăderea volumului de precipitații și creșterea numărului de fenomene meteorologice extreme, având în vedere multiplele beneficii ale pădurilor / perdelelor forestiere pentru desfășurarea activităților agricole, conservarea biodiversității locale și pentru sănătate, punem la dipoziția tuturor cetățenilor interesați de acest proiect adresa Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale.
În cadrul primariei Miroslava, dl Dan Niță, primarul comunei, a dispus constituirea unei echipe de lucru pentru a identifica suprafețele publice eligibile la nivelul comunei pentru a fi împădurite în cadrul acestei sesiuni.
Cei care doresc să obțină informațiile complete, pot consulta versiunea aprobată a Ghidului solicitantului pentru schema de ajutor de stat pentru această sesiune, precum și documentele relevante pe site-ul APIA (www.apia.org.ro) la secțiunea Măsuri de sprijin și IACS, respectiv Măsuri delegate din PNDR.
PDF
23.07.2020Anunt public – Combaterea buruenii ambrozia (Ambrosia artemisiifolia)

Va rugam consultati documentul atasat.
PDF
25.05.2020COMUNICAT privind eliberarea actelor de identitate de catre Serviciul de Evidenta a Persoanelor pe durata stării de alertă, în vederea prevenirii și combaterii efectelor pandemiei COVID-19.
Mai multe detalii in documentul atașat.
PDF
15.05.2020COMUNICAT privind unele măsuri instituite la nivelul comunei Miroslava, pe durata stării de alertă, în vederea prevenirii și combaterii efectelor pandemiei COVID-19.
Mai multe detalii in documentul atașat.
PDF
15.05.2020Circuitul cetățenilor care vor să plătească taxe / impozite la ghișeul de la Primăria Miroslava pe perioada stării de alertă | urgență
Mai multe detalii in documentul atașat.
PDF
22.04.2020Anunt Public – Întrerupere furnizare energie electrica în data de 29 aprilie 2020
Mai multe detalii in documentul atașat.
PDF
22.04.2020Anunt Public – Concesiune cladiri ferma Uricani
Mai multe detalii in documentul atașat.
PDF
13.04.2020In atentia agentilor economici – administratori și deținători de spații publice închise (spații comerciale, farmacii, piețe agroalimentare, instiuții publice etc.)
Mai multe detalii in documentul atașat.
PDF
07.04.2020Procedura de lucru șomaj tehnic – 01.04.2020
Mai multe detalii in documentul atașat.
PDF
07.04.2020Plata amenzilor online folosind ghiseul.ro
Mai multe detalii in documentul atașat.
PDF
27.03.2020Hotarare nr. 4 privind instituirea unor masuri suplimentare pentru prevenirea riscului de imbolnavire cu coronavirus (COVID-19) la nivelul comunei Miroslava, judetul Iasi.
Mai multe detalii in documentul atasat.
PDF
20.03.2020Anunt Public – Atentionare privind aruncarea manusilor si mastilor folosite
Mai multe detalii in documentul atasat.
PDF
12.03.2020Anunt Public – Masuri de prevenire a infectiei cu coronavirus (COVID-19) in comuna Miroslava
Mai multe detalii in documentul atasat.
PDF
11.03.2020Anunt de suspendare a audientelor la nivel de institutie pe o perioada nedeterminata incepand cu 09 03 2020.
Mai multe detalii in documentul atasat.
PDF
11.03.2020Dispozitia nr. 79 privind actualizarea componentei Comitetului Local pentru Situatii de Urgenta si a Centrului Operativ cu activitate temporara la nivelul comunei Miroslava, judetul Iasi.
Mai multe detalii in documentul atasat.
PDF
16.01.2020Raport de evaluare a implementarii Legii Nr. 544 în anul 2019 PDF
30.08.2019Comunicat de presă – Zilele comunei Miroslava vor avea loc pe 14 și 15 septembrie.

În perioada 14-15 septembrie 2019, la Miroslava va avea loc cea de a VII-a ediție a Zilelor Comunei Miroslava. Pe parcursul celor două zile de sărbătoare, pe scena amplasată în centrul comunei, vor urca artiști pentru toate gusturile și se vor desfășura activități sportive și culturale pentru toate vârstele.
Oferta culturală a evenimentului va fi una variată, de la spectacole de muzică populară susținute de cunoscută interpretă Laura Lavric, Ansamblul Artistic Profesionist ”Constantin Arvinte” al Consiliului Județean Iași sau Fanfara de la Cozmești la spectacole de muzică ușoară susținute de Speak sau Anișoara Puică, la artiști locali, discotecă în aer liber şi spectacole de teatru.


„Organizăm Zilele Comunei Miroslava 2019 în primul rând pentru cetățenii comunei noastre. Prin programul propus le oferim un moment de bucurie și destindere. Așteptăm participanți și din comunele învecinate, și, de ce nu, din municipiul Iași. Dorim să precizăm că nu se va cheltui niciun leu din bugetul local pentru acest eveniment, deoarece din bugetul comunei vom susține proiectele și investițiile primăriei: extinderea sistemului de apă și apă uzată, modernizarea drumurilor de interes local, realizarea de spații de joacă pentru copii, extindere rețele electice, dezvoltarea parcului industrial din Miroslava, etc. Evenimentul va fi susținut din sponsorizări.

Vă așteptăm cu drag la Miroslava!”, a declarat Dan Niță – primarul comunei Miroslava.
PDF
28.06.2019Anunț recrutare forță de muncă pentru compania VEOLIA ENERGIE IAȘI.
Mai multe detalii in documentul atasat.
PDF
28.06.2019Anunt licitatie publica deschisă pentru concesionare teren construire locuinţe tineri si specialisti situat in T72 si T75 – 16 loturi.
Mai multe detalii in documentul atasat.
PDF
09.04.2019Invitatie eveniment – fundatia REVISTA FERMEI impreuna cu Liceul Tehnologic Agricol “Mihail Kogalniceanu” din Miroslava, Iasi, organizeaza VINERI, 19.04.2019, ora 10.00, la sediul liceului din Miroslava, evenimentul ”Ziua porților deschise la Miroslava”.
Mai multe detalii in documentul atasat.
PDF
22.03.2019Adresa catre Primarul Municipiului Iasi Mihai Chirica – propunere clarificare situatie privind lucrari “modernizare Sos. Iasi – Voinesti”.
Mai multe detalii in documentul atasat.
PDF
25.02.2019AEROSTAR SA Bacau isi exprima intentia de a angaja personal pentru Centrul de mentenanta aviatie civila de la Iasi.
Va rugam consultati fisierul atasat.
PDF
22.02.2019Anunt DLEP Iasi – SCLEP: avand in vedere campania PRIORITATE LA IDENTITATE cu scopul punerii in legalitate pe linie de evidenta persoanelor si stare civila a cetatenilor din comunele deservite, va aducem la cunostinta ca in data de 07.03.2019, ora 13.30, vom fi prezenti in comuna dvs. cu camera mobila pentru preluarea cererilor, documentelor si imaginilor solicitantilor, pentru eliberarea cartilor de identitate.
Va rugam consultati fisierul atasat.
PDF
26.11.2018Vă aducem la cunostinṭă că s-a finalizat licitaṭia pentru desemnarea operatorului de colectare ṣi transport a deṣeurilor menajere. Câstigătorul licitaṭiei este S.C.GIREXIM UNIVERSAL S.A.

În conformitate cu Regulamentul de Instituire si Administrare a Taxei Speciale de Salubrizare si a planului tarifar aferent, taxa colectată de la populaṭie va fi în primă instanṭă de 4.2 lei/persoană/lună, plătibilă trimestrial, iar pentru agenṭii economici, taxa va fi de 366lei/tonă de deṣeu colectat.

Mai precis, după ce Regulamentul va fi adus la cunoṣtinṭa publicului prin publicare pe site-ul Primăriei Miroslava, în ziarul local ṣi la afiṣierul Primăriei ṣi va fi aprobat în ṣedinṭa de Consiliu Local din luna decembrie, fiecare gospodărie ṣi agent economic din comuna noastră va primi o declaraṭie de impunere, care va fi completată ṣi trimisă la sediul Primăriei Miroslava pana la 31.01.2019. Dacă după acest termen nu sunt depuse declaraṭiile completate, impunerea se va face conform datelor înscrise in registrul agricol al Primăriei.

Va rugam consultati documentul atasat – Regulament de instituire si administrare a taxei speciale de salubrizare.
PDF
14.11.2018Anunt DelGaz Grid – intrerupere tensiune in ziua de 16.11.2018 in intervalul 08:00 – 16:00.
ln scopul imbunatatirii parametrilor de calitate a energiei electrice pe care o furnizam, este necesara efectuarea unor lucrari de reparatii la retelele electrice de 20kV care alimenteaza cu energie electrica locaitatile din comuna dumneavoastra.
Data fiind importanta si amploarea acestor lucrari de reparatii, se va proceda la intreruperea furnizarii energiei electrice in data de 16.11.2018 in intervalul 08:00 – 16:00.
Vor fi intreruperi in localitatile:
– Dancas, Proselnici, Cornesti, Ciurbesti, PTAv Centrala Fotovoltaica Ciurbesti, zona PTA 1 Dancas, PTA 1, PTA 2, PTA 3 Corneti, PTA 1 Proselnici, PTA 1 Ciurbesti.
Va rugam consultati anuntul atasat pentru mai multe detalii.
PDF
09.08.2018Programe Master organizate de către Centrul de Studii Europene Univ. Al. I. Cuza Iași – informare pentru persoanele interesate. PDF
06.06.2018Anunt DelGaz Grid – intrerupere tensiune in ziua de 11.06.2018 in intervalul 08:00 – 10:00 si 15:00 – 17:00.
ln scopul imbunatatirii parametrilor de calitate a energiei electrice pe care o furnizam si pentru cresterea nivelului de continuitate in alimentarea cu energie electrica, este necesara efectuarea unor lucrari de reparatii la retelele electrice de 20kV FAI-SCINTEIA care alimenteaza cu energie electrica locaitatile din comuna dumneavoastra.
Data fiind importanta si amploarea acestor lucrari de reparatii, se va proceda la intreruperea furnizarii energiei electrice in data de 11.06.2018 in intervalul 08:00 – 10:00 si 15:00 – 17:00 rugam sa afisati intr-un loc vizibil anuntul cu intreruperea furnizarii energiei electrice sau sa anuntati prin alte mijloace aceste intreruperi.
Va rugam consultati anuntul atasat pentru mai multe detalii.
PDF
04.05.2018ISAF – Societate de Semnalizari si Automatizari Feroviare S.A. angajeaza pentru locatiiile din tara.
Va rugam consultati fisierul atasat.
PDF
08.02.2018ANUNT IMPORTANT – Campania PRIORITATE LA IDENTITATE 2018 se va desfasura in comuna Miroslava joi, 22 februarie 2018, ora 14.
Va rugam consultati fisierul atasat.
PDF
07.02.2018Raport activitate pentru anul 2017 al SC MIROSLAVA INDUSTRIAL PARC SRL – Ajutoare de stat acordate rezidentilor conform prevederilor Legii nr. 186/2013. PDF

Link-uri rapide

Primar

Primar
Niță Dan

Vremea

MIROSLAVA, IAȘI WEATHER

Trimite o sesizare