Săptămâna tradiției românești

Consiliul Județean Iași, în parteneriat cu Primăria Municipiului Iași, organizează, în perioada 21-27 iunie 2021, evenimentul – „Săptămâna Tradiției Românești”.

Persoanele, fizice sau juridice, din Miroslava interesate să participe la acțiuni în cadrul evenimentului, prin expoziții cu vânzare a produselor tradiționale sau care doresc să organizeze ateliere specifice prin care să promoveze tradițiile și meșteșugurile locale, sunt invitate să-și exprime interesul până pe data de 14 iunie (ora 10:00) prin trimiterea unui e-mail pe adresa secretariat@primariamiroslava.ro (includeți și datele de contact) sau telefonic, prin apelarea numărului 0232.295.680, interior 14 (între orele 08:00-16:00).

Evenimentul va avea loc pe bulevarduldul pietonal Ștefan cel Mare din municipiul Iași. Printre activitățile programate se regăsesc – spectacole de muzică și dans, ateliere de creație (brutărie, ciocolată, coronițe de sânziene, olărit, apicultură etc.), prezentarea cu vânzare a bunurilor fabricate de producătorii locali, expoziție cu vânzare a fotografiilor realizate în mediul rural din județul Iași.